hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

tamam canım ben tup gibi yaparımÇok sevdim bu smile

delüü ya ben sana burun kıvırcam görcen şimdik ben kaçar canım iş yerinde bilgisayar şimdide bakınca gözlerin şavtı kaydı allahım bütün dualarını hakkında hayırlı eylesin ve tez zamanda gerçekleşsin inşallah burda ki bebek isteyen herkesinde hayırlı sağlıklı evlatları göbüşlerine tez zamanda düşsün inşallah öpüyorum seni iyi yolculuklar şimdiden......

tamam canım yarın giremem büyük bir ihtimal köye de uğrayacağım çünkü orda vınn çok yavaş çekiyor. geri dönüp gelirsek akşam baskın yaparım sizlere.
Mevlam bu güzel gecede herkese gönlünde ne varsa tez vakitte versin canım.Bizlere de tez vakitte bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla.Bende öptüm seni amazonum benim.
herkes kendine çok çok iyi baksın.
Herkese iyi geceler ve hayırlı kandiller.

canım iyi hatırlattın bak meryem suresini ben bugün okurum hepimiz için Allah kabul eder inşallah

kıssss benim bugün akşamki testi yolluyom bak benim akıntılar 3 gündür var ama bu test bugün daha koyu sanki... 3lüde en üstteki bugün altındaki dün en alttaki önceki gün...akıntıda beyazdan berraklaşmaya başlıo ..bu test bozukmu neeeeeeee

Eklentiler

• $Resim 084.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $Resim 083.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 24
iyi geceler kikicim kızının okuluda hayırlı olsun cici cici arkadaşlar edinsinnn büyük adam olsunnn :)

tesekkur ederiz canim benim cok heyecanliydik bugun coook

kızlar bugün itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunuyorum, içimdeki hisse asla uymuyacam bunu anladım ve yeni ay yeni umut bu ay fena etcem bu herifi hastaysada hastaaa..................

gecmisler olsun hemsom :26: bidaha olmasin bebis gelsin

hayalim nbrrrrrrr bebişimmmmmmmmmmmm

askim benim bugeemmmm nasilsin ,,,
ben iyi degilim kafam karisik yawww:44:

evet bugun daha koyu gibi:26: bugun 16 ci gunun ,,demek bu testler anca bukadar gosteriyo,,,
akintinda kesik kesik peynir gibi oluyo bitiginde,,kopuyo yani uzamiyo artik
sen bugunleride degerlendir canim

selamınaleyküm hayırlı kandiller ALLAH cc bugünün yüzü suyu hürmetine tüm dularımızı kabul buyursun inşallah ve gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin

hakkımızda hayırlı olanada gönlümüzü razı eylesin inşallah

selam ve dua ile

hadi arkadaşlar bu gece çok dua edin 1000 aydan daha hayırlı bu gece haydiii

evet bugun daha koyu gibi:26: bugun 16 ci gunun ,,demek bu testler anca bukadar gosteriyo,,,
akintinda kesik kesik peynir gibi oluyo bitiginde,,kopuyo yani uzamiyo artik
sen bugunleride degerlendir canim

evet bugün 16 evett akıntıda aynen dediğin gibi yani akıntı böle olunca yumurta çatlamış son 24 saate girmişmi oluo noluyo haydarımmmm

Kizlar bugun esimin SPERM sonuclari cikti ,,yine,,yine diyorum cunki ikinci test edisimiz,,
Simdi soyle her iki defasindada sonuclar cok iyi ,,hatta saglikli sperm olmasi gerekenden cok fala cikiyo,,ve hiz 50 olmasi gerekirken 60 cikiyo ,,simdi buaraya kadar guzel :26: Allaha sukur ,,,,

Sorun ise su ,,,sperm miktarinin en az 4 ml olmasi gerekirken ,,1 bucuk ml yada 1 ml cikiyoooo,,esimin menisi cok az mis
Gebe kalmakta sorun yaratirmi dedim hmmm sanmam hmmm bunu jinekologla gorus dedi ,,ve jinekolog randevum taa 29 agustosta ya ,,
Catlicam kizlarr ,,,bana yardim edin tesseli edin ,,sizce bu durumdan dolayi hamislik geciyo olabilirmi :44: :44:
GOOGLE amcada birazcik arastirdim pek bisi bulamadim sadece 1 sayfada ureme kanallari tikanikligindan olabilebilermis uffffff ne olur bisi soyleyin bana:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…