Herkese günaydın
Yok kız gece geldim 12 gibiydi. attım yine kendimi o arada kk'ya. amma da uyumuşum hı kafayı vurdum yeni kalktımkız varır varmaz attın mı kendini kk'ya.
Yok kız gece geldim 12 gibiydi. attım yine kendimi o arada kk'ya. amma da uyumuşum hı kafayı vurdum yeni kalktım
Kızlar hepinize bol bol dua ettim.Eyyüp peygamberin türbesine gittik dün. Herkese bol bol dua ettim tez vakitte bebişlerimize kavuşalım diye..
amin canım amin....ne güzel..inşallah hepimizin kucakları bebiş dolsun..dolsun dolsun taşsın
amin canım amin....
Eeee dün ben yoktum ne yaptınız bakimmm
hosgeldinnn tatlimmm nasilsinn?gelmez insallh kirmizilar yaaaben küstüm size kızlarbana hoşgeldin dimediniz dimediniz bende küstüm sizee benim kırmızılar gelmedi ama karnım halen şiş bekliyrum üşütme ihtimalim cok oldgu icin kırmızıların gelmemesini normal karşılıyorummmmmmmmmmm ama sizeeeeeeeee küstümmmmmmmmmmm
sana da gunaydin diyecem ama sanki tunaydin desem daha iyi olacakkkherkese günaydııııın.
Yok kız gece geldim 12 gibiydi. attım yine kendimi o arada kk'ya. amma da uyumuşum hı kafayı vurdum yeni kalktım
Kızlar hepinize bol bol dua ettim.Eyyüp peygamberin türbesine gittik dün. Herkese bol bol dua ettim tez vakitte bebişlerimize kavuşalım diye..
Hııı okudum canım okurken de güldümben de çok yoğun giremedim ama zaten kızlar bayram temizliğine düşmüş herhalde.öyle giren olmadı pek.sakindi buralar..
ben dün acayip bişey yaptım azcık onla dalga geçtiler.bat 29 ağustos olmasına rağmen idrar testi yapmaya çalıştım.damlalığı düşürdüm felan..bir sürü şey geldi testin başına. demek ki yapmamam gerekiyormuş
Amin canım en kısa sürede inşallah...allah kabul etsin canim insallh en kisa zamanda hepimiz hamile kalrizz...
Ne güzel3 gün gelmemişti kırmızılar ama gelecek bugün sanki.Ağrıdan uyuyamadım.Bu saat oldu.çok ağrıyor offfffffff.Moralim de bozuldu.Allahım ne olur lütfen.
Kızlar meraba benim adetme 3 gün var ama ben dayanamayıp bugün gebelik testi yaptım ve çift çizgi gördüm bu testlerde yanılma payı var mi kan testini ancak cuma günü verebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
ben küstüm size kızlarbana hoşgeldin dimediniz dimediniz bende küstüm sizee benim kırmızılar gelmedi ama karnım halen şiş bekliyrum üşütme ihtimalim cok oldgu icin kırmızıların gelmemesini normal karşılıyorummmmmmmmmmm ama sizeeeeeeeee küstümmmmmmmmmmm
Herkese günaydın
Hoşbulduk canım yaa bende sizleri çok özledim...Ama dün hep aklımdaydınız hepinize bol bol dua ettim.serappppp hoşgeldinnnn. özledim kız seni
Benimde yok canım ama ben biliyorum hamile değilim...İnşallah sen hamilesindir.niysemmm azcık nazlanayım dediydim sizeeee nazlandım bittibenim kırmızılar yok ortalıkta
Benimde yok canım ama ben biliyorum hamile değilim...İnşallah sen hamilesindir.
Rankara cnm özelden mesaj atmışsın ama ben cvp yazamadım.100 mesaj yazma şeyini doldurmamışım daha.O yüzden gönerilmemiş olabilir mesajım.Öyle bir uyarı çıktıda.Çok giremediğim için dolmuyor:)İlgin için teşekkürler.Şimdi iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?