kızlar ben kaçar..hepinize iyi geceler.yarın görüşürüz..
Ne güzel3 gün gelmemişti kırmızılar ama gelecek bugün sanki.Ağrıdan uyuyamadım.Bu saat oldu.çok ağrıyor offfffffff.Moralim de bozuldu.Allahım ne olur lütfen.
Kızlar meraba benim adetme 3 gün var ama ben dayanamayıp bugün gebelik testi yaptım ve çift çizgi gördüm bu testlerde yanılma payı var mi kan testini ancak cuma günü verebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
burdanda bıze haber ver merak ederız bakElimde yok canım ama yarın başka alıyım tekrar deneyim o zaman çünkü silik falan değil bariz çizgi oldu insalah hamileyimdir cevap verdiğin için çok sağol canım
hosbulduk cnm ama cikmissin senhosgeldın kızzzzz
cnm baris cift cizgiyse hamilesindir.hayirli olsunElimde yok canım ama yarın başka alıyım tekrar deneyim o zaman çünkü silik falan değil bariz çizgi oldu insalah hamileyimdir cevap verdiğin için çok sağol canım
hadı gıt bakalım dınlen azcık agrı kotudur:)ii dinlenmeler sana cnmyasemnn bi bakiyorum cikmissin bi bakiorum ordasinkonusamadik gitti yaww benide uyku basti migdem kotu biraz yatayim gorusurz
ben küstüm size kızlarbana hoşgeldin dimediniz dimediniz bende küstüm sizee benim kırmızılar gelmedi ama karnım halen şiş bekliyrum üşütme ihtimalim cok oldgu icin kırmızıların gelmemesini normal karşılıyorummmmmmmmmmm ama sizeeeeeeeee küstümmmmmmmmmmm
herkese günaydııııın.
nasilsiniz canlar.ozledim sizi cok.
iyiyim ben biraz yorgun uykusuz ama mutluyum
çok şükür ev işlerinde sona yaklaştık
sen nasılsın hamişlik nasıl canım bulantı falan çok oluyor mu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?