ne demek canm yardimci olabilseydim keske..bu kizlar bayram temizligi yapiyorlar herhaldeee
cnm normalde 2 gun cikior 4 gun neden kirmizi anlamadim. acaba catlayamadi mi yumos:26: catlatma ignesi falan olmadin dimi sen?oy kimseler cevap vermiyor bana. dört gündür ovulasyon testim koyu çıkıyor. hangi gün yumurtladım anlamıyorum. 4 gün üst üste koyu çıkması normal değil test bozuk diye başka test aldım. onda daha da koyu çıktı. hangi gün ilişkiye gireceğimizi şaşırdık. zaten ramazan hali kalmıyor insanın her akşam her akşam.
Eki Görüntüle 489854
ilk gün yaptığım çok koyuydu normalde. üç gün bekleyince silikleşmiş. hepsi aynı koyulukta...
yorumlayabilecek var mı?
cnm normalde 2 gun cikior 4 gun neden kirmizi anlamadim. acaba catlayamadi mi yumos:26: catlatma ignesi falan olmadin dimi sen?
her gün bugün en koyu gün diyorum. kocam da şaşırdı.ben bir haftadır her gün yumurtluyorum sanırım. çünkü testler hep aynı koyulukta.
heeeekikikikiki ne biliyim sen oyle yazinca bu ne sabirsizlik dedim kendi kendime
evet keske benimde suan bat gunum olsaydi ,,kim istemezki
sen yine yolu yarilamissin.Ben daha yolun basindayim be yavrum 20-21 agustos yumos gunlerim,,ayy artik korkuyorum biliyormusun bi aksilik cikicakta kocisi kaciracam diye he,,ustumde etki yaratti bu durum :18:
hemşom bu ayın kötü haberini vermekte bana düştü galiba inşallah 20-21 de yımırtlamazsın , geçen kızlar kandilde çarpışma olmaz deyince google amcada baktım ne zamanlar olmaz diye kandilden öte özellikle berat gecesi olmazmış haftanın bazı günleri olması ii bazı günleri olmaması iyiymiş birde bayramlarda yapmak iyi değil yazıyodu bi bu konuyu araştır istersen :2:
neden yasaklı olduğunu anlamıyorum.sonuçta kocanla,helalinle birlikte oluyorsun.günah,ayıp bir şey yapmıyorsun.kur'an da yazıyor mu bilmem ama bana saçma geliyor.ben bunca yıldan sonra burda duydum bazı günler yasaklı olduğunu.:26:
az önce de fetva.net ten okudum.bakın ne yazıyor:
Soru: Dini bayramlarda eşler arasında cinsel ilişki yasak mıdır?
Cevap:
Ramazan ve Kurban bayramları gibi dini bayramlarda veya cuma gecesi, Ramazan geceleri gibi mübarek gecelerde eşler arasında cinsel ilişki yasak değildir. Eşler arasında cinsel ilişkinin yasak olduğu dönemler; bayanların adetli veya lohusa olduğu günler, hac ve umre için ihramlı bulunulan günler ve itikâfta bulunulan günlerdir. Bunların haricinde cinsel ilişki için herhangi bir “özel gün” yasağı yoktur.
Dini bayramlarda eşler arasında cinsel ilişki yasak mıdır? | Fetva
ben kandil için olmaz deyince kızlar o zaman baktığımdA gördüm şimdi bende onu okudum ona bakıyorum nette, bu iş ne zırıltılı olmaya başladııı, çarşamba ve pazar gecesi olmazmış yok çocuk şöyle asi olur bilmem ne bilmem ne iyice tırlatcam haa......
oy kimseler cevap vermiyor bana. dört gündür ovulasyon testim koyu çıkıyor. hangi gün yumurtladım anlamıyorum. 4 gün üst üste koyu çıkması normal değil test bozuk diye başka test aldım. onda daha da koyu çıktı. hangi gün ilişkiye gireceğimizi şaşırdık. zaten ramazan hali kalmıyor insanın her akşam her akşam.
Eki Görüntüle 489854
ilk gün yaptığım çok koyuydu normalde. üç gün bekleyince silikleşmiş. hepsi aynı koyulukta...
yorumlayabilecek var mı?
hemşom bu ayın kötü haberini vermekte bana düştü galiba inşallah 20-21 de yımırtlamazsın , geçen kızlar kandilde çarpışma olmaz deyince google amcada baktım ne zamanlar olmaz diye kandilden öte özellikle berat gecesi olmazmış haftanın bazı günleri olması ii bazı günleri olmaması iyiymiş birde bayramlarda yapmak iyi değil yazıyodu bi bu konuyu araştır istersen :2:
irem, buge nasilsiniz kizlar
Bugün 28.gün bitti.(26-27 gün sürer)Hala adet olmadım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?