hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yukselme olmazmı cnm daha

daha adetime 1 hafta warken idrar testi yaptım dayanamayıp... tabiki negatif çıktı
ne diym ben sana kız daha 1 hafta varmış niye test yapıyon kendini üzüyosunn

sizi yarı oturur haldeki yatağa alıyorlar camaşaırlarınızı cıkartıylr sonra sonra işte muaeye ediyorlar alttan muayene ile ne anlayıorlar cok cok merak ediyorum..kasmayın kendinizi okadar sıkıntı yok devlette mi olcaksn özel de mi

banamı 1 hafta var cnm

daha adetime 1 hafta warken idrar testi yaptım dayanamayıp... tabiki negatif çıktı

canim varsa da zaten idrarda cikmaz diye biliyorum ben.. :44::44::44::44: hani daha erken ya o acidan.. netten mesela idrar testi icin yaklasik 10 gün bekleyin diyorlar..

sizi yarı oturur haldeki yatağa alıyorlar camaşaırlarınızı cıkartıylr sonra sonra işte muaeye ediyorlar alttan muayene ile ne anlayıorlar cok cok merak ediyorum..kasmayın kendinizi okadar sıkıntı yok devlette mi olcaksn özel de mi[/QUOTE]

Cnm devlet hastanesinde.Burda özel yok.Hani kan testi yaparlar belki ultrasonla bakarlar falan.Niye alttan bakıyorlar ne görüyorlarsa.Hem yumurtaların çatladığını nasıl anlıyorlar.İnsan ortada birşey yokken alttan muayene geriyor.

Cnm devlet hastanesinde.Burda özel yok.Hani kan testi yaparlar belki ultrasonla bakarlar falan.Niye alttan bakıyorlar ne görüyorlarsa.Hem yumurtaların çatladığını nasıl anlıyorlar.İnsan ortada birşey yokken alttan muayene geriyor.[/QUOTE]

canım ozman ben kendi başıma gelğeni anlatayım bende 1 gun adet olmuştum o yüzden gittim doktora,,gebelik testi yaptırdı negatif cıkınca usg göndermek istedi sonra adet söktürücü verdi yolladı

Cnm devlet hastanesinde.Burda özel yok.Hani kan testi yaparlar belki ultrasonla bakarlar falan.Niye alttan bakıyorlar ne görüyorlarsa.Hem yumurtaların çatladığını nasıl anlıyorlar.İnsan ortada birşey yokken alttan muayene geriyor.

yasmin eger 13nde doktora gittiysen ve yumurtan catlamak uzere dediyse bir iki gun sonra catlamistir. demekki ustunden 15 gun gecmis. bu zmn icinde yuksek olmasi lazimdi degerin hamile olsan cnm. tabiki yinede belli olmaz

ya arkadaslar kafama takılan seyler var yardım edin lütfen.. şimdi ben 6-7 aydır cocuk istiyorum.. ilk martta doktora gittim kan tahlili ve karından ultrasona baktı hersey iyi dedi yumurtalar iyi dedi. sonra mayısta hala cocuk olmayınca eşim gitti ürologa. o da renkli dopppler ve spermiyogram kan tahlili verdi. onda da sorun yok. (sadece trental kullanıyo ileri hareket %30 diye) bizim hala cocuk olmadı. adetken gel demişti doktor taa mart ayında gittigimde. bugun gittim yine karından ultrasonla baktı "yumurtalar iyi tedaviye baslayıp destekleyelim" dedi ve direkt klomen verdi.

şimdi soracagım bu aşama dogru mu? doktor basından savmak için mi klomen verdi garanti olsun diye? yumurta takibi falan yok mu anlamadım.. eger bi sorun varsa bi de baska doktora gitmeyi denicem ne dersiniz? yardım edin lütfen :44:

cnm kasma kendini bu kadar. bn o kadar cok yaptirdim ki alistim artik. insan utanio sadece ama zamani gelince dogum yapcaksin dimi

sadece hapi mi kullan dedi? gel bakalim demedi mi?

cnm kasma kendini bu kadar. bn o kadar cok yaptirdim ki alistim artik. insan utanio sadece ama zamani gelince dogum yapcaksin dimi

Doğru söylüyorsun cnm ama doğumda onu düşünmüyorsun düşünemüyorsun ki.Yok ben çok kasmıyorum sadece merak işte doktorun karşısına çıkıncaa neler olacağını bilip ona göre kendimi hazır hissetmek istiyorum.Aniden söyleyince donup kalmak istemem.Zaten eşimle gideceğiz.o destek bana.

....................................................................

Son düzenleme:
adetin 3. gunu basliosun zaten. cagirdiysa yumurta takibi yapacak. kac tane olmus yumurtan buyuklukleri ne soyler. buyuklukleri tam olmussa catlatma ignesi verir

işte acaba hemen klomen verilmeli miydi? baska asamalar varmı kendim evde ovulasyon takibi mi yapsaydım? korkuyom kist mist yapıyo diyolar

işte acaba hemen klomen verilmeli miydi? baska asamalar varmı kendim evde ovulasyon takibi mi yapsaydım? korkuyom kist mist yapıyo diyolar

catlatma ignesi olursan kist olmaz merak etme bn 4 ay kullandim hatta 2 defasi ignesizdi bisey olmasdi ama sen bilirsin istersen ovu testi falan dene

catlatma ignesi olursan kist olmaz merak etme bn 4 ay kullandim hatta 2 defasi ignesizdi bisey olmasdi ama sen bilirsin istersen ovu testi falan dene

eger yumurtlama ilaci, yani lh yi etkileek bi ilac aliniyosa ovu testi yanlis sonuc verir diye biliyorum ben canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…