hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ısteksız olursa yanasmamkiiii cokta gururluyumdur

isteksiz derken canim adam yorgun oluyor falan o da olsun istiyor ama biraz zoraki oluyor iste ondan bahsetmek istedim
yoksam adam istemezse ben de asla yanasmam zatenn
haaa ben mi istiyorum istetdiririm o zaman

canım ne güzel yazmışsın içim serinledi ben de çok beğendim bu resmi emzikli bebeklere bitiyorum aşırı sempatik geliyolar gözüme inşallah bizim de olur onları parçapinçik ederiz canım

ben de seni özledim kızzz bi evde duramadık bu sene leyleği havada gördük heralde tatile 5 gün diye gittik 11 gün durduk sonra kaynanam ümreden geldi oraya gittik bayramda da git oraya gel buraya bi evde duramadık yani.. bu ay plansız çalışıyoruz yani ben zaten yumurtladığımı gördüm yaa rahatladım o yüzden bu ay ovulasyon testi falan yapmıyorum zaten belki böylesi daha hayırlıdır diye düşünmeye başladım artık olmazsa kocişin yanına tayinim çıkınca tüp bebek yaptırırız relaxım yani

canım ne güzel yazmışsın içim serinledi ben de çok beğendim bu resmi emzikli bebeklere bitiyorum aşırı sempatik geliyolar gözüme inşallah bizim de olur onları parçapinçik ederiz canım

ben de seni özledim kızzz bi evde duramadık bu sene leyleği havada gördük heralde tatile 5 gün diye gittik 11 gün durduk sonra kaynanam ümreden geldi oraya gittik bayramda da git oraya gel buraya bi evde duramadık yani.. bu ay plansız çalışıyoruz yani ben zaten yumurtladığımı gördüm yaa rahatladım o yüzden bu ay ovulasyon testi falan yapmıyorum zaten belki böylesi daha hayırlıdır diye düşünmeye başladım artık olmazsa kocişin yanına tayinim çıkınca tüp bebek yaptırırız relaxım yani

canim ben hic rahim filmi falan cektirmedim bu sefer gidince bakalim soyleyecem doktora.
onun cekme zamani var mi ki acaba.kotu birsey mi?

canım cevap yazamadan acele çıkmam gerekti kusura bakma rahim filmi adett bitiminde yapılıyor. bi anlık şiddetli bi ağrı oluyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil tatlım. yaptır için rahatlasın. ben yaptırdım.

test sonucunu aldım. 0.1 yani gebelik yok. doğum kontrol haplarına başlıyorum artık. bir süre kafam rahat olsa iyi olur. sinir oldum çünkü.

ovulasyon testinde devamlı pozitif çıkması da hamilelik belirtisi değilmiş güzeller. öyle olsa sekiz falan doğurmam gerekirdi. yumurta kıvamında saydam akıntının gelmesi de bir şey değiştirmiyor. yumurtladın, yumurtan çatladı vs. olmayınca olmuyor işte. binlerce belirtiyi takip etmeye çalışmaktan, devamlı kendimi dinlemekten daha önemli işlerim olmalı. bu böyle olmaz. buraya girdikçe insan kendini daha da çok dinliyor. takıntısı olmasa da takıntı sahibi oluyor. sinir oldum her şeye.. kendime de.. doktorlara da... bir daha üzmeyeceğim kendimi. kendi kafama vurcam şimdi. bir aydır kendimle uğraştığım için...

test sonucunu aldım. 0.1 yani gebelik yok. doğum kontrol haplarına başlıyorum artık. bir süre kafam rahat olsa iyi olur. sinir oldum çünkü.

Ben sanırım gittikçe alıştım bu duruma o yüzden bu ay hiç üzülmedimm bakalım önümüzdeki ay neyi gösterecek nasıl olacak bilemiyorum . . .

arkadaşlar sabah test yaptım bişi çıkmaz diye.. testi yaptım görünürde bişi yok.. daha sonra çokkkk silik bi çizgi çıktı gittikçe gözle görülür hale geldi ama silik yine.. ilk kez böyle oluyo.. bu kadar erken çıkarmı kafam karıştı... gidip bakıyorum çizgi hala aynı koyulaşma olmadı daha fazla çok silik... sizce olabilirmi :S ümitlenmek istemiyorum daha adetime var... :/

Canım, benim de beklenen adet tarihimden 3 gün öncesinde bu şekilde silik çıkmıştı. Hatta ilk etapta çizgi yoktu, sonradan belirdi silik bir şekilde. Ben de süresi dolmuştur, geçerliliğini yitirmiştir diye çok ciddiye almamıştım ama 3 gün sonra yaptığımda belirgindi çizgim. Yani büyük bir ihtimalle bebişiniz geliyor canım Tebrik ederim.

(Bu arada ben 5 haftalıkken kaybettim bebeğimi, düşük yaşadım Mart ayında Şimdi hala gözümüz yollarda. Soğan kürünü bitirdim, incire başladım, eşim de keçiboynuzuna... Bakalım beklemedeyiz...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…