hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kafam karışık bebişim ovu 4 gündür çift .......sen nasılsın

elh cnm iyiym dinleniyprum. testlerini gordum de senin oncekiler cok koyu degil.bilmiorum resimde mi oyle. bugun yaptigin cok koyu cikmis. bnce yarin yada obur gun yumurtlarsin bu testlere gore

gelmes inşallah kırmızılarrrrrr ... evde ovu testi varsa yapsana çift çıkıomuş hamileysen gebelik testlerinden bile hassasmış diolar

Pazartesi günü yapmıştım hem hamilelik hem ovu.birşey çıkmadı.Aslında evde ovu testi var ama tek çizgi görmek istemediğim için yapmak istemiyorum.Biraz daha geçsin bakalım...

elh cnm iyiym dinleniyprum. testlerini gordum de senin oncekiler cok koyu degil.bilmiorum resimde mi oyle. bugun yaptigin cok koyu cikmis. bnce yarin yada obur gun yumurtlarsin bu testlere gore

anlamadımki bende canım dier testler koyuydu silikleşmiş ama ilk çizgiden koyu değillerdi bugünkü ilk çizgidende koyu hatta bakıyorum şimdi kopkoyu ama beyaz akıntım bitti normalde akıntının devametmesi gerekmiomu bende o yüzden test bozuk heralde diorum :)

Pazartesi günü yapmıştım hem hamilelik hem ovu.birşey çıkmadı.Aslında evde ovu testi var ama tek çizgi görmek istemediğim için yapmak istemiyorum.Biraz daha geçsin bakalım...

doru insanın morali çöküo tek gördükçe 1 hafta geçerse testte de çıkar ..az daha sabır o zaman..inşallah gönlündeki gibi olur. ben şu ovu günlerini atlatayım adet gecikmeden test yapmayı düşünmüyorum bende psikolojimiz bozulcak iyice....

sen degerlendir de gerisi Allaha kalmis. nasipse gelir bebis

bence sen koyu çıkan her gün gir eftanya cım:) ya da hamilesin. hamileyken hep koyu çıkarmış o çizgi. belki üzerine görmüşsündür geçen ay

hopppppppppp ben geldimmmmmmmmmmmmmmm napıyonzz bakayım 5 günlük köy maceram sona erdi şimdilik,,güzel yeni haberler var mı

henüz yok Rümeysacım. perilous hamile ama onu biliyorsundur sanırım. bir de serabımız hamileydi ama sanırım kimyasal gebelikmiş üzüldük ama çok şükür çabuk topladı kendini.

henüz yok Rümeysacım. perilous hamile ama onu biliyorsundur sanırım. bir de serabımız hamileydi ama sanırım kimyasal gebelikmiş üzüldük ama çok şükür çabuk topladı kendini.
kendinizi toparlamanıza cok cok sevindim söylediğin arkdaşları bilmiyordum öğrenmiş oldummm
Rümeysacım hoşgeldn. battaşım adet oldun mu bende birşey yok sadece ara ara kasıklarımda olacakmışım gibi ağrı oluyor....

battaş ben halen adet olmadım ama karnım şişşşşş yani gelcek kırmızlar bekliyrum 4 ay önce doktora gittğimde bende adet düzensilği vardı prolaktin hormonum yüzünden herhalde yeniden yükselmeye başlıyor galiba ileri atıyor bir gün bir gün hayırılısı cumartesiye kadar gelmesse test yaparım şu an kendimi adet olcak gibi hazırlıyorum cünkü karnım şişşşşşşş dünde adet ağrım oldu öyle işte

İnşallah hamişizdir de o yüzden gelmiyordur kırmızılar.Benimde pazartesiden beri heran gelecek gibi ağrım oluyor.Kesn geldi diyorum yok.Sadece beyaz akıntı.Bugün gündüz hiç ağrım olmadı.Şimdi ağrımaya başladı yine.....

sen düzenli mi adet göryürdn yani günü gününe

Evet cnm düzenli.Bir gün sonra yada önce olabiliyor bazen.sadece mayıs ayında 4 gün gecikti.Ama çok kötüydüm.Annem aniden ameliyata girince çok üzülmüştüm.Stress etkilryebiliyor.Çok ümitlenmek istemiyorum.(Normalde ağrım olunca en geç ertesi gün gelirdi)Pazartesiden beri devam ediyor.Zaten ağrım var gelecek gibi.Meraktan da çatlıyorum...İnşallah rabbim bayram hediyesi olsun.

hayırlısı inşallah bayram hediyen seninledir kuzum..ozman cumartesi birlikte test yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…