kızlar salatı tefriciye duamız bitti mi haberi olan var mı
iyidir canım senden naberrr ben adet olmadım gecen ay 14 ünde olduydum ama bekliyrum köy soğuktu ayaklarım cok üşümüştü sanırsam ondan gecikti ne yapsam ayaklarımı sıcak suya mı soksam yoksa leğeni doldurup icine mi otursam
ayaklarını sıcak suya koy rahatlarsın.sıcak su torbası bide yatarken..ama belkide bebiş geciktirmiştirrrrrr:)
bence sen koyu çıkan her gün gir eftanya cım:) ya da hamilesin. hamileyken hep koyu çıkarmış o çizgi. belki üzerine görmüşsündür geçen ay
en üstteki test az önce yapıldı aşağıdakilerde sırayla birer gün öncesi aslında alttakilerde koyuydu ama zaman geçtikçe tuhaflaşmışlar ama en koyu bugün ama akıntım 3 gün sürdü ve bitti bozukmu kıs bu testlerrrrr:) 12sinden öncede yapıodum hergün silik çıkıyodu baya böle değildi....12sinde start verdim .sonra kandil vs yapmadım eee ne zaman çatlıcak bu anammmmmmmmm
canım sen hangi ülkede yaşıyorsun merak ettim.Bizim Portekizde arkadaşlar var.Onlar da adada kalıyor orada.Ama en kısa zamanda Türkiye taşınacaklar.Çok kötü durumdaymış orası da.Millet Türkiyeden Avrupaya gitmeye çalışır halbuki.Çok şaşırmıştım duyunca.
canimmm bunun caresi var kii...eger tikaniklik varsa ufak bir operasyonla geciyor bu sorun varikosel diye biliyorum bu sorunu...uzulmee ne guzel oteki degerler cok guzell...en azindan caresi olan birseyy...miktar az olunca yumurtaliklara mi ulasamiyor acabaa...peki doktor ne dedi?bir yol gostermedi mi?
doktor salak iste bisi demedi ,,sadece spermler cok iyi dedi ,,miktara kem kum etti iste:26: bidaa tekrarlayin dedi artik esim tekrarlamak istemiyor dedim cunki 3 kez yeter artik diye kizdibende zaten bizde olan miktar bu dedim ,,ben 29 da jinekologa gidicem bakalim o ne dicek :44:
oy kimseler cevap vermiyor bana. dört gündür ovulasyon testim koyu çıkıyor. hangi gün yumurtladım anlamıyorum. 4 gün üst üste koyu çıkması normal değil test bozuk diye başka test aldım. onda daha da koyu çıktı. hangi gün ilişkiye gireceğimizi şaşırdık. zaten ramazan hali kalmıyor insanın her akşam her akşam.
Eki Görüntüle 489854
ilk gün yaptığım çok koyuydu normalde. üç gün bekleyince silikleşmiş. hepsi aynı koyulukta...
yorumlayabilecek var mı?
canim bende uzun zamandir ovu testi kullaniyorum ,,genelde 2 gun koyu cikiyo sonra kayboluyo ,,fakat bende senin gibi 1 ay 5 gun boyunca koyu olmustu ,,doktora sormustum ,,endise edicek bisey yok dedi ,,gec catladigindan olabilir normal demisti:26:
sen yinede doktoruna sor ,,yanlis bilgilendirmek istemem
hem senin testler 15 -16 gunler daha koyu gibi canim ,,yanlis gormuyorsam ,,,bide yarin yap bakalim siliklesecekmi ?
hemşom bu ayın kötü haberini vermekte bana düştü galiba inşallah 20-21 de yımırtlamazsın , geçen kızlar kandilde çarpışma olmaz deyince google amcada baktım ne zamanlar olmaz diye kandilden öte özellikle berat gecesi olmazmış haftanın bazı günleri olması ii bazı günleri olmaması iyiymiş birde bayramlarda yapmak iyi değil yazıyodu bi bu konuyu araştır istersen :2:
evet hemsom bende arastirdim ,,senin okuduklarini bende okudum
kiz hayalim nasilsin?
kızzllaaarrr sonunda geldı bnm kırmızılar hıc bu kadar sevınecegım aklıma gelmemıstıaksam hepımıze nıyetle tesbıh namazı kıldım allah kabul eder ınsallah
iyi olmaya calisiyorum askim benimcok stresli bir gundu benim icin ,,,,,sen nasilsin ???
çok beğendim bu mesajıkasıklarım da ağrıyor acaba mı diyorum da üstüne görmemişimdir herhalde. gebelik testi yaptım bugün. test bozuk çıktı. control çizgisi bile çıkmadı. nasip.. 26 ağustosu bekleyeceğim mecbur. Allah herkesin gönlüne göre versin.
elh iyi cnm. hayirdir neden stresliydin?
kızzllaaarrr sonunda geldı bnm kırmızılar hıc bu kadar sevınecegım aklıma gelmemıstıaksam hepımıze nıyetle tesbıh namazı kıldım allah kabul eder ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?