hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bnde mide yanmasından korktum bu saatte yersem gecenki gibi olurum..ıyy çok kötüydü...
bende var canım mide yanması...

büyüyo artık annesi
büyüsün büyüsün artık..beni çok yoruyor bu uşak...

evet canım eylül topiqim birde diyet topiqim var...
vallla her yerde karşılaşmış olabiliriz canım...dedim ya girmediğim topik kalmamış maşallahhh...

sonrada inşallah gerine gerine gezecen ben hamileyim diye tripler atcan herifine nazlancan oda seni pamuklara sarıp bakacak
hemde ne gerincem varyaa acaıp naz yapcamm
yok anam benimki tembel membel olmasın...

karnın şişcek seninde az kaldı...sende bizim gibi dombili olacan...
zaten aksam aklıma geldı de kesın 110a falan doguma gdrım ben!!en az
anammmmm bebekimin alttaki resmi büyümüş
dün minnacıktı bugüün bebek şekline girmiş...
buyuyo kııııızzzzzz

hemde ne gerincem varyaa acaıp naz yapcamm

zaten aksam aklıma geldı de kesın 110a falan doguma gdrım ben!!en az

buyuyo kııııızzzzzz
aman bende 90a varırım herhalde...aman alalım sonra veririz...bebekim büyüyor...

niye kız?
aynen valla..kız bizim pelin napıyoki..gitti gezmelere unuttu bizi..
facede fink atıyor...

get hayde...iyi geceler..bnde gidiyom hıh
gittim geldim...

kızlar bugün kanamam olu...Acil doktara gittik...baktı karnımdan kese çok güzel dedi..bu sayade keseyide görmüş oldk..ama herşey bitmiş değil düşük tehlikesi olabilir dedi yada yuvalanma kanaması olabilir dedi ..ilaç yazdı..Progestan ...moralim çok bozuk 5 haftalık daha normalmi..dua edin hayırlısıyla bebeğim benimle kalsın..kızlar normalde ultrason bebeğe zararlı diyorlar sk gtmemek lazımmış ama düşük tehlikesi olduğu içi içim rahat etmiyor..sizce ne zaman gdeyim birdaha doktara...

Son düzenleme:

canım gecmişler olsun aynı şey bendede olduydu kanamanın rengi neydi.kendi doktorunada bi çıkaydın.hic yataktan kalkma sadece dinlen vc ye kalk sadece.moralinin bozuk olmasını cok iyi anlıyorum ama stresten uzak durman lazım.bu haftalarda olabiliyormuş. zaten keseyide görmüşsünüz onu düşün bizi haberdar etmeyi untma ne olur

canım üzülme inan çoğu kişi yaşıyor senin yaşadıklarını...lekelenme olabiliyor sen sakin ol...yat sürekli dinlen bol bol..progestanı sen kullanmıyor muydun ben ilk gider gitmez yazmıştı doktorum...çok istiyorsun biz tedbirimizi alalım diye..moralini sakın bozma..bebeğin senden şu an etkileniyor unutma...ultrasyona keyfi olarak girmiyorsun ki canım mecbursun girmeye..keşke kendi doktoruna bir görünseydin canım ya...zaten 5 haftalık değil miyiz biz..onu kafana takma sen...arada da gir bizi haberdar et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…