hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

slm kıslarrrr herkesin kandili mübarek olsun ...dualarımız kabul olsun inşallahhhh..Allahım bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine ümmeti Muhammedin çokluğu için bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en tez zamanda...aminnnnn

Bende 12 saatlik yola geldim ama birşey göremedim
ben almaym canım meltem zillisi yüzünden bi yanım kola bi yanım cips şuan
Almazsan alma ben içiyom

Amin canım en kısa zamanda inşallah hepimize nasip eder mevlam hoşgeldin bu arada

Bende 12 saatlik yola geldim ama birşey göremedim
Almazsan alma ben içiyom

sen ne öğretmenisin cicim ben muhasebe öğretmeniyim bütün fayda maliyet analizlerini yaptım hesap kitap sonunda evet dedim ben bu adamı tanıdığımda yıl 2004 tü evlendiğimde 2011 ne kadar zor karar verdim düşün ama değdi eti sütü kardeşi anası hepsi faydalı çıktı çok teknolojikte

bir içten AMİNNNNNNN de benden allah yolunda hatta bizi de yola getirecek evlatlar nasip etsin inşallah nasılsın bugem iyimisin....

ben de kurabiye getireyim kizlar birlikte yeriz..

masallah canim yaaa nolur bana da söyle nasil verdin sen??? insallah verirsin dört kiloyu da, ben de su sekizi
Doktor diyet listesi vermişti canım günde 8 öğün yiyordum ama az az yiyordum zaman geldi ki doktorun yazdıklarının hepsini bile yiyemedim ama çok güzel kilo verdim. Babamda 25 kilo verdi o şekilde.

ben sınıf öğretmeniyim canım benimde senden bir farkım yok yani tanışma görüşme nişanlılık evlenme 6 sene sürdü.

anladim canim, seyyy zahmet olmazsa bana da özelden bi yazar misin???
yazarım canım ama 2 gün sonra olur mu bana hatırlat yine çünkü listem urfada kaldı yarın gidiyorum telefonuma hatırlatma kurdum almayı unutmayayım diye yanlış birşey yazmayayım olur mu?ama 2 hafta da bir bazı şeyleri ekleyip çıkartabiliyorsun ama onu da sen dengeleyeceksin yoğurt ve süt ağırlıklı bir diyet. diyet demeyeyimde beslenme şekli desem daha uygun olur.

korkar olduk amazon iremden :18: ben demedim o dedi,ben demedim o dedi..

korkma kız ben topictaşlarıma bişey yapmam çeviyom onları çünküüü

ben sınıf öğretmeniyim canım benimde senden bir farkım yok yani tanışma görüşme nişanlılık evlenme 6 sene sürdü.

ama branştan kaybetmişin duygusal yaklaşmışın bak çok faydalanamıyon adamdan neyse adam iyiyse %75 kardasın buda süper bişey tabiki
amazonluktan vazgeçti canım şimdi zeynaymış

kız kıtası farklı ama zeynada bi amazon nihayetinde dışlama gacıyı

tamam canim olur.. ben nasil olsa diyet yapmiyorum böyle kafama göre.. iki gün de bayram ederim hatirlatirim sana canim. anladigim kadariyla protein agirlikli bi diyet..

yok iyi çok şükür o yönden şanslıyım oturup kalkıp ona şükrediyorum.

tamam canim olur.. ben nasil olsa diyet yapmiyorum böyle kafama göre.. iki gün de bayram ederim hatirlatirim sana canim. anladigim kadariyla protein agirlikli bi diyet..
evet canım sabah yumurta var ara öğün ya bir kase yoğurt ya bir bardak süt. öğlede yemek ama 10 kaşık 2 dilim ekmek(kepek)ara öğünde meyve ve kuru erik kayısı gibi şeyler vardı canım gün aşırı kırmızı et tüketiyordum. Aklımda kalanlar bunlar ama ben sana listeyi yazarım daha iyi olur. yatmadan saat önce bir meyve ve bir bardak süt vardı

bir içten AMİNNNNNNN de benden allah yolunda hatta bizi de yola getirecek evlatlar nasip etsin inşallah nasılsın bugem iyimisin....

iyiyim canım yumoş haftası işte kocişte hasta dün ve bugün aradayız inşallah yumoşlar yaşar yarına kısmetse tekrar işbaşıııııııı.....çalışmayana yokkkkk:) bu gece bol bol dua edicem hepimiz için sabahlarım aradada gelirim bakarım napıonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…