ayyyy hadi inşaallah. ne güzel konuşuyorsun:) eğer bu ay hamile kalamazsam jel fln denicez sanırım.
yarın işe mi gitcen zilli bekle sahura kadar beraber yatarız sonra
bende yeni geldim işte evlenince 2 yıl istanbula gittim orada kaldım. ailem burada olduğu için kocamı da sürükledim buraya:)))) keşke tanışsaydık çok memnun olurdum valla. Sürekli almanya da mı olacaksın sen.
uygulayacağın şeyleri iyi araştır canım kimisi ii bişey söylüyo kimisi önermiyo , yada kaynanam demişleyi tak günahına akışına bırak daha 3 ay bişey olmuş rahat ortamı sever bebiş yeterki stres yapma kendiliğinden gelir ummadığın anda
evet canim senede bi kez felan anca gidiyoruz tabi maddi durumla ilgili biraz dasiz hep ankarada mi oturcksiniz yoksa tasincak misiniz??
bir müddet burada olacağız gibi görünüyor hayırlısıyla. 4 yıl kdr fln. sonra zorunlu hizmeti var eşimin.
kızım işe gitmeyeceğim amma ne yapayım dedim ya ben tavuğum. gözümden uyku akıyo
anladim canim, tabi insanin dogduyu yer degil doydugu yer.. is nerdeyse biz de pesinden oraya sürükleniyoruz
öyle maalesef. sıkıntı değil ne yapalım gezicez birazcık. hayırlısıyla Allah gönlümüzdeki muradı versin de gezeriz sıkıntı değil:)
canlarım bende yatayım çok yoruldum biliyorsunuz ki
amasya ya gidemedim bugün yarın gidecez
şimdilik size iyi geceler ben yatayım hem hamiş olabilirim yatmaya dikkat etmem lazım benim
ben ankarada oturuyorum. önceden istanbuldaydım. bu yaz taşındım ankaraya
evet hemencik sicak bi ortam olusmus.. cok güzel yaa.. destek olmak cok önemli.
aaaaaaaa ben de ankaraliyim canim yaa ama evlenince almanyaya geldim, bi ay önce ankaradaydim keske o zaman tanisio olsaydik görüsürdük
şimdilik size iyi geceler ben yatayım hem hamiş olabilirim yatmaya dikkat etmem lazım benim
annowww burayı angaralılar sarmışşş , kızçeler bende 5 sene ankaralarda sürttüm sonrasında da ilk bulduğum adamın peşine takılaraktan trabzonu fethediyorum 1 senedir....
ayyy allah pismanlik vermesin ama ben cok özlüyorum yaa ankarayikolay degil dogdugun büyüdügün yerden kopmak... nasil peki alisabildin mi??
iyi geceler tatlime o ihtimale karsin ben de kacam o zaman insallah hamilesindir canim yaaa ayy nparti veririz o zaman burda..
kızlar olipiyatlar başlıyo hadi bana eyvallahhhhh
dua edin arada pc bulursam haber veririminşallah bunu derim
sizi çok seviyorum orkide geldiğimde hamiş ollll
hepiniz hamiş kalın (esen kalın gibi bişey)
no problemooobenim uyum sıkıntım hiç olmaz ankaralı değilim zaten konyalıyım , ama ankarayı alışveriş için özlüyorum o yüzden annemlere ne zaman gitsem geçerken ankaradayım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?