ısteksız olursa yanasmamkiiii cokta gururluyumdur
aynenn oyleisteksiz derken canim adam yorgun oluyor falan o da olsun istiyor ama biraz zoraki oluyor iste ondan bahsetmek istedim
yoksam adam istemezse ben de asla yanasmam zatenn
haaa ben mi istiyorum istetdiririm o zaman
canım ne güzel yazmışsın içim serinlediHayırlısı, Rabbim ne zamanı uygun görürse bizlere ozaman olacak meleklerimiz..Ovalasyon testide yapsak, ateşimiz tavanda yapsa, yumurtalarımız çatırçatır çatlasada...O Ol demedikten sonra herşey boş...Oyüzden oluruna bırakmak en güzeli.
Yalnız o avatarındaki bebişii var yaaa yiriimm yirimmm parçapinçiiikk ederim benn nasıl fırlama duruyorr şapşal
kuzummm ösledim ben seni yaww, dedim güzel tatillerde görünmüyo ne zamandır bu zilli diyebende ovu testini bıraktım bu ay yani en azından başlamadım daha ben strese gelemiyom onu anladım geçen ay yetti bana bıraktım akışına yoksa plan yapıyom yolda kalıyom daha da sinir oluyom
canım ne güzel yazmışsın içim serinlediHayırlısı, Rabbim ne zamanı uygun görürse bizlere ozaman olacak meleklerimiz..Ovalasyon testide yapsak, ateşimiz tavanda yapsa, yumurtalarımız çatırçatır çatlasada...O Ol demedikten sonra herşey boş...Oyüzden oluruna bırakmak en güzeli.
Yalnız o avatarındaki bebişii var yaaa yiriimm yirimmm parçapinçiiikk ederim benn nasıl fırlama duruyorr şapşal
kuzummm ösledim ben seni yaww, dedim güzel tatillerde görünmüyo ne zamandır bu zilli diyebende ovu testini bıraktım bu ay yani en azından başlamadım daha ben strese gelemiyom onu anladım geçen ay yetti bana bıraktım akışına yoksa plan yapıyom yolda kalıyom daha da sinir oluyom
canim ben hic rahim filmi falan cektirmedim bu sefer gidince bakalim soyleyecem doktora.
onun cekme zamani var mi ki acaba.kotu birsey mi?
Geldi canım ama tuhaf geldi bu sefer yarın bitiyor işte ( herhalde)İlk 4-5 gün kahverengi lekelenme oldu.2 gün kırmızıları gördüm. Şiimdi de halen daha kahverengi leke geliyor.günaydın tatlııım. nasılsın. senin kırmızılar geldi mi?
test sonucunu aldım. 0.1 yani gebelik yok. doğum kontrol haplarına başlıyorum artık. bir süre kafam rahat olsa iyi olur. sinir oldum çünkü.
İnşallah canım gerçeğini de görürsünRüyamda çift çizgiyi gördüm bugün yineayy ne mutluluk..ne heyecan..
İnşallah canım gerçeğini de görürsün
Ben bayramda kırmızıları gördüm canım işte yavaş yavaş 1-2 güne çalışmlara başlayacağız.İnşallah canım..hepimiz.
senin çalışmalar ne alemde? bat ne zamandı?
arkadaşlar sabah test yaptım bişi çıkmaz diye.. testi yaptım görünürde bişi yok.. daha sonra çokkkk silik bi çizgi çıktı gittikçe gözle görülür hale geldi ama silik yine.. ilk kez böyle oluyo.. bu kadar erken çıkarmı kafam karıştı... gidip bakıyorum çizgi hala aynı koyulaşma olmadı daha fazla çok silik... sizce olabilirmi :S ümitlenmek istemiyorum daha adetime var... :/ Eki Görüntüle 495871
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?