biz pasaklı mı oluyoruz bu durumdaben bütün evi süpürdüm öğlen.. yarın da silerim. zaten bayramda yalnızız... annemler burada yok. eşimin ailesi de memlekette gitmeyeceğiz..
kafam karışık bebişim ovu 4 gündür çift .......sen nasılsın
elh cnm iyiym dinleniyprum. testlerini gordum de senin oncekiler cok koyu degil.bilmiorum resimde mi oyle. bugun yaptigin cok koyu cikmis. bnce yarin yada obur gun yumurtlarsin bu testlere goreen üstteki test az önce yapıldı aşağıdakilerde sırayla birer gün öncesi aslında alttakilerde koyuydu ama zaman geçtikçe tuhaflaşmışlar ama en koyu bugün ama akıntım 3 gün sürdü ve bitti bozukmu kıs bu testlerrrrr:) 12sinden öncede yapıodum hergün silik çıkıyodu baya böle değildi....12sinde start verdim .sonra kandil vs yapmadım eee ne zaman çatlıcak bu anammmmmmmmm
gelmes inşallah kırmızılarrrrrr ... evde ovu testi varsa yapsana çift çıkıomuş hamileysen gebelik testlerinden bile hassasmış diolar
elh cnm iyiym dinleniyprum. testlerini gordum de senin oncekiler cok koyu degil.bilmiorum resimde mi oyle. bugun yaptigin cok koyu cikmis. bnce yarin yada obur gun yumurtlarsin bu testlere gore
Pazartesi günü yapmıştım hem hamilelik hem ovu.birşey çıkmadı.Aslında evde ovu testi var ama tek çizgi görmek istemediğim için yapmak istemiyorum.Biraz daha geçsin bakalım...
anlamadımki bende canım dier testler koyuydu silikleşmiş ama ilk çizgiden koyu değillerdi bugünkü ilk çizgidende koyu hatta bakıyorum şimdi kopkoyu ama beyaz akıntım bitti normalde akıntının devametmesi gerekmiomu bende o yüzden test bozuk heralde diorum :)
sen degerlendir de gerisi Allaha kalmis. nasipse gelir bebis
oy kimseler cevap vermiyor bana. dört gündür ovulasyon testim koyu çıkıyor. hangi gün yumurtladım anlamıyorum. 4 gün üst üste koyu çıkması normal değil test bozuk diye başka test aldım. onda daha da koyu çıktı. hangi gün ilişkiye gireceğimizi şaşırdık. zaten ramazan hali kalmıyor insanın her akşam her akşam.
Eki Görüntüle 489854
ilk gün yaptığım çok koyuydu normalde. üç gün bekleyince silikleşmiş. hepsi aynı koyulukta...
yorumlayabilecek var mı?
hopppppppppp ben geldimmmmmmmmmmmmmmm napıyonzz bakayım 5 günlük köy maceram sona erdi şimdilik,,güzel yeni haberler var mı
hopppppppppp ben geldimmmmmmmmmmmmmmm napıyonzz bakayım 5 günlük köy maceram sona erdi şimdilik,,güzel yeni haberler var mı
kendinizi toparlamanıza cok cok sevindim söylediğin arkdaşları bilmiyordum öğrenmiş oldummmhenüz yok Rümeysacım. perilous hamile ama onu biliyorsundur sanırım. bir de serabımız hamileydi ama sanırım kimyasal gebelikmişüzüldük ama çok şükür çabuk topladı kendini.
Rümeysacım hoşgeldn. battaşım adet oldun mu bende birşey yok sadece ara ara kasıklarımda olacakmışım gibi ağrı oluyor....
sen düzenli mi adet göryürdn yani günü gününeİnşallah hamişizdir de o yüzden gelmiyordur kırmızılar.Benimde pazartesiden beri heran gelecek gibi ağrım oluyor.Kesn geldi diyorum yok.Sadece beyaz akıntı.Bugün gündüz hiç ağrım olmadı.Şimdi ağrımaya başladı yine.....
sen düzenli mi adet göryürdn yani günü gününe
hoşgeldin kız nbr
Evet cnm düzenli.Bir gün sonra yada önce olabiliyor bazen.sadece mayıs ayında 4 gün gecikti.Ama çok kötüydüm.Annem aniden ameliyata girince çok üzülmüştüm.Stress etkilryebiliyor.Çok ümitlenmek istemiyorum.(Normalde ağrım olunca en geç ertesi gün gelirdi)Pazartesiden beri devam ediyor.Zaten ağrım var gelecek gibi.Meraktan da çatlıyorum...İnşallah rabbim bayram hediyesi olsun.
hayırlısı inşallah bayram hediyen seninledir kuzum..ozman cumartesi birlikte test yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?