kiz bn bilgisayar basinda bilem degildim acik mi kaldi acep:44::44:gunydn bcmmm erkncsın
cnm bnm agrim olmustu halada oluyorHamile olan arkadaşlar.aranızda adet olacakmış ggibi ağrı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı?
kızım adı üstünde amazon iremaz kork
amazon iremamazon irem
ben de vermem o kadar paraama arkadaşlarıma gösteririm.belkim hediye alırlar bana ..taktik yani
ayy kızlar sayfaları okuyorum derken hepiniz sır olmuşsunuz...
yemek yiyen biri vardı ana kız yeriz diyodu kızı mı olacak ki içine dogdu...
akşama ben regl kocacım oruç...canı bişeyler istemiş...dışarıda yicez bugunu kurtardım :)
yaa ben regl oldumm ayy daha önce de söylemiştim di mi
Naber kız irem zeynasıkız dalga mı geçiyonuz benlee zeyna gibi atarım bumerangımı nerenizi koruycanızı şaşarsınız haa
ay o ana kız benim ama içime doğmadım içim istyo canım ya tabiki öncelik sağlıklı olması ama ben kızları daha bi ayrı seviyom aklımca totem yapıyom yaniii
Naber kız irem zeynasıTotemini yesinler canım ne yedin canım akşam menüde ne yapmıştı eltin
Eşime dedim ki incir al o da gitmiş yaş incir almış.Napayım şimdi ben bu kocişi...serappp orkidee nassınız kız amazonunuz geldiii :118::118: bu arada biz orkideden kuru incirin kendisine dadandık suyunu içmek istemezsen yada uğraşmak ben gibi sadece kuru incir olarak ye serapcımben bu akşam başlıyacam.....
Daha yok muydu canım senin hastalığınanabıyonuz kızlar?benim bugün fena halde koyu akıntım geldi.ya ben bu ay fazla umutlandım da vücudum beni dinlediği için böyle oluyor sanırım
Eşime dedim ki incir al o da gitmiş yaş incir almış.Napayım şimdi ben bu kocişi...
nabıyonuz kızlar?benim bugün fena halde koyu akıntım geldi.ya ben bu ay fazla umutlandım da vücudum beni dinlediği için böyle oluyor sanırım
hepsini sen mi yedinne yoktu diyeceksin canımmm kara lahana sarması pilav tavuk patatesli bi yemek kavun karpuz salata yoğurt ve tabiki çorbaaa .....
Daha yok muydu canım senin hastalığına
serappp orkidee nassınız kız amazonunuz geldiii :118::118: bu arada biz orkideden kuru incirin kendisine dadandık suyunu içmek istemezsen yada uğraşmak ben gibi sadece kuru incir olarak ye serapcımben bu akşam başlıyacam.....
iyidir ne olsun canlaaar. serapcım kuru incir tavsiye ederim. ultrasonla sabittir baya etkilinabıyonuz kızlar?benim bugün fena halde koyu akıntım geldi.ya ben bu ay fazla umutlandım da vücudum beni dinlediği için böyle oluyor sanırım
:111::111::111::111:
kızım git şu adamı çarp diyecem ama kandilde olmuyomuş yarın kesin çarpp affetme bugün daya nane limonu yarın çarp....
Yok kız benim kociş öyle değil çok becereklidir maşallah bende hata kuru incir demedim o da mevsimi ya canı yaş incir çekti diye almış.ne bilsin adam yausen nerde satıldığına kadar anlatacaksın ki bulsun.adamlar böyle napcan
Eşime dedim ki incir al o da gitmiş yaş incir almış.Napayım şimdi ben bu kocişi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?