ben almaym canım meltem zillisi yüzünden bi yanım kola bi yanım cips şuan
Bende 12 saatlik yola geldim ama birşey göremedimne gülecem gııalalım kiloları ama hamile kilosu olsun razıyım bide bebişime yarıyacaksa alalım o zaman razıyım hatta hep beraber alalım
tabi kızım ben 16 saatlik yola gelin oldum eşimin kara kaşı kara gözü için değil tabiki çünkü kendisi çakma almantabi ki aile fertlerindende yararlanıyorum eltim canım benim süperdir , bi de görümcemi görsen yersin zati kayganamla arada atışıyoz ama biz öyle anlaşıyoz sıkıntı yok yaniii.......
Almazsan alma ben içiyomben almaym canım meltem zillisi yüzünden bi yanım kola bi yanım cips şuan
ahaha...ben de şimdi kocişi gönderdim markete,cips aldın diye o konuyu ben açmadım yau ! regen açtı
Amin canım en kısa zamanda inşallah hepimize nasip eder mevlam hoşgeldin bu aradaslm kıslarrrr herkesin kandili mübarek olsun ...dualarımız kabul olsun inşallahhhh..Allahım bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine ümmeti Muhammedin çokluğu için bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en tez zamanda...aminnnnn
ahaha...ben de şimdi kocişi gönderdim markete,cips aldın diye o konuyu ben açmadım yau ! regen açtı
Bende 12 saatlik yola geldim ama birşey göremedim
Almazsan alma ben içiyom
slm kıslarrrr herkesin kandili mübarek olsun ...dualarımız kabul olsun inşallahhhh..Allahım bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine ümmeti Muhammedin çokluğu için bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en tez zamanda...aminnnnn
Doktor diyet listesi vermişti canım günde 8 öğün yiyordum ama az az yiyordum zaman geldi ki doktorun yazdıklarının hepsini bile yiyemedim ama çok güzel kilo verdim. Babamda 25 kilo verdi o şekilde.ben de kurabiye getireyim kizlar birlikte yeriz..
masallah canim yaaa nolur bana da söyle nasil verdin sen??? insallah verirsin dört kiloyu da, ben de su sekizi
benim zulada vardı zor günler içinben bilmem ben senin mesajlardan etkilendim bi baktım cipis yanıma düşmüş
ben sınıf öğretmeniyim canım benimde senden bir farkım yok yani tanışma görüşme nişanlılık evlenme 6 sene sürdü.sen ne öğretmenisin cicim ben muhasebe öğretmeniyim bütün fayda maliyet analizlerini yaptım hesap kitap sonunda evet dedim ben bu adamı tanıdığımda yıl 2004 tü evlendiğimde 2011 ne kadar zor karar verdim düşün ama değdi eti sütü kardeşi anası hepsi faydalı çıktı çok teknolojikte
amazonluktan vazgeçti canım şimdi zeynaymışkorkar olduk amazon iremden :18: ben demedim o dedi,ben demedim o dedi..
Doktor diyet listesi vermişti canım günde 8 öğün yiyordum ama az az yiyordum zaman geldi ki doktorun yazdıklarının hepsini bile yiyemedim ama çok güzel kilo verdim. Babamda 25 kilo verdi o şekilde.
Eki Görüntüle 489325
Eki Görüntüle 489326
yazarım canım ama 2 gün sonra olur mu bana hatırlat yine çünkü listem urfada kaldı yarın gidiyorum telefonuma hatırlatma kurdum almayı unutmayayım diye yanlış birşey yazmayayım olur mu?ama 2 hafta da bir bazı şeyleri ekleyip çıkartabiliyorsun ama onu da sen dengeleyeceksin yoğurt ve süt ağırlıklı bir diyet. diyet demeyeyimde beslenme şekli desem daha uygun olur.anladim canim, seyyy zahmet olmazsa bana da özelden bi yazar misin???
korkar olduk amazon iremden :18: ben demedim o dedi,ben demedim o dedi..
ben sınıf öğretmeniyim canım benimde senden bir farkım yok yani tanışma görüşme nişanlılık evlenme 6 sene sürdü.
amazonluktan vazgeçti canım şimdi zeynaymış
yazarım canım ama 2 gün sonra olur mu bana hatırlat yine çünkü listem urfada kaldı yarın gidiyorum telefonuma hatırlatma kurdum almayı unutmayayım diye yanlış birşey yazmayayım olur mu?ama 2 hafta da bir bazı şeyleri ekleyip çıkartabiliyorsun ama onu da sen dengeleyeceksin yoğurt ve süt ağırlıklı bir diyet. diyet demeyeyimde beslenme şekli desem daha uygun olur.
yok iyi çok şükür o yönden şanslıyım oturup kalkıp ona şükrediyorum.ama branştan kaybetmişin duygusal yaklaşmışın bak çok faydalanamıyon adamdan neyse adam iyiyse %75 kardasın buda süper bişey tabiki
kız kıtası farklı ama zeynada bi amazon nihayetinde dışlama gacıyı
evet canım sabah yumurta var ara öğün ya bir kase yoğurt ya bir bardak süt. öğlede yemek ama 10 kaşık 2 dilim ekmek(kepek)ara öğünde meyve ve kuru erik kayısı gibi şeyler vardı canım gün aşırı kırmızı et tüketiyordum. Aklımda kalanlar bunlar ama ben sana listeyi yazarım daha iyi olur. yatmadan saat önce bir meyve ve bir bardak süt vardıtamam canim olur.. ben nasil olsa diyet yapmiyorum böyle kafama göre.. iki gün de bayram ederimhatirlatirim sana canim. anladigim kadariyla protein agirlikli bi diyet..
yok iyi çok şükür o yönden şanslıyım oturup kalkıp ona şükrediyorum.
bir içten AMİNNNNNNN de benden allah yolunda hatta bizi de yola getirecek evlatlar nasip etsin inşallah nasılsın bugem iyimisin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?