çok tatlı anlatmışsın ydbuge:))) bende senin gibi yapıyorum yumoş günlerinde küssem gider hemen barışırım. sonra küser dururum. ha bi de gider alışveriş yaparım küs olduğumuzda
valla kullansın bencedeeeee koca ayda kaç güncük şansımız varkiiiivalla misafirler söylediği tarihten 1 hafta sonra gelince benim yumoşun son güne geldi ama ben öncesindeki 2 gün çalıştım ovu testinde çift çizgi vardı bakalım hayırlısı
anam senin adama iyi bakkkkkk lasım o sana :) sizde kıvılcım çıkartmadan şöyle sakin bi çarpışma yapın canımmmm ama yeterki yapınnnnn
elh cnm iyiym ben de. vakit geciriorum istecanımm hoşgeldinn iyiyisss sen nasılsın bakimmm
kizlar cumleten nasilsiniz
yormuyom adamı şimdidenolmazsada üzülmem doktoru dinlemiş olurum ben sadece 1 ay beklemiş oldum şuan aslında 3 ay demişlerdi...
ohhhh ne güselll... kocayı peşinden sürükleme taktiklerini banada anlatsana canım yaaaa.... bende kurtalayım şu istanbuldan
inşaallah düşük yapmıyorsundur yaa. tüh üzüldüm bak şimdi.bi hastaneye gidin eşinle istersen ciddi bi şey olmasın.
kizlar cumleten nasilsiniz
:) valla aynen bende ...ayda kaç günüm var oda gidip yumoş günümü bulmasın küscek..yoksa sonuçlarına katlanırrr:) inşallah bu ay hepimiz hamiş olalımda şu yumoş günleri bekleyip durmaktan kurtulalım yahuuuu
cnm sn dusuk mu yapmistin? ne kadarlikti?
sende istanbuldan nefret edenlerden misin:))) bi gün olsun şu istanbulu sevdim diyememiştim orada. ya benim eşim doktor da uzmanlığını ankarada yapmak istedi biraz da. daha doğrusu istemek zorunda kaldı:)))) ben evlenmeden taşınırız ankaraya ona göre yoksa evlenmem demiştim o da tmm dedi ztn hemen:)))
sfit sfit kısssssss sana bi soru : memişler acımaya yanmaya başladımı senin belirtilerinde varmıydı ne zaman başladı hala varmı yoksa yokmu
çok çikin sordum ama sen anla :)) bu ay ilk defa yumurtlama ve adet belirtilerinden farklı bi göğüs ağrım var ve uzunnnnn sürdüde... yanıyor resmen dokununca bile acıyo sütyen acıtıyo üstüne zaten yatamıom yumurtlama bittikten bikaç gün sona başladı halaaaa şiddetlenerek devam edioda....hanibelkim ümitlenmem için bi sebepmi aceppp:18::18: buay hiç belirtim yok ama memişler eziyette
7 haftalıktı canım...
yormuyom adamı şimdidenolmazsada üzülmem doktoru dinlemiş olurum ben sadece 1 ay beklemiş oldum şuan aslında 3 ay demişlerdi...
canım kahverengide pembe de olabilir lekelenme...baş ağrısıda hamişliğin başlarında çok olurmuşşş..dikkat et bakalım bu ara devamı gelcekmi bide yorma kendini ağır kaldırmaa..
geçen hafta bi arkadaştada aynısı oldu lekelenme sandık hastalandııııııama inşallah seninkisi hamişliktendirrrrrr
cok gecmis olsun cnm. cok zor oluyor biliyorum. Rabbim tekrar yasatmasin ayni acilari. tez zamanda kavustursun bebisine ins
evet cnm vardi ve hala var dokunamiyorum. ins guzel haber aliriz senden de
olsun olsun sen yor geneee...işleri ne ne diye aldıkki onlarııı .....valla ben bu ara adama sperm üretim makinesi olarak bakıom sadecekıs bu planlı gebelik beni çok sarstı ya zaten çok duygularımı belli edemesdim iyice duygusuz oldum çıktımmm
ayy inş yaa çok sıkıntılı günler geçirdim. test yaptım negatif çıktı fln canım baya sıkkındı da çok şükür siz iyi geldiniz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?