hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

evet bugün 16 evett akıntıda aynen dediğin gibi yani akıntı böle olunca yumurta çatlamış son 24 saate girmişmi oluo noluyo haydarımmmm

canim saatini bilmiyorum sadece catlamaya baslarken ve catladiktan bir sure sonrada akinti devam ediyo iste,,bu akinti 2 -3 gun oluyo yani,,4 gunude kesik olmaya basliyo,,

canim saatini bilmiyorum sadece catlamaya baslarken ve catladiktan bir sure sonrada akinti devam ediyo iste,,bu akinti 2 -3 gun oluyo yani,,4 gunude kesik olmaya basliyo,,

benim bugün bitio o zaman belkide yaaaaa hayırlısı ne diyim anca yarın çarpışabilces bugün kandil imsak vaktine kadar zaten adamda oruç tutuyo inşallah Allah ol der yarında olur ne diyim

hmmm sperm sayısı yetersi canım bunun için bi çok kür var

bak benim takip ettiğim 2 milyondan 76 milyona diye bi topik var oraya bak bi istersen

ben haşlanmış nohutu duymuştum

sayıyı çoğaltıyor diye

keşke gebelik testim olsaydııı tabiiiiiii:))))))))))

sacmalama bugem yaaa daha cok erkeeenn gebelik testi icin ,,yavrum sen daha tarlayi ekmek le meskulsun bu daha yetisecek ,yeserecek ,,:119:
sonra bicersin ne bos bos para harcican simdiden ,,sonucu cok merak ediyorsan simdi ben sana soyliyim ,,kocaman bir NEGATIF Kikikiki

miktar derken sadece meni miktari canim ,,spermlerin hic bir sorunu yokmus

canım bence öyle olsa kızındada sorun yaşamazmıydın sonuçta ilk hamişliğin değil......sonuçta menisi az olsada o az menide bile spermler çok fazla ve hızlı sonuçta bunlar daha önemlidir bence hatta eşimede sordum şimdi gebelik için sorun olmaz bence dedi..inşallah dülşündüğümüz gibidir bebişimmmmmm

benim bugün bitio o zaman belkide yaaaaa hayırlısı ne diyim anca yarın çarpışabilces bugün kandil imsak vaktine kadar zaten adamda oruç tutuyo inşallah Allah ol der yarında olur ne diyim

yerinde olsam bende sabah erken carpisirdim,, yarin aksami yada geceyi beklemezdim

insallah canim ama bu testler yapilana kadar hic dikatimizi cekmemisti hakkaten azalmis gibi kizimdan bu yana sankim,:44: ayyy neler konusuyorum yaa

miktar derken sadece meni miktari canim ,,spermlerin hic bir sorunu yokmus

canım işi görende spermler değilmi zaten ...bence gecikmesinin nedeni fazla görüşememeniz ve belkide stres zaman uzadığı için ister istemez stres oluyorus...Allah ol dediği zaman olucak inşallah bugün senin için ayrıca dua edicem canım benimmmmm...sakın bunu kafanatakıp ovu günlerinde stres yapma olumsuz düşünme

Bana 2 den 76 milyona ,,LINKINI atabilirsmisin acaba:26: bi arastirmaya gireyim ben :44:

uffff benimkide nohut yemeyi birak yanindan gecmez yawww

ne biliyim ya bugem ister istemez kafam takildi iste (( benim hormon testi sonuclarinida tekrarladik , yine hic bir sorun cikmadi ,9 ay once oldugu gibi,,
sperm sonucunu soruncada ,,boyle bir yanit alinca ,,ne biliyim korktum biraz:18:

yokkkk kıssssssssss delüüüüüüüüüüüüüüü o anlamda değil yani keşke bat gelmiş olsada gebelik testim olsa aynı böle kırmızı olsaydı anlamında hayal olarak söledim..negatif çıkçanı bende biliom kııı daha bişi yapamadık bilenem

ne biliyim ya bugem ister istemez kafam takildi iste (( benim hormon testi sonuclarinida tekrarladik , yine hic bir sorun cikmadi ,9 ay once oldugu gibi,,
sperm sonucunu soruncada ,,boyle bir yanit alinca ,,ne biliyim korktum biraz:18:

korkma bebişim zaten önce bence sorun olmaz demiş mantıken öle gibi gelio banada sıkma kendini üzme yok yere

heeee kikikikiki ne biliyim sen oyle yazinca bu ne sabirsizlik dedim kendi kendime
evet keske benimde suan bat gunum olsaydi ,,kim istemezki
sen yine yolu yarilamissin. Ben daha yolun basindayim be yavrum 20-21 agustos yumos gunlerim,,ayy artik korkuyorum biliyormusun bi aksilik cikicakta kocisi kaciracam diye he,,ustumde etki yaratti bu durum :18:

kız yolu yarıladık ama icraat yok korkma sen yine icraatı bol bol yaparsın bu sefer adam cezasınıda aldı gidemez biyere mecbur iş başı..bak hem şöle düşün ovu günlerini güsel geçir 28inde inşallah güsel haberlerde al batada az kalmış olcak battada en güsel haberi al inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…