hmm:26: insallah vardir besbis canim insallah ,,fakat ben 5 uzeri cikarsa gebelik var diye okudum hep,,insallah degerin iki gun sonra katlanir yaa,,adein gectimi peki ??
hosbulduk datlummyavrum sen gecen ay ki yaptigin testler 2 gun gostermemismiydi senin bu testler sacma bence ,,kusura bakmada,,ama sen gun asiri devam et hee bide isedigin su testleri saklayip durma bee,,gun gectikce siliklesirki onlar ,,olmadi cerceveye koy duvara as yavrum tavuk senii kikikkiki
daha daha nasilsin ??
kiz bende SIK SIK usuturum ama gecikme olmaz hicusutunce gecikmemi oluyomus 1 yasima daha girdim oldum 31:44:kikikiki
hosgeldin yasamim ,,biz iyiyiz canim carpisip yuvarlaniyoruz iste ,,,sen nasilsin ???bayramda aileyle birlikte olmak ne guzel
ahanda geldimkiz sen adami ne cabulk carptin yoksam daha gidip carpmadinmi ??
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
canım benimde yumurta tembelliğim vardı ben bi ay serephone kullandım sonra kist falan derken artık doktora gitmiyrum gecen ay kuruincir yemeye başladım ve hormon testlerim temiz cıktı peki eşin sperm testi yaptırdı mı ben bu topikteki kızlar olmasaydı sürekli doktora giderdim üzülürdüm ağlardım aama burdaki kızlarla cok şey öğrnedim uyguladım şimdi daha iyiyim
usenenin cocugu olmaz derler bizim orda kalk git kizçarpmadım daha yaaaaaaaa üşeniomkıssssssssssssss
o kullandigin teste bagli eger ydbugeninki gibi dandiksesilik devam edebilir yada hep koyu
çarpmadım daha yaaaaaaaa üşeniomkıssssssssssssss
bencede bidaha gg den test alanıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
usenenin cocugu olmaz derler bizim orda kalk git kiz
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
canım benimde yumurta tembelliğim vardı ben bi ay serephone kullandım sonra kist falan derken artık doktora gitmiyrum gecen ay kuruincir yemeye başladım ve hormon testlerim temiz cıktı peki eşin sperm testi yaptırdı mı ben bu topikteki kızlar olmasaydı sürekli doktora giderdim üzülürdüm ağlardım aama burdaki kızlarla cok şey öğrnedim uyguladım şimdi daha iyiyim
hosbuldumm....
iyiyim canim bende.ben artikin gunumu bekliyorum ama belirtilerim basladi...sisti yine memisleraciyorlar belim de agriyor
bayramin 3.gunu tesrif ederler herhalde kirmizilar.bu ay yine doktora gitmeye baslayacam...
al bendende okadar bugun adetimin 10 cu gunu ve kasiklarim agriyor acaba erkenmi yumosluyorum diye test yaptim negatif ,,ki ben genelde zaten 12 ve 13 gunu positif olurum,,,gun asiri gidiyordum biraktim yaa yoruldum ,,hele enegatifi gorunce hic canim istemedi ,,sadece testin koyulastigi gunleri degerlendirsek olmuyomuki yaw:26:
5ci gun ve 7 ci gun carptim dun olmaliydi pes ettim bugunude es gecerim helhalde ufff
canım daha yaptırmadık bayramdan sonra yaptırıcaz baskada gıtmıcem doktora artık alternatıf tıpı denıcez ıns hap bende kıst yapmadı cok sukur ama ısede yaramadı :))
ay vallaaaaaaaaaa:) kıs saatler geçio sahur gelcek araya gitcelk zati yarın misafirim var yine ..anammmm biri beni dürtsünde adamda beni dürtsün
bat nezamandi ?+ dersini iyi calismadinmi sen yoksa
sen kalk git anam ne olur ne olmaz ,,,bende sonra kacarim sweet istaha getirdi
ben 3 gündür pozitif ötesi görüom bikere çarptımaslında geçen ayki normal testime bakarsak bugün çarpmam şartttttttt amannn bölede olunca sıkıyo insanı yafff hergün pozitif görüom hergünmü çarpcam bu ne leynnn bi silikleşse ahanda dicem yumurta çatladı heralde bak nası atlıom adamın üstüneee
21 i canim yok calismistim ama hemide bu ay ilk kez gun asiri yaptim :26:
bencede gecen ayi dusunerek hesapla ve git carp su adami ,,gecen ay iyi testen almistin nede olsa,,o gunleri hic sasirma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?