topigimiz cok bos kaldi kimsecikler ugramaz oldu
cnm bnm bn de sana bakmak icin girmistim bu haberi alacagimi tahmin ediyordum hayirli ugurlu olsun Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin inskızlaaaaaaar hamileyiiiiiim çoooook şükürr
kızlaaaaaaar hamileyiiiiiim çoooook şükürr
cnm bnm bn de sana bakmak icin girmistim bu haberi alacagimi tahmin ediyordum hayirli ugurlu olsun Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin ins
tekrar tebrikler tatlimmm......
erer Allahin izniyle cnm icini ferah tutçoook sağol canım sweetim. inşallah bu defa tamamına erer
canım beniim çoook sağol. inşallah en kısa zamanda senin de güzel haberini duyacağız
canımmm tebrık ederımmm darısı asımıza Allah ım kucagına sag saglım almayı nasıp etsın ınsallah bizede dua etttt..! :)
anaaaaammmm bebiş gelio bebiiiişşşşkızlaaaaaaar hamileyiiiiiim çoooook şükürr
ben sana demedimmi kıssssssss bu ay içime douyo göbüşleri beraber doldurcas senle diyeeeeeeeeeeeeeee:) Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin etsin inşallahhhhhh....içime doğan bişi daha bi önceki cümleyi kucaına almayı nasip etsin oğlunu yazıodum az kaldı :)))) hayırlısıyla doğsun hayırlı evlat olsun inşallahhhhhhhhhh....
Orkidem canim arkadasim..senin mutlu haberini msn den aldim buge yazmis ,,ve seni sirf tebrik etmek icin girdim ,,
okadar mutlu oldumki senin adina anlatamam...Allah devamina erdirsin insallah,,,saglikli ,hayirli evlat nasip eder,,,,aminn
Diger arkadaslarim ...... SWET--YASAMIM--BARTEK--BUGE--H,DERYA,,ve digerleri ,,hepinizi cok ozledim ,,
Ben bi takim sorunlar yasiyorum ve bu sebeplende kk ya girmeye ara verdim,,,
saglicakla kalin ,,ins herkezin guzel haberini alirim tez zamanda..opuldunuz
anaaaaammmm bebiş gelio bebiiiişşşşallah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah yavrum o kadar mutlu oldum ki ağlıycaktım mutluluktan inanki cok sevınımm inşallah bizede ugurlu gelırsın
çok sevindim canım ya hadi gözünaydın rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sanırım benim bebekte buraya geldi
Hamişimmmmmmm
Rabbim utandırmadan sağsalim güzel bir hamilelik geçirmek dileğiyle inşAllah bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?