hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlaaaaaaar hamileyiiiiiim çoooook şükürr

ben sana demedimmi kıssssssss bu ay içime douyo göbüşleri beraber doldurcas senle diyeeeeeeeeeeeeeee:) Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin etsin inşallahhhhhh....içime doğan bişi daha bi önceki cümleyi kucaına almayı nasip etsin oğlunu yazıodum az kaldı :)))) hayırlısıyla doğsun hayırlı evlat olsun inşallahhhhhhhhhh....

Orkidem canim arkadasim..senin mutlu haberini msn den aldim buge yazmis ,,ve seni sirf tebrik etmek icin girdim ,,
okadar mutlu oldumki senin adina anlatamam...Allah devamina erdirsin insallah,,,saglikli ,hayirli evlat nasip eder,,,,aminn

Diger arkadaslarim ...... SWET--YASAMIM--BARTEK--BUGE--H,DERYA,,ve digerleri ,,hepinizi cok ozledim ,,
Ben bi takim sorunlar yasiyorum ve bu sebeplende kk ya girmeye ara verdim,,,
saglicakla kalin ,,ins herkezin guzel haberini alirim tez zamanda..opuldunuz

anaaaaammmm bebiş gelio bebiiiişşşşallah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah yavrum o kadar mutlu oldum ki ağlıycaktım mutluluktan inanki cok sevınımm inşallah bizede ugurlu gelırsın

anaaaaammmm bebiş gelio bebiiiişşşşallah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah yavrum o kadar mutlu oldum ki ağlıycaktım mutluluktan inanki cok sevınımm inşallah bizede ugurlu gelırsın

çok sevindim canım ya hadi gözünaydın rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlaar dün net yoktu kimseye cevap yazamadım. hepinizi çoook seviyorum. herkese güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.

hayaliiiim seni gerekten çooook özledim. merak ediyordum ama bugeden bir süre girmeyeceğini öğrendim. umarım çoook önemli sorunlar değildir. bir an önce her şey düzelir. inşallah tez zamanda bizler de senin güzel haberlerini alırızzz.

bugem sen demiştin. dün sevinçten oturup ağladım. bugün ise tedirginim. acaba 2 katına yükselecek mi, kese oluşacak mı, kalp atışlarını duyacak mıyı gibi. inşallah her şey yolunda gider de göbüşleri tokuştururuz

Sanırım benim bebekte buraya geldi
Hamişimmmmmmm
Rabbim utandırmadan sağsalim güzel bir hamilelik geçirmek dileğiyle inşAllah bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…