Eşime dedim ki incir al o da gitmiş yaş incir almış.Napayım şimdi ben bu kocişi...
bal poleni bulurum canım o kolayda eniştemler arıcılık yapıyor.ama arı sütü zor onu da alırım.iyidir ne olsun canlaaar. serapcım kuru incir tavsiye ederim. ultrasonla sabittir baya etkili. bulabilirsen bal polan arı sütü karışımı (her sabah aç karına bir tatlı kaşığı) da öneririm.
:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:
o dediklerinden canım benim okulun bahçesinde var geçen sene diktik şimdi gittiğimde uğrayabilirsem toplayacağım.oooooh ye kız o da güzeellll:125::125::125lsa da yesem şimdi. şöyle mor ballı ballı
hepsini sen mi yedin
bal poleni bulurum canım o kolayda eniştemler arıcılık yapıyor.ama arı sütü zor onu da alırım.
ama incir kilo aldırmaz mı canım ya yeni verdim kiloları tekrarrdan 60ları görmek istemiyorum..
tamam canım bu seferde her sene bir bebiş gelir bizden.düşünemiyorum zaten benden ve eşimden nasıl birşey olacak diye. ele avuca sığmaz veletoda işe yarar ye bencee burdaki kızlardan biriydi rümüş müydü viole miydi bilemedim ama demişti ki, ilk insanları hep çıplak ve malum bölgelerinde incir yaprağıyla resmediyolarya incir üremeyi simgeliyomuş yani bebiş yapmaya bire birmişye her türlü incir ye canım...
bal poleni bulurum canım o kolayda eniştemler arıcılık yapıyor.ama arı sütü zor onu da alırım.
ama incir kilo aldırmaz mı canım ya yeni verdim kiloları tekrarrdan 60ları görmek istemiyorum..
Kim yedi o kadar yemeği peki ayakların yere basıyo di mi canımo kadar iştahlı olsam duba olurum kız ben 50 kiloyu bi kere gördüm ömrümde ben çorba salata karpuz....
Ben 3-4 tane yedim şimdi yaş incirden.fazla mı yedim şimdi:18:valla canım ben kilo almadım incirden kuşluk ve ikindi vakti ara öğün niyetine birer tane aralarına ceviz koyup yedim. yani günde 2 bilemedin 3 tane yedim. şimdi ramazan dolayısıyla çok düzenli yiyemedim. en azından günde 1 tane yemeye çalışıyorum
Kim yedi o kadar yemeği peki ayakların yere basıyo di mi canımo kadar iştahlı olsam duba olurum kız ben 50 kiloyu bi kere gördüm ömrümde ben çorba salata karpuz....
Ben 3-4 tane yedim şimdi yaş incirden.fazla mı yedim şimdi:18:valla canım ben kilo almadım incirden kuşluk ve ikindi vakti ara öğün niyetine birer tane aralarına ceviz koyup yedim. yani günde 2 bilemedin 3 tane yedim. şimdi ramazan dolayısıyla çok düzenli yiyemedim. en azından günde 1 tane yemeye çalışıyorum
Kim yedi o kadar yemeği peki ayakların yere basıyo di mi canım
Ben 3-4 tane yedim şimdi yaş incirden.fazla mı yedim şimdi:18:
owww my good ne kadan da çok yemişsin hemen diyete başla, yarın bi tane eksik ye dengelesin delüüü yawww tırnaklarınıda yemebu arada adamda beni çarpsa ayaklarım yerden kesilecek ama maalesef hala yere basıyorum yaw 50 değilizde hep 48 işte ne uzuyom ne kısalıyom .....
incirin azı fazlası mı olur yahu :125: yersin işte birkaç tane.zarar gelmez o kadar.tereddütlü yeme ha..isteyerek ye
o yokuşları bende çıksam 50'yi yukarı çıkmamo kadar iştahlı olsam duba olurum kız ben 50 kiloyu bi kere gördüm ömrümde ben çorba salata karpuz....
Sana ne belki leğeni koyup yiyecemkızım ye dediysek bi legeni koy önüne bi akşamda ye demiyoz günde iki tane at ağzına enerji olur bencekesin 2 durup havai fişek atarsın urfa semalarına
Amin canım bu gece bolca birbirimize dua edelim.Yarın da ben yokum belki kepenkleri ben açarımkızlar kadir gecemiz mübarek, dualarımız kabul olsun. hepinizi öpüyorum. bu gece daha uğramam. yarın kepenk açmaya gelirim artıkın
Hızını alamadın belki leğenle yiyecem.Trabzondan görünmez benim attığım havai fişeklerkızım ye dediysek bi legeni koy önüne bi akşamda ye demiyoz günde iki tane at ağzına enerji olur bencekesin 2 durup havai fişek atarsın urfa semalarına
Hoşgeldin canımiyi aksamlar bayanlar
Tabi işin sonunda hamiş kalmak var istememek olur mu canım gelsin incirler ve bebişlerincirin azı fazlası mı olur yahu :125: yersin işte birkaç tane.zarar gelmez o kadar.tereddütlü yeme ha..isteyerek ye
incir kürü mü yapiyorsunuz kizlar???
Tamam canım yarın bir tane az yerim ne kızıyon kiowww my good ne kadan da çok yemişsin hemen diyete başla, yarın bi tane eksik ye dengelesin delüüü yawww tırnaklarınıda yemebu arada adamda beni çarpsa ayaklarım yerden kesilecek ama maalesef hala yere basıyorum yaw 50 değilizde hep 48 işte ne uzuyom ne kısalıyom .....
Evet canım incir kürü yapıyoruz kendimizceincir kürü mü yapiyorsunuz kizlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?