hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ayaklarını sıcak suya koy rahatlarsın.sıcak su torbası bide yatarken..ama belkide bebiş geciktirmiştirrrrrr:)

ayaklarını sıcak suya koy rahatlarsın.sıcak su torbası bide yatarken..ama belkide bebiş geciktirmiştirrrrrr:)

kız cokda umutlanmak istmyrum çünkü şu an karnımm cok cok şiş bi anda şişti ağrım sızım yok da köyde cok üşüdü ayaklarım önceden önlemimi alayım dimi enfeksiyon falan üşütme olmasın diye artık olmassam cumartesi günü yaparım testimi
neyse bana müsade eve geldim ev birbirinde artık yarın toparlıcam köyde fındık toplarken cok yoruldum halim yok kocayada syledim sahura yemeği hazırla o mutfakta mümkün deil yemek hazırlayamam diye şimdi sıcak suyumu yapam sonrada uyuyam hakkettim okadar fındık toparladım

bence sen koyu çıkan her gün gir eftanya cım:) ya da hamilesin. hamileyken hep koyu çıkarmış o çizgi. belki üzerine görmüşsündür geçen ay

çok beğendim bu mesajı kasıklarım da ağrıyor acaba mı diyorum da üstüne görmemişimdir herhalde. gebelik testi yaptım bugün. test bozuk çıktı. control çizgisi bile çıkmadı. nasip.. 26 ağustosu bekleyeceğim mecbur. Allah herkesin gönlüne göre versin.

ben anladım canım seni. testler bekleyince silikleşiyor. aynısı bende de oldu çünkü. markadan kaynaklanıyor diye başka bir markayla da yaptım daha da koyu çıktı... senin bat ne zaman?

kızzllaaarrr sonunda geldı bnm kırmızılar hıc bu kadar sevınecegım aklıma gelmemıstıaksam hepımıze nıyetle tesbıh namazı kıldım allah kabul eder ınsallah

danimarka canim iki adadan olusan bir devlet ve ben kucuk olan adada kaliyorum ve burayi oldum olali sevmedim gitti ,,kendim almanyada buyudum ,,burayada gelin geldim malesef

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim bir gelişme varmı hamile olan iki gündür giremiyorum bende daha bişey yok 14 batt günümdü test yaptım hamilele degilim ama rengl olmadım anlıcanız bekliyom geçen ayda 4gün gecikmişti

:) inşaallah hamilesindir canım. sen bi test daha al dene bence. eşim doktor benim. lh hormonu da yükselebiliyormuş hamilelikte sanırım. yani o bi şeyler dedi de ben böyle özetleyim:) inşaallah hamilesindir.

slm kızlar ben geldim bir gelişme varmı hamile olan iki gündür giremiyorum bende daha bişey yok 14 batt günümdü test yaptım hamilele degilim ama rengl olmadım anlıcanız bekliyom geçen ayda 4gün gecikmişti

kızzllaaarrr sonunda geldı bnm kırmızılar hıc bu kadar sevınecegım aklıma gelmemıstıaksam hepımıze nıyetle tesbıh namazı kıldım allah kabul eder ınsallah

ayyy canım benim Allah razı olsun senden. Neden adet olduğuna sevindin canım hamilelik istemiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…