hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hayirlisi olsun cnm demekki bu ay zamani degilmis. azcik daha sabir gelicek ins bebis

kafam karışık bebişim ovu 4 gündür çift bugünde kasıklarım belim ağrıdı biraz ama akıntım gitti noluyo anlamadım .......sen nasılsın

canim ovu testi zaten ayni koyulukta positif demek ,,silik positif degildir ,,,ayyy herkez cok karistiriyo gordugum kadariylan ,,iste bende bu sebepten digital kullaniyorum ya:44:

ayyy canım benim Allah razı olsun senden. Neden adet olduğuna sevindin canım hamilelik istemiyor musun?

istemez olur muyum kızz delı gıbı ıstıyomm bugu onunu gunumdu hamılede degıldım sıkıntıdan gelmıodu mıkroplar o yuzden cok sevındımtesbh namazının faydaları ıste

ben çok tuhaf bişey yaptım az önce.bat 29 ağustos ama idrar testi yapmaya çalıştım.onu da beceremedim zati damlalığın başına her türlü hal geldi.test de boşa gitti.heyecanlandım sanırım hemen.ama testte de bu kadar erken çıkmazdı dimi

cok erkendı cnm cıkmazdı muhtemelen

kikiki
iyi halt etmissin ,,,cikmaz tabi 29 taaa nerde canim,, ,, allah iyiligini versin Kikiki

cok erkendı cnm cıkmazdı muhtemelen

kikiki
iyi halt etmissin ,,,cikmaz tabi 29 taaa nerde canim,, ,, allah iyiligini versin Kikiki

ayy napim yau..çok heyecanlandım.bu ay başka oldu sanki.çok umutluyum.eşim kızıyor gerçi.üzülücem diye korkuyor.ama kimse durduramıyor bu durumu.cumartesi memlekete gidicem tek başına.belki orda alırım hayırlı haberleri.

insalla canim guzel haberlerle donersin

istemez olur muyum kızz delı gıbı ıstıyomm bugu onunu gunumdu hamılede degıldım sıkıntıdan gelmıodu mıkroplar o yuzden cok sevındımtesbh namazının faydaları ıste
çok tatlısın yasemin yaa:) mikroplar diyo:) Allahım bir dahaki ay verir inş. bir yerde okudum eylül ve ekim aylarında insanlar daha çok hamile kalıyormuş

dur kız daha çok erken. bende bugün yaptım. negatifi gördüm:))) bat ım 21-22 ağustos gibi:) eğer varsa da çıkmadı sanırım.

çok tatlısın yasemin yaa:) mikroplar diyo:) Allahım bir dahaki ay verir inş. bir yerde okudum eylül ve ekim aylarında insanlar daha çok hamile kalıyormuş
inşallah kız hepımız kalalım ınsallahama ben cok hırs yaptım bu ay herıfı bırakmam ıkı gecede bır bnmdırovu testıde aldım zatn kullancam valla sıkıldım beklemekten

inşallah kız hepımız kalalım ınsallahama ben cok hırs yaptım bu ay herıfı bırakmam ıkı gecede bır bnmdırovu testıde aldım zatn kullancam valla sıkıldım beklemekten

Allahım inşaallah hayırlısıyla sana sağlıklı hayırlı bir evlat versin. eylül ayı sizin ayınız olsun inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…