iyiyim canım sen napan
sen yapamıyon diye ne kıskanıyon ki kıskanç gacı
Bende alkışlayayım canım senimatematiğimemi bayıldın kendini mi alkışlıyon gız....
aynen cicim görecek o gününü arka arkaya çarpcam onu görür amazon irem geliyooo savaş boyalarını sürdümkırmızılı irmoooş. yeni döngün hayırlı, uğurlu, bebişli olsun. bu ay senin adama kim olduğunu göster dostuuuuuum
ne işi kız ne alcan adamı batırma yazıktır etme eyleme.Yokuşu çıkarkende dikkatli çık yorulma yaşlanıyosun..ne kıskancam be eltim mükellef sofrayı hazırlamış beni bekliyodur sen beni kıskan hıhhh , napıyım beyaaa az kaldı mesaim bitsin kocişle çarşıda buluşcam azıcık işim vardaaa.............
aynen cicim görecek o gününü arka arkaya çarpcam onu görür amazon irem geliyooo savaş boyalarını sürdüm
ne işi kız ne alcan adamı batırma yazıktır etme eyleme.Yokuşu çıkarkende dikkatli çık yorulma yaşlanıyosun..
aynen cicim görecek o gününü arka arkaya çarpcam onu görür amazon irem geliyooo savaş boyalarını sürdüm
yürü brehhh kim tutar seni
o yokuşları çıkabiliyorsan ne ala ben yarıda kesilmiştimyok aksine memnun kalacağı cinsten alışveriş, esas alışverişi bayramda yapcam ben, cezalı zaten ne yapsam sesini çıkartmamalı, bu yokuşlarda hep yavaşım daha da yaşlandım buralarda eskiden çıtırdım beyaaa............
o yokuşları çıkabiliyorsan ne ala ben yarıda kesilmiştim
adamı öyle korkutmuşsun ki sesini bile çıkartamıyor anlaşılan...
amazon irem miheeeeeeyt yakışır irmoşuma. çarpılsın kocişler, gelsin bebişler
Nasıl korkuttun kız taktik ver azcık..:18:korkar kız benden , benden ne saklasa bulup çıkarıyorum haftasonuda temizlikte bişey buldum, sonunda dedi ki bırak akşam ben gelince yaparım temizliği, hem korkuyo hem bildiğinden geri kalmıyo benimkiyokuşlarda ilk başlarda yoruyluyodum fakat şimdi alışmaya başladım, hala kesiliyom bende ama ilkler kadar değil, ovalarda dağlara çıktım yaw....
Nasıl korkuttun kız taktik ver azcık..:18:
Korkkmaya başladım senden:18:
amazon iremkızım adı üstünde amazon iremaz kork
ben kaçtım gacılar , bu arada o elbiseye o parayı vermemdaha güzel şeyler bul benim için meltemmmm.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?