istanbul tüp bebek merkezinde 2350 dolara yaptırdım ilaçlar 800 tl ekstaralar falan 5000 tl buldu bana
tatlım üzülme güçlü olmalıyızz.. allahım gönlümüze göre veriri inş sağa sağlım kucağımıza alırı bizde bebişleriii.... hiç korkma çunku ben geçen ay 10 gun geciktimmmmmmmmmmm düşün temmuz ayı adet olmadım ağustosa sarktııııı... böyle şeyler olabiliyooo bendede hiç adet düzensizliği olmazdı ilk kez geçtiğimiz ay yaşadımmmmm böle şeyler oluyoooo üzülmeye gerek yokkkkk ama adet olamamamk kadar da kötü bişe yok stress yapmaaaa üzülme başka şeylerle meşgul ol kafanı dagıt yanıııııı....geçen ay kafamı dağıtmak adına olmasada kafamı gayet iyi dağıta hayatımda hıç oturmadığım direksiyona başına geçtim araba sürdüm ilk deneyımdiiiiiii ve ona odaklandım heyecan yaptım sadece onunla ilgilendim hem araba surdum hem de adetimi zorlada olsa gördüm demekki unutuncaaa stress yapmayınca oluyomuşşşş......
az önce kan testi yaptırdım. sonuçlar yarına... bata 2 gün var. bakalım ne çıkacak?hadi hayırlısı
Gelen giden bebiş var mı
Hadii nazlı bebişlerimiz, gelin konun annelerinizin göbişlerine
ayyy cok nazli bizim bu bebisler hakikatten yaaaa
gelemediler bir turluuu
ayyy canim hadi hayirlisi olsun aliriz guzel haberlerini insallh.
istanbul tüp bebek merkezinde 2350 dolara yaptırdım ilaçlar 800 tl ekstaralar falan 5000 tl buldu bana
Eki Görüntüle 495434 resim bıraz bulanık ama bu bnm ovu testim kızlarr erken yumurtlycam galibagıt gıt gıt gıtt tavuk gıbı hısssedıommmm
ay hadi insallahhbi ihtimal yarın daha koyu olabilir yada yarın yumurtluyacak olabilirsin, bence yarın koyuyu görecen gibi....
ay hadi insallahhbi ihtimal yarın daha koyu olabilir yada yarın yumurtluyacak olabilirsin, bence yarın koyuyu görecen gibi....
selam canlar naber yeni bebişler var mı? bizim bu ay son deneme 1 hafta sonra kocişle ayrı yerlerde olucaz 1.5 ay bir araya gelemicez ben de açıkçası hayırlısı diyorum bu ay için olmazsa da bi hayır vardır dicem çünkü eğer hamile kalırsam da kocamla ayrı olucaz o da hiç bi evremi göremicek ben de yalnız olucam bu yüzden akışına bıraktım hatta ovulasyon testi bile yapmadım bu ay
ayy hadi inşallahhhhbi ihtimal yarın daha koyu olabilir yada yarın yumurtluyacak olabilirsin, bence yarın koyuyu görecen gibi....
ayy hadi inşallahhhhbi ihtimal yarın daha koyu olabilir yada yarın yumurtluyacak olabilirsin, bence yarın koyuyu görecen gibi....
ayy hadi inşallahhhh
tam gaz devam o zaman susleneyım ben bu aksamdasen arka arkaya çarp herifi en iyisi biliyon spermcanlar daha uzun yaşayıp bekler yumoşları
tam gaz devam o zaman susleneyım ben bu aksamda
epey masraflı oluyormuş bu tüp bebek olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?