- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
anammmm nassılll görmem ben seni kikimmm bekliorummmmmmmm
inşaallah cnm bence de takma kafana. yoktur bi şey inşaaallah. sen çarpışmalara bak:)valla benim beyin ne diyo bilmiom ama fazla düşünmeme kararı aldım takmıyorum ohhh çift çıkmış ne güsel demekki bugünde çarpışmam lasım :) bebişim zaten testler falan yapıldı bisürü içinde hormon varmıydı emin değilim ama dr geçen hafta genel bi check uptan geçirdi çok fazla test vardı sonuçlar çıkmış bayramın ertesi günü gidip alıp dr a göstericem ve bu olayıda anlatıcam zaten yine bi muayene eder gerekli başka test varsa yada hormon testi istemediyse yaptırırıs . hemen yarın gidip acele etmek istemiorum sonra iyice kafama takıyorum 3 gün beklemekten bişiolmas :) inşallah sorun yoktur tabiki..teşekkür ederim canım benimmmmm
kıs o zaman bende bi çıkayımda adamı çarpıp geliim hemen 10 dk yaa
kızlar bu ayda fason cıktı napalım umudumuz eylül(
sid...eger duzenli 26 gunde bir oluyorsan ,,10 cu ve 11 ci gunu testin yanmasi lazim ,,12 ci gunu yumurtlama gunun
Ben yumurtalama günümü akıntımdan anlıyorum kızlar..Teste hesaplamaya gerek kalmıyor..
ben bu akşam hızınızada yetişemiyom gacılar ben kaçar öpüyom sizi yarın bi ihtimal göremezsem sizi hepnizin bayramı kutlu olsun şimdiden sevdiklerinize bolcanak sarılın ben ailemi göremiyecem bu bayramsiz görüyosanız bolca vakit geçirin benim yerimede ........
bende oyle hesaplıyordum ama bu beşinci ay. bir de böyle deneyelim
hopppppp yok öyle üzülmekkkkkkkkk benimde umudum sonraki aya kaldııııııı
canım valla ne yalan soyleyeyım artık umudum kesıldı bu ay okadar umutlu ve heyecanlıydım kı bırden kırmızıları gorunce tepe taklak oldum resmen(((( artık doktor kontrollerınede gıtmıcem olsun dıe ayaklarımıda dıremıcem duvara oluruna bırakıyorum artık napım o kadar ugras cabala ama herzaman kı gıbı fasonnnnnnnn (((
carpik senii carp carp
bende oyle hesaplıyordum ama bu beşinci ay. bir de böyle deneyelim
nezmandır ugraşyısnuz doktorlar nediyr bakam sana dök icini bakim bana
bencede ama belki de bu şekilde silik devam eder hemen koyulaşmaz
herkese hayirli geceler arkadaslarr sizlere bir bakim dedim...
yarin ailelerimizin yanina gidecez sabahtan orada net yok bayram suresince orada olacazz...
sizler nasilsiniz kizlarr var mi guzel haberler gecmis almis basini gitmiss
bekliom bak haaaaaaa fazla bekletme beniiiii yoksa bikaç fericita söliim adama :))))) çabuk gel kıssssssss cadıııııııııı
herkese hayirli geceler arkadaslarr sizlere bir bakim dedim...
yarin ailelerimizin yanina gidecez sabahtan orada net yok bayram suresince orada olacazz...
sizler nasilsiniz kizlarr var mi guzel haberler gecmis almis basini gitmiss
kız 1yıldır ugrasıoz ama ara falanda verdıgımız oldu yumurtalar tembelmıs klomen kullanıyorum 5.ayım bıttı sadece gecen ay takıbe gırdım hersey cok ıyıydı doktorumda umutlandırmıstı benımde ıcımde ole bı umut vardı ama olmadı maalesef canım kısmet deıl heralde napalım ya bu ayda sogan kurune baslayayım dıyorum ama ıcımden hıc gelmıor(( heralde benım bebıs olmucak yaaa
hosgeldin yasamim ,,biz iyiyiz canim carpisip yuvarlaniyoruz iste ,,,sen nasilsin ???bayramda aileyle birlikte olmak ne guzel
ahanda geldimkiz sen adami ne cabulk carptin yoksam daha gidip carpmadinmi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?