Ben geldim ama gözlerimenden uyku akıyor kızlar yarın görüşürük
slm kızlar ben geldim bir gelişme varmı hamile olan iki gündür giremiyorum bende daha bişey yok 14 batt günümdü test yaptım hamilele degilim ama rengl olmadım anlıcanız bekliyom geçen ayda 4gün gecikmişti
kafam karışık bebişim ovu 4 gündür çift bugünde kasıklarım belim ağrıdı biraz ama akıntım gitti noluyo anlamadım .......sen nasılsın
ayyy canım benim Allah razı olsun senden. Neden adet olduğuna sevindin canım hamilelik istemiyor musun?
ben çok tuhaf bişey yaptım az önce.bat 29 ağustos ama idrar testi yapmaya çalıştım.onu da beceremedim zati damlalığın başına her türlü hal geldi.test de boşa gitti.heyecanlandım sanırım hemen.ama testte de bu kadar erken çıkmazdı dimi
ben çok tuhaf bişey yaptım az önce.bat 29 ağustos ama idrar testi yapmaya çalıştım.onu da beceremedim zati damlalığın başına her türlü hal geldi.test de boşa gitti.heyecanlandım sanırım hemen.ama testte de bu kadar erken çıkmazdı dimi
cok erkendı cnm cıkmazdı muhtemelen
kikiki
iyi halt etmissin,,,cikmaz tabi 29 taaa nerde canim,, ,, allah iyiligini versin Kikiki
ayy napim yau..çok heyecanlandım.bu ay başka oldu sanki.çok umutluyum.eşim kızıyor gerçi.üzülücem diye korkuyor.ama kimse durduramıyor bu durumu.cumartesi memlekete gidicem tek başına.belki orda alırım hayırlı haberleri.
inşllh cnm inşllhayy napim yau..çok heyecanlandım.bu ay başka oldu sanki.çok umutluyum.eşim kızıyor gerçi.üzülücem diye korkuyor.ama kimse durduramıyor bu durumu.cumartesi memlekete gidicem tek başına.belki orda alırım hayırlı haberleri.
çok tatlısın yasemin yaa:) mikroplar diyo:) Allahım bir dahaki ay verir inş. bir yerde okudum eylül ve ekim aylarında insanlar daha çok hamile kalıyormuşistemez olur muyum kızz delı gıbı ıstıyomm bugu onunu gunumdu hamılede degıldım sıkıntıdan gelmıodu mıkroplar o yuzden cok sevındımtesbh namazının faydaları ıste
yasemnn senin kırmızılar geldi mi bu arada?
inşallah kız hepımız kalalım ınsallahçok tatlısın yasemin yaa:) mikroplar diyo:) Allahım bir dahaki ay verir inş. bir yerde okudum eylül ve ekim aylarında insanlar daha çok hamile kalıyormuş
inşallah kız hepımız kalalım ınsallahama ben cok hırs yaptım bu ay herıfı bırakmam ıkı gecede bır bnmdır ovu testıde aldım zatn kullancam valla sıkıldım beklemekten
Allahım inşaallah hayırlısıyla sana sağlıklı hayırlı bir evlat versin. eylül ayı sizin ayınız olsun inşaallah.
ben anladım canım seni. testler bekleyince silikleşiyor. aynısı bende de oldu çünkü. markadan kaynaklanıyor diye başka bir markayla da yaptım daha da koyu çıktı... senin bat ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?