- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
tamam canım ben tup gibi yaparımÇok sevdim bu smile
herkes kaçmış kız amazon irem
tamam canım yarın giremem büyük bir ihtimal köye de uğrayacağım çünkü orda vınn çok yavaş çekiyor. geri dönüp gelirsek akşam baskın yaparım sizlere.delüü ya ben sana burun kıvırcam görcen şimdik ben kaçar canım iş yerinde bilgisayar şimdide bakınca gözlerin şavtı kaydı allahım bütün dualarını hakkında hayırlı eylesin ve tez zamanda gerçekleşsin inşallah burda ki bebek isteyen herkesinde hayırlı sağlıklı evlatları göbüşlerine tez zamanda düşsün inşallah öpüyorum seni iyi yolculuklar şimdiden......
evetttt..iyi yolculuklar serap.ben de kaçar.uzaktan izledim sizi
azcık sessiz bırakalım topici de kafayı dinlesin sakin sakin...seni melteme emanet ettim bende kaçar...
sen niye uzaktan izliyon bakim bizi röntgenci senievetttt..iyi yolculuklar serap.ben de kaçar.uzaktan izledim sizi
ya ben düşükten sonra 28 gün dolmadan hastalanmaya başladım aslında yarın 28 doluyodu aklıma geldi kandili kaçırırım diye gerçekten kaçırdım aklımda meryem suresi vardı özellikle anca sözel dua etcez elimizden bişey gelmiyo bizde yarın fındığa gitcez o yüzden sabahlamak olmazda aklımdasınız hep dualarımdasınız sizde....
eee uzakta değil kızım faydalansana zatı şahanelerdenböyle dediğime bakma bende bi ramazanda hergün yemeği beraber yeriz normalde ayrı yiyorum evimi bilmek istiyorum iyice tembelleştiren bişey, birde eşinle baş başa vakti azaltan bişey her zaman onlarla olmak en iyisi faydalanma vazgeçtim....
iyi geceler kikicim kızının okuluda hayırlı olsun cici cici arkadaşlar edinsinnn büyük adam olsunnn :)
kızlar bugün itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunuyorum, içimdeki hisse asla uymuyacam bunu anladım ve yeni ay yeni umut bu ay fena etcem bu herifi hastaysada hastaaa..................
hayalim nbrrrrrrr bebişimmmmmmmmmmmm
kıssss benim bugün akşamki testi yolluyom bak benim akıntılar 3 gündür var ama bu test bugün daha koyu sanki... 3lüde en üstteki bugün altındaki dün en alttaki önceki gün...akıntıda beyazdan berraklaşmaya başlıo ..bu test bozukmu neeeeeeee
tesekkur ederiz canim benimcok heyecanliydik bugun coook
gecmisler olsun hemsom :26: bidaha olmasinbebis gelsin
askim benim bugeemmmmnasilsin ,,,
ben iyi degilimkafam karisik yawww:44:
evet bugun daha koyu gibi:26: bugun 16 ci gunun ,,demek bu testler anca bukadar gosteriyo,,,
akintinda kesik kesik peynir gibi oluyo bitiginde,,kopuyo yani uzamiyo artik
sen bugunleride degerlendir canim
o yukarıdakiler gebelik testimi
ovulasyon testimi kızlar
o yukarıdakiler gebelik testimi
ovulasyon testimi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?