- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
evet bugün 16 evett akıntıda aynen dediğin gibi yani akıntı böle olunca yumurta çatlamış son 24 saate girmişmi oluo noluyo haydarımmmm
canim saatini bilmiyorum sadece catlamaya baslarken ve catladiktan bir sure sonrada akinti devam ediyo iste,,bu akinti 2 -3 gun oluyo yani,,4 gunude kesik olmaya basliyo,,
Kizlar bugun esimin SPERM sonuclari cikti ,,yine,,yine diyorum cunki ikinci test edisimiz,,
Simdi soyle her iki defasindada sonuclar cok iyi ,,hatta saglikli sperm olmasi gerekenden cok fala cikiyo,,ve hiz 50 olmasi gerekirken 60 cikiyo ,,simdi buaraya kadar guzel :26: Allaha sukur ,,,,
Sorun ise su ,,,sperm miktarinin en az 4 ml olmasi gerekirken ,,1 bucuk ml yada 1 ml cikiyoooo,,esimin menisi cok az mis
Gebe kalmakta sorun yaratirmi dedim hmmm sanmam hmmm bunu jinekologla gorus dedi ,,ve jinekolog randevum taa 29 agustosta ya ,,
Catlicam kizlarr ,,,bana yardim edin tesseli edin ,,sizce bu durumdan dolayi hamislik geciyo olabilirmi :44: :44:
GOOGLE amcada birazcik arastirdim pek bisi bulamadim sadece 1 sayfada ureme kanallari tikanikligindan olabilebilermis uffffffne olur bisi soyleyin bana :18::18::18:
keşke gebelik testim olsaydııı tabiiiiiii:))))))))))
hmmm sperm sayısı yetersi canım bunun için bi çok kür var
bak benim takip ettiğim 2 milyondan 76 milyona diye bi topik var oraya bak bi istersen
ben haşlanmış nohutu duymuştum
sayıyı çoğaltıyor diye
Kizlar bugun esimin SPERM sonuclari cikti ,,yine,,yine diyorum cunki ikinci test edisimiz,,
Simdi soyle her iki defasindada sonuclar cok iyi ,,hatta saglikli sperm olmasi gerekenden cok fala cikiyo,,ve hiz 50 olmasi gerekirken 60 cikiyo ,,simdi buaraya kadar guzel :26: Allaha sukur ,,,,
Sorun ise su ,,,sperm miktarinin en az 4 ml olmasi gerekirken ,,1 bucuk ml yada 1 ml cikiyoooo,,esimin menisi cok az mis
Gebe kalmakta sorun yaratirmi dedim hmmm sanmam hmmm bunu jinekologla gorus dedi ,,ve jinekolog randevum taa 29 agustosta ya ,,
Catlicam kizlarr ,,,bana yardim edin tesseli edin ,,sizce bu durumdan dolayi hamislik geciyo olabilirmi :44: :44:
GOOGLE amcada birazcik arastirdim pek bisi bulamadim sadece 1 sayfada ureme kanallari tikanikligindan olabilebilermis uffffffne olur bisi soyleyin bana :18::18::18:
benim bugün bitio o zaman belkide yaaaaa hayırlısı ne diyim anca yarın çarpışabilces bugün kandil imsak vaktine kadar zaten adamda oruç tutuyo inşallah Allah ol der yarında olur ne diyim
canım bence öyle olsa kızındada sorun yaşamazmıydın sonuçta ilk hamişliğin değil......sonuçta menisi az olsada o az menide bile spermler çok fazla ve hızlı sonuçta bunlar daha önemlidir bence hatta eşimede sordum şimdi gebelik için sorun olmaz bence dedi..inşallah dülşündüğümüz gibidir bebişimmmmmm
miktar derken sadece meni miktari canim ,,spermlerin hic bir sorunu yokmus
canım işi görende spermler değilmi zaten ...bence gecikmesinin nedeni fazla görüşememeniz ve belkide stres zaman uzadığı için ister istemez stres oluyorus...Allah ol dediği zaman olucak inşallah bugün senin için ayrıca dua edicem canım benimmmmm...sakın bunu kafanatakıp ovu günlerinde stres yapma olumsuz düşünme
yerinde olsam bende sabah erken carpisirdim,, yarin aksami yada geceyi beklemezdim
yerinde olsam bende sabah erken carpisirdim,, yarin aksami yada geceyi beklemezdim
bende öle diorum ama oruç tutuyorum niyetli olcam ezanda bırakamam dio nasıl ikna etcem bilmiommmmmm nerdeyse yerine ben tutayım sonra dicemmmmmmmmm
sacmalama bugem yaaadaha cok erkeeenn gebelik testi icin ,,yavrum sen daha tarlayi ekmek le meskulsun bu daha yetisecek ,yeserecek ,,:119:
sonra bicersinne bos bos para harcican simdiden ,,sonucu cok merak ediyorsan simdi b en sana soyliyim ,,kocaman bir NEGATIF Kikikiki
ne biliyim ya bugem ister istemez kafam takildi iste(( benim hormon testi sonuclarinida tekrarladik , yine hic bir sorun cikmadi ,9 ay once oldugu gibi,,
sperm sonucunu soruncada ,,boyle bir yanit alinca ,,ne biliyim korktum biraz:18:
yokkkk kıssssssssss delüüüüüüüüüüüüüüüo anlamda değil yani keşke bat gelmiş olsada gebelik testim olsa aynı böle kırmızı olsaydı anlamında hayal olarak söledim..negatif çıkçanı bende biliom kııı daha bişi yapamadık bilenem
heeeekikikikiki ne biliyim sen oyle yazinca bu ne sabirsizlik dedim kendi kendime
evet keske benimde suan bat gunum olsaydi ,,kim istemezki
sen yine yolu yarilamissin.Ben daha yolun basindayim be yavrum 20-21 agustos yumos gunlerim,,ayy artik korkuyorum biliyormusun bi aksilik cikicakta kocisi kaciracam diye he,,ustumde etki yaratti bu durum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?