hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

tamam canim anladim tesekkür ederim simdiden, ben hatirlatirim sana sen urfaya varinca.. sevimdim ama heee

Ay canım bırak ya hem senin için hem bebiş için.:26:
tarifini aldım canım geldikten sonra yapacağım inşallah

ya o kadar çok uğraşıyorum ki bunun için.bütün gün aklıma gelmez.kociş eve gelince aklıma getirir.paket de taşımıyorum zaten ama yine de tamamen bırakmam gerekiyor bütün arkadaşlarım da kullanınca,bir araya gelmeyegörelim hemen yakıyorum.

ya ben düşükten sonra 28 gün dolmadan hastalanmaya başladım aslında yarın 28 doluyodu aklıma geldi kandili kaçırırım diye gerçekten kaçırdım aklımda meryem suresi vardı özellikle anca sözel dua etcez elimizden bişey gelmiyo bizde yarın fındığa gitcez o yüzden sabahlamak olmazda aklımdasınız hep dualarımdasınız sizde....
Yok böyle balkondaan baktım mı onların balkonu görebiliyorum

Tamam canım ben hatırlatmamı kurdum canım unutmam inşallah.:26:

eee uzakta değil kızım faydalansana zatı şahanelerden böyle dediğime bakma bende bi ramazanda hergün yemeği beraber yeriz normalde ayrı yiyorum evimi bilmek istiyorum iyice tembelleştiren bişey, birde eşinle baş başa vakti azaltan bişey her zaman onlarla olmak en iyisi faydalanma vazgeçtim....

ben de bir sigarayı bırakabilsem

bende okurken içerdim bide ailede yok başında, keyifliydide bi gecede bi paket bitirdiğimi bilirim keş gibi, ama eşim çok kızar içmiyo o , esas eşimden çok biz 4 ay önce kayınpederimi kaybettik, ciğer rahatsızlığı vardı sigarayıda çok tüketmiş zamanında, vefatından önce ben 1 aya yakın hastanede yanında durdum sayılır ve o nefes alamaz hallerini gördüm, ya ölümünden bi gün öncesi özellikle çok kötüydü, kaynım daha sonra diyo ki rengin atmıştı senin o gün diye ,nefes almaya çalışmaktan ağzına zor bela su verdik kaşıkla o an, içemedi kendisi şuan öldürseler içmem o zıkkımı yanlış anlamada ne salakmışım içerken diyorum hatta........

ya işte canım benim kocişte içiyo ama bayağı azalttı şükür.ama bırak sende

tabi tabi böyle çok faydalanmaya müsaitlerya yok zaten faydalanmam ben evimi seviyorum aman bana karışmasınlarda ben kendi işimi kendim hallederim...

bunun neresi yanlış anlaşılır canım.eşime de söylüyorum : buna paramızı verdiğimiz için salağız diye. hele o fena içiyor.bebek olunca bırakıcam diyor ama hiç sanmıyorum günde bir taneye indirebildim ama bırakıcam.hiç zevk almıyorum içerken zaten

kız tatlı mı seviyon sen yoksam, ben tuzlucuyumdur favorimde bitli kurabiye diye bi tarif bayılıyorum ona resmen pastane kurabiyesi gibi oluyo ağzında dağılıyo,

Bitli mi canım tarifini yazar mısın özelden müsait olunca ilk defa duydum meraklıyımdır yeni şeylere.Gözüme güzel görünmesi lazım canım yemem için...

herkesin çevresinde kayınpederim gibi bi kişi olsa kimse içmez bence , ben çok etkilendim inan ölümüne hem çok üzüldük hemde çektiklerini gördüğümüz için allah affetsin sevindi bi yanımızda, o kadar çok çekti yani, bence eşinede yavaştan azaltmaya çalıştır bi anda bırakmak zor inan, ayrıca sigara bebek anlamında da etkileyen bir faktör olmama durumunu etkileyen bişey bıraktığında hamile kalma riskin çok fazla artıyo.....

Bitli mi canım tarifini yazar mısın özelden müsait olunca ilk defa duydum meraklıyımdır yeni şeylere.Gözüme güzel görünmesi lazım canım yemem için...

burdan yazayımda almak isteyenlerin hepsi alsın;

1 paket margarin
1 çay bardağı şeker
1,5 tatlı kaşığı tuz
1,5 çay bardağı sıvıyağ
4 yemek kaşığı limon suyu
4 yemek kaşığı çörekotu
1 kabartma tozu (ben 2 atıyom )
2 yumurta akı(sarısı üstüne)
alabildiğince un

bütün malzemeleri karıştırıyosun hamur kıvamına gelince rulo haline getiriyosun parmak kalınlığında dikdörtgen dikdörtgen kes üstüne ben çatalla şekilde atıvereyom, yumurta sarısını sür fırına at , bu malzemelerle 2 tepsi çıkar,

eğer beğenirsen ymurta sarısı dışında hepsini hazırla kes, az buzdolabında durut sonra buzdolabı poşetine attığınla buzluğa, misafirin gelince sür üstüne yumurta sarısını sür fırına

Tamam canım yazdım şimdi...

İlkokul öğretmenim kandil mesajı çekmiş çok kötü oldum ya benim çekmem gerekirken o çekmiş utandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…