Sanırım benim bebekte buraya geldi
Hamişimmmmmmm
Rabbim utandırmadan sağsalim güzel bir hamilelik geçirmek dileğiyle inşAllah bayanlar
haydiii breeeekızlaaaaaaar hamileyiiiiiim çoooook şükürr
Orkidem canim arkadasim..senin mutlu haberini msn den aldim buge yazmis ,,ve seni sirf tebrik etmek icin girdim ,,
okadar mutlu oldumki senin adina anlatamam...Allah devamina erdirsin insallah,,,saglikli ,hayirli evlat nasip eder,,,,aminn
Diger arkadaslarim ...... SWET--YASAMIM--BARTEK--BUGE--H,DERYA,,ve digerleri ,,hepinizi cok ozledim ,,
Ben bi takim sorunlar yasiyorum ve bu sebeplende kk ya girmeye ara verdim,,,
saglicakla kalin ,,ins herkezin guzel haberini alirim tez zamanda..opuldunuz
amaninnn iki gundur topik costuSanırım benim bebekte buraya geldi
Hamişimmmmmmm
Rabbim utandırmadan sağsalim güzel bir hamilelik geçirmek dileğiyle inşAllah bayanlar
haydiii breeeesüpersin gözün aydın...darısı bizim başımıza....
bende bu topik niye sesiz diyodumkiki kafanı biraz toparla dön emmiii
kızlaaaaaaar hamileyiiiiiim çoooook şükürr
Sanırım benim bebekte buraya geldi
Hamişimmmmmmm
berceste nerelerdesin sen bak topigimiz bos kaldiii
hos geldin cnm son iki gun icinde 3 kisi haber verdi onun disinda yok bnm bildigim. nasil yerlesebildin mi bari?geldim geldim gariiiiiiiiii
napıyım yeni evime geçtim daha yeni intermnet bağlantısını yaptık hemen
size bakayım dedim vee güzel haberleri aldım çok şükür
ben yokken başka var mı hamişşşşşş
anaammm eski elemanlar burdasevindim valla iyi misiniz kızlar. bercestem liste yapsak nasıl olur:26::26:
anaammm eski elemanlar burdasevindim valla iyi misiniz kızlar. bercestem liste yapsak nasıl olur:26::26:
hos geldin cnm son iki gun icinde 3 kisi haber verdi onun disinda yok bnm bildigim. nasil yerlesebildin mi bari?
topik biraz hareketlensin dimi yani
topik biraz hareketlensin dimi yani
elh cnm iyiym dinleniyorum bol bol. saglikli sihatli gelsinde varsin rotarli olsun. gelecek ins az kaldievet yaaa özledim o zamanları... tatlım iyi misin nasıl gidiyo bebişin tekmeler savurmaya başlamadı dimi daha?
ben aynıyım adetim yeni bitti... benim bebişim rotarlı gelecek galiba
selam kızlar valla özledim sizi
çok şükür artık yerleştim sayılır küçük küçük işler var tabi ama
yapılır bundan sonrası
listeyi yaparız artıkorkidem de hamiş yaaa valla çift liste yaparız
hadi bakalım yeni evin hayırlı uğurlu olsun. ben de geçen sene taşındım yeni eve bebek yakışır dediler iyi barim dedim, koyuldumm yola ammaaa ne gelen var ne giden. inşallah bu seneyi miss gibi haberlerle uğurlayıp yaza anne olarak adımızı yazdırırız.ayy yirim onuu düşüncesi bile içimi kıpır kıpır yaptı.
elh cnm iyiym dinleniyorum bol bol. saglikli sihatli gelsinde varsin rotarli olsun. gelecek ins az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?