Kızlar nasılsınız yeni hamıle haberlerı varmı bakalım
benim bildiğim yok. ama ben dün ovulasyon testi yaptım gebeliği daha erken tesbit ediyor diye. 2.çizgi çıktı. kopkoyu değil ama çıktı yani.adetime 7 gün vardı dün. ovulasyonun üzerinden de 7 gün geçmişti. yani tam ortasında yapmışımama hamile değilim sanırım çünkü hiçbir belirtim yok gibi. arada bir ayağa kalkınca gözlerim kararıyor o kdr benim ümitler eylüle kaldı sanırım
anladım benim de ümitlerim eylüle kaldı gibi boşver hayırlısı böyleymiş
hayırlısı olsun ne diyelim. ben dua ediyorum diyorum Rabbim kafama taktırma diye. çok şükür 2 gündür o kdr kafaya takmıyorum. daha kolay geçiyor sanki günler. yani Allah verecekse günü ztn belli. ben ne yaparsam yapayım değişmeyecek.
ben her ay kafama takmıcam diyorum yine de beceremiyorum malesef ne mutlu sana ki becerebiliyorsun
ayy herkes bayram temizliğine girişmiş..kızlaaaarr erken daha..bayrama kadar tekrar kirlenir..demedi demeyin :96::122:hadi gelin yazışak:126:
di mi bencede:) temizleseler bile yine kirlenecek. ben biraz önce gebelik testi yaptım negatif çıktı:))) gülüyorum ama çünkü hamile olmadığımı tahmin ediyorum ztn.
demek ki bir dahaki aya nasipmiş.bekliyoruz hepimiz zaten.şarkılar söyleyerek beklersen daha sağlıklı,daha mutlu olacaktır bebişimiz. her seferinde üzülmekle olmaz.kendimizi yıpratıyoruz. benim bat 29 ağustos.bu ay umutluyum.bakalım
canimmm bunun caresi var kii...eger tikaniklik varsa ufak bir operasyonla geciyor bu sorun varikosel diye biliyorum bu sorunu...uzulmee ne guzel oteki degerler cok guzell...en azindan caresi olan birseyy...miktar az olunca yumurtaliklara mi ulasamiyor acabaa...peki doktor ne dedi?bir yol gostermedi mi?Kizlar bugun esimin SPERM sonuclari cikti ,,yine,,yine diyorum cunki ikinci test edisimiz,,
Simdi soyle her iki defasindada sonuclar cok iyi ,,hatta saglikli sperm olmasi gerekenden cok fala cikiyo,,ve hiz 50 olmasi gerekirken 60 cikiyo ,,simdi buaraya kadar guzel :26: Allaha sukur ,,,,
Sorun ise su ,,,sperm miktarinin en az 4 ml olmasi gerekirken ,,1 bucuk ml yada 1 ml cikiyoooo,,esimin menisi cok az mis
Gebe kalmakta sorun yaratirmi dedim hmmm sanmam hmmm bunu jinekologla gorus dedi ,,ve jinekolog randevum taa 29 agustosta ya ,,
Catlicam kizlarr ,,,bana yardim edin tesseli edin ,,sizce bu durumdan dolayi hamislik geciyo olabilirmi :44: :44:
GOOGLE amcada birazcik arastirdim pek bisi bulamadim sadece 1 sayfada ureme kanallari tikanikligindan olabilebilermis uffffffne olur bisi soyleyin bana :18::18::18:
hadi gelin kizlar acik muhabbet edek yawww
oy kimseler cevap vermiyor bana. dört gündür ovulasyon testim koyu çıkıyor. hangi gün yumurtladım anlamıyorum. 4 gün üst üste koyu çıkması normal değil test bozuk diye başka test aldım. onda daha da koyu çıktı. hangi gün ilişkiye gireceğimizi şaşırdık. zaten ramazan hali kalmıyor insanın her akşam her akşam.
Eki Görüntüle 489854
ilk gün yaptığım çok koyuydu normalde. üç gün bekleyince silikleşmiş. hepsi aynı koyulukta...
yorumlayabilecek var mı?
seni bilgilendirmek isterdim canim ama ben hic kullanmadim bu ovi testinden...
en koyu oldugu gun gir canim sen iliskiyeee...
her gün bugün en koyu gün diyorum. kocam da şaşırdı.ben bir haftadır her gün yumurtluyorum sanırım. çünkü testler hep aynı koyulukta.
:44::44::44:bilemedim canim yaaa kizlar gelince sorarsin bilen vardir mutlaka yapan varr yani...
sağolasın canım ya. cevap verdin ya o bile yeter. kimsecikler yok bugün. herkes nereye gitmişse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?