yukselme olmazmı cnm daha
ne diym ben sana kız daha 1 hafta varmış niye test yapıyon kendini üzüyosunndaha adetime 1 hafta warken idrar testi yaptım dayanamayıp... tabiki negatif çıktı
Slm cnm bende çarşamba günü (1 yıldır) ilk defa doktora gideceğim.Bir yıldır istiyoruz ama gelen giden yok.Tam yumurtlama dönemimdeyim.Alttan muayene mi yapıyorlarmış?Niye ki....kızlarrrrrrrr ilk muayenede neler oluyor bir anlatsanız
ne diym ben sana kız daha 1 hafta varmış niye test yapıyon kendini üzüyosunn
sizi yarı oturur haldeki yatağa alıyorlar camaşaırlarınızı cıkartıylr sonra sonra işte muaeye ediyorlar alttan muayene ile ne anlayıorlar cok cok merak ediyorum..kasmayın kendinizi okadar sıkıntı yok devlette mi olcaksn özel de mi
daha adetime 1 hafta warken idrar testi yaptım dayanamayıp... tabiki negatif çıktı
doktorun dediği ayın 13te gıtmıştım yumurtalgın çatlamak uzere dedi 6 7 gun içinde adet görcen edi görmezsen hamilesındır dedi bugun ayın 30 u hesapla işte tatlım
banamı 1 hafta var cnm
sizi yarı oturur haldeki yatağa alıyorlar camaşaırlarınızı cıkartıylr sonra sonra işte muaeye ediyorlar alttan muayene ile ne anlayıorlar cok cok merak ediyorum..kasmayın kendinizi okadar sıkıntı yok devlette mi olcaksn özel de mi
Cnm devlet hastanesinde.Burda özel yok.Hani kan testi yaparlar belki ultrasonla bakarlar falan.Niye alttan bakıyorlar ne görüyorlarsa.Hem yumurtaların çatladığını nasıl anlıyorlar.İnsan ortada birşey yokken alttan muayene geriyor.
ya arkadaslar kafama takılan seyler var yardım edin lütfen.. şimdi ben 6-7 aydır cocuk istiyorum.. ilk martta doktora gittim kan tahlili ve karından ultrasona baktı hersey iyi dedi yumurtalar iyi dedi. sonra mayısta hala cocuk olmayınca eşim gitti ürologa. o da renkli dopppler ve spermiyogram kan tahlili verdi. onda da sorun yok. (sadece trental kullanıyo ileri hareket %30 diye) bizim hala cocuk olmadı. adetken gel demişti doktor taa mart ayında gittigimde. bugun gittim yine karından ultrasonla baktı "yumurtalar iyi tedaviye baslayıp destekleyelim" dedi ve direkt klomen verdi.
şimdi soracagım bu aşama dogru mu? doktor basından savmak için mi klomen verdi garanti olsun diye? yumurta takibi falan yok mu anlamadım.. eger bi sorun varsa bi de baska doktora gitmeyi denicem ne dersiniz? yardım edin lütfen :44:
cnm kasma kendini bu kadar. bn o kadar cok yaptirdim ki alistim artik. insan utanio sadece ama zamani gelince dogum yapcaksin dimi
sadece hapi mi kullan dedi? gel bakalim demedi mi?
dedi 10 agustosda gel dedi. hapı yutum mu şimdi ne dersiniz?
adetin 3. gunu basliosun zaten. cagirdiysa yumurta takibi yapacak. kac tane olmus yumurtan buyuklukleri ne soyler. buyuklukleri tam olmussa catlatma ignesi verir
işte acaba hemen klomen verilmeli miydi? baska asamalar varmı kendim evde ovulasyon takibi mi yapsaydım? korkuyom kist mist yapıyo diyolar
catlatma ignesi olursan kist olmaz merak etme bn 4 ay kullandim hatta 2 defasi ignesizdi bisey olmasdi ama sen bilirsin istersen ovu testi falan dene
catlatma ignesi olursan kist olmaz merak etme bn 4 ay kullandim hatta 2 defasi ignesizdi bisey olmasdi ama sen bilirsin istersen ovu testi falan dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?