hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızım adı üstünde amazon irem az kork

amazon irem amazon irem

kız dalga mı geçiyonuz benlee zeyna gibi atarım bumerangımı nerenizi koruycanızı şaşarsınız haa

ben de vermem o kadar para ama arkadaşlarıma gösteririm.belkim hediye alırlar bana ..taktik yani

seni uyanık köfteee seniiii.....

ay o ana kız benim ama içime doğmadım içim istyo canım ya tabiki öncelik sağlıklı olması ama ben kızları daha bi ayrı seviyom aklımca totem yapıyom yaniii

Naber kız irem zeynası Totemini yesinler canım ne yedin canım akşam menüde ne yapmıştı eltin

serappp orkidee nassınız kız amazonunuz geldiii :118::118: bu arada biz orkideden kuru incirin kendisine dadandık suyunu içmek istemezsen yada uğraşmak ben gibi sadece kuru incir olarak ye serapcım ben bu akşam başlıyacam.....

nabıyonuz kızlar? benim bugün fena halde koyu akıntım geldi.ya ben bu ay fazla umutlandım da vücudum beni dinlediği için böyle oluyor sanırım

Eşime dedim ki incir al o da gitmiş yaş incir almış.Napayım şimdi ben bu kocişi...

kızım git şu adamı çarp diyecem ama kandilde olmuyomuş yarın kesin çarpp affetme bugün daya nane limonu yarın çarp....
nabıyonuz kızlar? benim bugün fena halde koyu akıntım geldi.ya ben bu ay fazla umutlandım da vücudum beni dinlediği için böyle oluyor sanırım

iyidir ne olsun canlaaar. serapcım kuru incir tavsiye ederim. ultrasonla sabittir baya etkili. bulabilirsen bal polan arı sütü karışımı (her sabah aç karına bir tatlı kaşığı) da öneririm.
:111::111::111::111:

:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:

oda işe yarar ye bencee burdaki kızlardan biriydi rümüş müydü viole miydi bilemedim ama demişti ki, ilk insanları hep çıplak ve malum bölgelerinde incir yaprağıyla resmediyolarya incir üremeyi simgeliyomuş yani bebiş yapmaya bire birmiş ye her türlü incir ye canım...
Eşime dedim ki incir al o da gitmiş yaş incir almış.Napayım şimdi ben bu kocişi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…