İncir kürü ne canımkızlar bugün adetimin 3. günü kuru incir kürüne ne zaman başlamam gerek bilen var mı?
Elaaa asmışsın çarşafları
İncir kürü ne canım
burdaki arkadaşlar söyledi banada canım yumurtalık oluşturuyo ve çatlatıyomuş çok faydasını gören olmuş
sen ne zamandır çalışıyorsun?
1 sene oldu canım 4 aydrda doktor yardımındayım bakalım bekliyoruz büyük bi umutla
hmm..o zaman başlaman iyi olur.yeni başladıysan erken diye söylemiştim.:26:
doktora sordum bi faydası olur mu diye ilk defa duymuş gibi garipsedi incirin zararı olmaz dene istersen dedi sadece :) bugün adetin 3.günü ne zaman başlamam gerek bi bilgin var mı canım?
burdaki arkadaşlar söyledi banada canım yumurtalık oluşturuyo ve çatlatıyomuş çok faydasını gören olmuş
nasılmış incir mi yiyiliyor kız çok kilo aldırmaz mı? Ben yediğim zaman duba gibi olurum.
nasılmış incir mi yiyiliyor kız çok kilo aldırmaz mı? Ben yediğim zaman duba gibi olurum.
Güzelmiş bir bardak mı içiyoz ne zaman içiyoz?:106:yok kız kaynatıp suyunu içiyorsun bea
doktorda dedi kilo aldırır diye ama kaynatıp suyunu içecez bi ay dene istersen baktın kilo alıyosun bırakırsın
kuru incir diyor burada o zaman ben burada başlayayım canımcopy paste yaptım buyrun:
"Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. Bu kürün uygulaması,
25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük kür
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz."
adet bitiminden 7 gün sonra başlanabilir-miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?