hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

çok tatlı anlatmışsın ydbuge:))) bende senin gibi yapıyorum yumoş günlerinde küssem gider hemen barışırım. sonra küser dururum. ha bi de gider alışveriş yaparım küs olduğumuzda

:) valla aynen bende ...ayda kaç günüm var oda gidip yumoş günümü bulmasın küscek..yoksa sonuçlarına katlanırrr:) inşallah bu ay hepimiz hamiş olalımda şu yumoş günleri bekleyip durmaktan kurtulalım yahuuuu

yormuyom adamı şimdiden olmazsada üzülmem doktoru dinlemiş olurum ben sadece 1 ay beklemiş oldum şuan aslında 3 ay demişlerdi...

ohhhh ne güselll... kocayı peşinden sürükleme taktiklerini banada anlatsana canım yaaaa.... bende kurtalayım şu istanbuldan

sende istanbuldan nefret edenlerden misin:))) bi gün olsun şu istanbulu sevdim diyememiştim orada. ya benim eşim doktor da uzmanlığını ankarada yapmak istedi biraz da. daha doğrusu istemek zorunda kaldı:)))) ben evlenmeden taşınırız ankaraya ona göre yoksa evlenmem demiştim o da tmm dedi ztn hemen:)))

inşaallah düşük yapmıyorsundur yaa. tüh üzüldüm bak şimdi.bi hastaneye gidin eşinle istersen ciddi bi şey olmasın.

bende adetime 1 hafta varken kehve leke ardından pembe leke onun peşinede küçüçük bi kan pıhtısı geldi ve sonra bitti başkada bişey gelmediii bende adet oldugumu sandım ama adetim devam etmedii.. bu yerleşmede olabilir kist te olabilir bilemem doktora gitmeden..bence üzülme bu kadarr...adet olmana kaç gun kalmıştı???

kizlar cumleten nasilsiniz

sfit sfit kısssssss sana bi soru : memişler acımaya yanmaya başladımı senin belirtilerinde varmıydı ne zaman başladı hala varmı yoksa yokmu

çok çikin sordum ama sen anla :)) bu ay ilk defa yumurtlama ve adet belirtilerinden farklı bi göğüs ağrım var ve uzunnnnn sürdüde... yanıyor resmen dokununca bile acıyo sütyen acıtıyo üstüne zaten yatamıom yumurtlama bittikten bikaç gün sona başladı halaaaa şiddetlenerek devam edioda....hanibelkim ümitlenmem için bi sebepmi aceppp:18::18: buay hiç belirtim yok ama memişler eziyette

buraya daldım daha yatsıyı kılcam, dün kalkamadım sahura aç susuz geçti oruç bugün gidip yatmadan atıştırayım, iyi geceler kızlar hepinizi çeviyommmm...................

ayy inş yaa çok sıkıntılı günler geçirdim. test yaptım negatif çıktı fln canım baya sıkkındı da çok şükür siz iyi geldiniz:)))

yafffff nesini sevceski anam şu istanbulunnnn...başıma sıkıntıdan başka ne getirdiii pehhh...izmirimde olsam bölemi olurduuuu...benimkide nişanlıyken yerleşiriz diodu evlendik yalancı olduğu ortaya çıktıııııııı anam dayanamaz üzülür dio şimdide ben burdan ayrılamam çok seviorum dio....bende karşılıında çok şey diorum amaaa tabikiii içimdennnnnnnnnnnnn

evet cnm vardi ve hala var dokunamiyorum. ins guzel haber aliriz senden de

yormuyom adamı şimdiden olmazsada üzülmem doktoru dinlemiş olurum ben sadece 1 ay beklemiş oldum şuan aslında 3 ay demişlerdi...

olsun olsun sen yor geneee...işleri ne ne diye aldıkki onlarııı .....valla ben bu ara adama sperm üretim makinesi olarak bakıom sadece kıs bu planlı gebelik beni çok sarstı ya zaten çok duygularımı belli edemesdim iyice duygusuz oldum çıktımmm

teşekkür ederim canım güzel temennilerin için hayırlısı olsun benim içinde sizin içinde ama benim hiç ümidim yok kısmet artık :)

cok gecmis olsun cnm. cok zor oluyor biliyorum. Rabbim tekrar yasatmasin ayni acilari. tez zamanda kavustursun bebisine ins

benimki çok sağlıklı başlamadı canım betam yüksek değildi , o yüzden çok etkilenmedim birde planlı değildi, ama korkmuyor değilim olmamasından çokk olurda tekrar düşer diye korkuyorum....

evet cnm vardi ve hala var dokunamiyorum. ins guzel haber aliriz senden de

ayyyyy inşallahhhhhhhhhhhh....ama erken değilmi yumurtlamadan bikaç gün sona başladı benim çarpınca az sızlıodu böle hani yeni çıkarken çok acırdı ya aynen öyle artık durdukları yerde iki sızlıyan kütle gibilerrrr senin ne zaman başladııı

kitlede varda benim ondanda tırsıom acaba bişimi oluyo dieama şimdiye kadar hiç ağrı yapmadı kaç senedir ne biliiimmm

şimdiden yormuyom derken yumurtlama günü yorcam öncesinde elleşmiyom dinlensin , sonra ümüğüne çökcem onun ya ben bu sefer kesin gittim byeeee

ayy inş yaa çok sıkıntılı günler geçirdim. test yaptım negatif çıktı fln canım baya sıkkındı da çok şükür siz iyi geldiniz:)))

canımmmm sıkıntı yokkk sıkıntı yokkkkkkk....bebişler stresi sıkıntıyı hiç sevmiooo sakınnnn....Allahın izniyle hepimiz bebişlerimize kavuşcas inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…