hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ins canim yaa,,evet jinekolog randevum,,29 agustoa ,1 hafta sonrada 5 eylulde bat im ,,acaba usg den1 hafta onceden gorunurmuki gebelik olustuysa :26:

iyice siyirdík ha kafayi

kizlar benim cikmam gerek ,,biraz mutfakta isim var yine gelicem ,,bi yere kacmayinn,,,

yasemnn meltemn hosgeldiniz kizlar bu arada

mrb kızlar kadir gecemiz mübarek olsun burda kı herkesın bebıslerı olsun kucaklarımız seneye kadar dolsun ınsalllaaaaah dualarınızda unutulmamak dılegıyleeee hayırlı gecelerrr

tatlım sanmıyorum önemlı olan toplam sayısı ve hızlı hareketlı sayısı az olması onemlı degıl dıye bılıyorum bnm esımın de 2.50 cıktı normal dedı urolojı uzmanımız gönlunu ferah tut

Hayırlı geceler kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin evinizde huzur bereket mutluluk bebekler dolsun inşallah sabah yola cikicaz 5 gibi ins dualarınızı eksik etmeyin canlar Allah gonlunuzdekini hakkinıza hakkinıza hayırlı olanida gönlümüze razı kılmayı nasip eylesin hepinizi kocaman öpüyorum allaha emanet olun beni unutmayın

iyi yolculuklar! donus uzun olacak herhalde ..bebek haberleriyle donersin insallah..

hoşbulduk caaanım. nasılsın? jinekolog randevusu neden?

iyiyim cnm sen nasilsin??? canim ben yurtdisinda kitlikta olan bir devlette yasiyorumda,,1 seneyi gectim bebek olayini,,simdi ev doktorum bana nihayet bir jinekolog bulduda 1 seneden sonra olsada,,bana 30km uzaklikta ama olsun bulduguma seviniyorum,,bu ada da sadece toplasan 3 tane varmista ,,,genel bir kontrolden gecicem neyim var neyim yok diye :))

canim saol cevabin icin ya hepinizi cok seviyorum benim esiminki 1 ml oldu sadece,
ve ben deminden beridir pc de arastiriyorum ,,bununla ilgili topiklerede baktim,,evet miktar onemli degilmis ,,sperm sayisi ve hacmi onemliymis,,mesela 5-6ml olan birinde sadece 2-4 tane sperm olabiliyomus,,yada 1bucuk 2 ml de 60milyon olabiliyomus,,
az da olsa rahatladim,,bizim sperm sayisi nekadar diye sormadim ama iyi dedigine gore sorun yoktur ozaman,,ins,,sabah doktorumu tekrar aricam :102::102:

Barteekkk nasilsin canim iyimisin ????
Nereye yolla cikiyorsun kiz turkiyeyemi???
Bizi sensiz birakma ,,ne yapmaya gidiyosun oraya tatilmi???

Kepenkleri ben açayım.
Herkese hayırlı sabahlar..
Ben saat 10 gibi yola çıkıyorum..
herkes kendine iyi baksın...

ben buradayım arkadaşlar nasılsınızzzzzzz:) bayram temizliği fln da yapmıyorum ben:) gelmesin kimse banane. gelende pis görsün ::

canım sen hangi ülkede yaşıyorsun merak ettim.Bizim Portekizde arkadaşlar var.Onlar da adada kalıyor orada.Ama en kısa zamanda Türkiye taşınacaklar.Çok kötü durumdaymış orası da.Millet Türkiyeden Avrupaya gitmeye çalışır halbuki.Çok şaşırmıştım duyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…