elimizde diil..aynı ben
bende var canım mide yanması...bnde mide yanmasından korktum bu saatte yersem gecenki gibi olurum..ıyy çok kötüydü...
büyüsün büyüsün artık..beni çok yoruyor bu uşak...büyüyo artık annesi
vallla her yerde karşılaşmış olabiliriz canım...dedim ya girmediğim topik kalmamış maşallahhh...evet canım eylül topiqim birde diyet topiqim var...
anasına cekmiş cnm...balık bastan kokar...bende var canım mide yanması...
büyüsün büyüsün artık..beni çok yoruyor bu uşak..
anasına cekmiş cnm...balık bastan kokar...
elimizde diil..
bende kaçtım kızlar herkese hayırlı geceler
kızz beddua olmasın o..çokmu çektirdin kadıncagıza:130::130:kız sus zaten annemin duaları kabul olursa zaten ben yandım...
ii geceler cnm..bu arada hoşgeldn aramıza inş çok bekletmeden gelir melegin..bende kaçtım kızlar herkese hayırlı geceler
hemde ne gerincem varyaa acaıp naz yapcammsonrada inşallah gerine gerine gezecen ben hamileyim diye tripler atcan herifine nazlancan oda seni pamuklara sarıp bakacak
zaten aksam aklıma geldı de kesın 110a falan doguma gdrım ben!!en azyok anam benimki tembel membel olmasın...
karnın şişcek seninde az kaldı...sende bizim gibi dombili olacan...
buyuyo kııııızzzzzzanammmmm bebekimin alttaki resmi büyümüş
dün minnacıktı bugüün bebek şekline girmiş...
niye kız?
gece de herifi uyutmuyom o değil...
aynen valla..kız bizim pelin napıyoki..gitti gezmelere unuttu bizi..kaçan kaçana anacım....
get hayde...iyi geceler..bnde gidiyom hıhbende kaçtım herif hadi yatalım diyor kırmıyayım herifimi..
evet canım eylül topiqim birde diyet topiqim var...
iyigeceler canım
aman bende 90a varırım herhalde...aman alalım sonra veririz...bebekim büyüyor...hemde ne gerincem varyaa acaıp naz yapcamm
zaten aksam aklıma geldı de kesın 110a falan doguma gdrım ben!!en az
buyuyo kııııızzzzzz
facede fink atıyor...niye kız?
aynen valla..kız bizim pelin napıyoki..gitti gezmelere unuttu bizi..
gittim geldim...get hayde...iyi geceler..bnde gidiyom hıh
kızlar bugün kanamam olu...Acil doktara gittik...baktı karnımdan kese çok güzel dedi..bu sayade keseyide görmüş oldk..ama herşey bitmiş değil düşük tehlikesi olabilir dedi yada yuvalanma kanaması olabilir dedi ..ilaç yazdı..Progestan ...moralim çok bozuk 5 haftalık daha normalmi..dua edin hayırlısıyla bebeğim benimle kalsın..kızlar normalde ultrason bebeğe zararlı diyorlar sk gtmemek lazımmış ama düşük tehlikesi olduğu içi içim rahat etmiyor..sizce ne zaman gdeyim birdaha doktara...
kızlar bugün kanamam olu...Acil doktara gittik...baktı karnımdan kese çok güzel dedi..bu sayade keseyide görmüş oldk..ama herşey bitmiş değil düşük tehlikesi olabilir dedi yada yuvalanma kanaması olabilir dedi ..ilaç yazdı..Progestan ...moralim çok bozuk 5 haftalık daha normalmi..dua edin hayırlısıyla bebeğim benimle kalsın..kızlar normalde ultrason bebeğe zararlı diyorlar sk gtmemek lazımmış ama düşük tehlikesi olduğu içi içim rahat etmiyor..sizce ne zaman gdeyim birdaha doktara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?