- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
kız yolu yarıladık ama icraat yokkorkma sen yine icraatı bol bol yaparsın bu sefer adam cezasınıda aldı gidemez biyere mecbur iş başı..bak hem şöle düşün ovu günlerini güsel geçir 28inde inşallah güsel haberlerde al batada az kalmış olcak battada en güsel haberi al inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
kizlar benim cikmam gerek ,,biraz mutfakta isim var yine gelicem ,,bi yere kacmayinn,,,
yasemnn meltemn hosgeldiniz kizlar bu arada
ins canim yaa,,evet jinekolog randevum,,29 agustoa ,1 hafta sonrada 5 eylulde bat im ,,acaba usg den1 hafta onceden gorunurmuki gebelik olustuysa :26:
iyice siyirdík ha kafayi
sacmalama bugem yaaadaha cok erkeeenn gebelik testi icin ,,yavrum sen daha tarlayi ekmek le meskulsun bu daha yetisecek ,yeserecek ,,:119:
sonra bicersinne bos bos para harcican simdiden ,,sonucu cok merak ediyorsan simdi b en sana soyliyim ,,kocaman bir NEGATIF Kikikiki
Hayırlı geceler kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin evinizde huzur bereket mutluluk bebekler dolsun inşallah sabah yola cikicaz 5 gibi ins dualarınızı eksik etmeyin canlar Allah gonlunuzdekini hakkinıza hakkinıza hayırlı olanida gönlümüze razı kılmayı nasip eylesin hepinizi kocaman öpüyorum allaha emanet olun beni unutmayın
hoşbulduk caaanım. nasılsın? jinekolog randevusu neden?
tatlım sanmıyorum önemlı olan toplam sayısı ve hızlı hareketlı sayısı az olması onemlı degıl dıye bılıyorum bnm esımın de 2.50 cıktı normal dedı urolojı uzmanımız gönlunu ferah tut
Hayırlı geceler kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin evinizde huzur bereket mutluluk bebekler dolsun inşallah sabah yola cikicaz 5 gibi ins dualarınızı eksik etmeyin canlar Allah gonlunuzdekini hakkinıza hakkinıza hayırlı olanida gönlümüze razı kılmayı nasip eylesin hepinizi kocaman öpüyorum allaha emanet olun beni unutmayın
hayırlı kandiller kızlar nasılsınız diyeceğim ama neden kimse yokki
günaydın kızlaaaaar
iyiyim cnm sen nasilsin??? canim ben yurtdisinda kitlikta olan bir devlette yasiyorumda,,1 seneyi gectim bebek olayini,,simdi ev doktorum bana nihayet bir jinekolog bulduda 1 seneden sonra olsada,,bana 30km uzaklikta ama olsun bulduguma seviniyorum,,bu ada da sadece toplasan 3 tane varmista ,,,genel bir kontrolden gecicem neyim var neyim yok diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?