hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Tamam canım yarın bir tane az yerim ne kızıyon ki

Evet canım incir kürü yapıyoruz kendimizce

kürü değil kendisi canım kuru yaş karışık ortak karar kurusundan günde 2 tane....

ayy ben de düsündüm de bi ara bendepko varya, daha da büyürler diye korktum yaa hani incir yumurtlamaya yardimciya, belki yumurtalar büyük catlamadan kalir kist olur diye korktum.. klomen alcam zaten.. siz hic klomen kullandiniz mi peki??

hosbuldum tatlim..

o yokuşları bende çıksam 50'yi yukarı çıkmam

Sana ne belki leğeni koyup yiyecem

Hızını alamadın belki leğenle yiyecem.Trabzondan görünmez benim attığım havai fişekler

zilli senii bi de bana asabiyet haa çokta tınn istersen kazanla yeee ben bu yokuşu bir senedir çıkıyom o bile beni ne uzattı ne kısalttı benim ki oynamaz kilo canım hamilelikte depar atcam

incirin faydalarından bahsediyoruz . serabı ikna etmeye çalışıyoruz

ya ben cok iyi anliyorum serabi canim yaa... ben de kilo v ermeye ugrasiyorum accik ucundan mesela meyvelere felan dikkat ederim.. ama cips hic dikkat edilecekler kategorisine girmez mesela az önce bi paket yedim, kaesin 500 kalorisi v ardir..mideme de iyi gelmedi zaten

ben alttan muayene bile olmadım canım tedaviye ihtiyacım varsa bile bilmiyorum

Yok canım ben kullanmadım hiç gerçi yumurtalamam da sorun yok her ay gıdaklıyorum maşalllah
zilli senii bi de bana asabiyet haa çokta tınn istersen kazanla yeee ben bu yokuşu bir senedir çıkıyom o bile beni ne uzattı ne kısalttı benim ki oynamaz kilo canım hamilelikte depar atcam
Masa toplanacak duruyo canım şöyle bir masaya bakıyorum masa bana bakıyo tabi bizim eltimiz de yok.
Görecem seni hamilelikte bir vur 70 lere görürsün o zaman.

aynı canım eşimin yanına geldim dört kilo aldım (irem gülersin döverim seni) ama urfada çok güzel kilo veriyorum..

ben alttan muayene bile olmadım canım tedaviye ihtiyacım varsa bile bilmiyorum

insallah da yoktur tatlim yaaa, valla benim basimdan her türlü muayene test vs gectigi icin artik herkesi kendim gibi saniyorum

masallah canim insaaaalllaaahhhh bigünde tutarsin o gidakladigin yumurtayi koca göbek olursun ama bebekli olanindan tabi...

aynı canım eşimin yanına geldim dört kilo aldım (irem gülersin döverim seni) ama urfada çok güzel kilo veriyorum..

ay sen yine dört kilo almissin ben hele 8 kilo aldim yaaa mankendim eskiden simdi balik etliyim ooofffff neyse bugünde bozdum diyeti yarin bozmam insallah

oysa cipsi bir kenara koyup meyveye abanmak lazımdır dimi nerde yasak var oraya gidiyoruz

masallah canim insaaaalllaaahhhh bigünde tutarsin o gidakladigin yumurtayi koca göbek olursun ama bebekli olanindan tabi...
İnşallah canım en kısa zamanda sağlıklısıyla hepimizin göbişleri dolar inşallah

ay sen yine dört kilo almissin ben hele 8 kilo aldim yaaa mankendim eskiden simdi balik etliyim ooofffff neyse bugünde bozdum diyeti yarin bozmam insallah
Ben ilk evlendiğim de 70'e vurdum canım çünkü yaşam şeklim değişmişti.Günlük 2 saat yürüyen ben evden çıkmaz olmuştum..

ben söylüyorum ama ben de duramam yemeden.kociş rejimde olmasa evde olurdu mutlaka.ama o rejimde olduğu için alan da olmuyor
evlendiğimde 47 kiloydum.şimdi 50 oldum.hadi hayırlısı
50 iyi canım abartmayın ya benim 70'lik hallerimi görseydiniz tombiks olmuştum resmen

oysa cipsi bir kenara koyup meyveye abanmak lazımdır dimi nerde yasak var oraya gidiyoruz

haklisin canim, nerde abuk subuk yiyecek var ben basindayim elim durmuyo aliyorum yaaa tü bana

insallah canim ya biz de anne oluruz artik.. hayirlisiyla..

ayyyy canim düstün 60in altina peki?? diyet felan mi yaptin yoksa normal mi verdin???

ne gülecem gıı alalım kiloları ama hamile kilosu olsun razıyım bide bebişime yarıyacaksa alalım o zaman razıyım hatta hep beraber alalım

tabi kızım ben 16 saatlik yola gelin oldum eşimin kara kaşı kara gözü için değil tabiki çünkü kendisi çakma alman tabi ki aile fertlerindende yararlanıyorum eltim canım benim süperdir , bi de görümcemi görsen yersin zati kayganamla arada atışıyoz ama biz öyle anlaşıyoz sıkıntı yok yaniii.......

verdim canım 4 ayda verim 15 kilo ama 4 kilo geri aldım korkuyorum...Ama urfaya gitmeye az kaldı.orada çok güzel kilo veriyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…