hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kırmızılı irmoooş. yeni döngün hayırlı, uğurlu, bebişli olsun. bu ay senin adama kim olduğunu göster dostuuuuuum

ne kıskancam be eltim mükellef sofrayı hazırlamış beni bekliyodur sen beni kıskan hıhhh , napıyım beyaaa az kaldı mesaim bitsin kocişle çarşıda buluşcam azıcık işim vardaaa.............

iyiyim canım sen napan
sen yapamıyon diye ne kıskanıyon ki kıskanç gacı

ne kıskancam be eltim mükellef sofrayı hazırlamış beni bekliyodur sen beni kıskan hıhhh , napıyım beyaaa az kaldı mesaim bitsin kocişle çarşıda buluşcam azıcık işim vardaaa.............
ne işi kız ne alcan adamı batırma yazıktır etme eyleme.Yokuşu çıkarkende dikkatli çık yorulma yaşlanıyosun..

yok aksine memnun kalacağı cinsten alışveriş, esas alışverişi bayramda yapcam ben, cezalı zaten ne yapsam sesini çıkartmamalı, bu yokuşlarda hep yavaşım daha da yaşlandım buralarda eskiden çıtırdım beyaaa ............

ne işi kız ne alcan adamı batırma yazıktır etme eyleme.Yokuşu çıkarkende dikkatli çık yorulma yaşlanıyosun..

o yokuşları çıkabiliyorsan ne ala ben yarıda kesilmiştim

adamı öyle korkutmuşsun ki sesini bile çıkartamıyor anlaşılan...

korkar kız benden , benden ne saklasa bulup çıkarıyorum haftasonuda temizlikte bişey buldum, sonunda dedi ki bırak akşam ben gelince yaparım temizliği, hem korkuyo hem bildiğinden geri kalmıyo benimki yokuşlarda ilk başlarda yoruyluyodum fakat şimdi alışmaya başladım, hala kesiliyom bende ama ilkler kadar değil, ovalarda dağlara çıktım yaw....

o yokuşları çıkabiliyorsan ne ala ben yarıda kesilmiştim

adamı öyle korkutmuşsun ki sesini bile çıkartamıyor anlaşılan...

ben kaçtım gacılar , bu arada o elbiseye o parayı vermem daha güzel şeyler bul benim için meltemmmm.............

Nasıl korkuttun kız taktik ver azcık..:18:

Korkkmaya başladım senden:18:

ayy kızlar sayfaları okuyorum derken hepiniz sır olmuşsunuz...

yemek yiyen biri vardı ana kız yeriz diyodu kızı mı olacak ki içine dogdu...
akşama ben regl kocacım oruç...canı bişeyler istemiş...dışarıda yicez bugunu kurtardım :)
yaa ben regl oldumm ayy daha önce de söylemiştim di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…