canım gecmişler olsun aynı şey bendede olduydu kanamanın rengi neydi.kendi doktorunada bi çıkaydın.hic yataktan kalkma sadece dinlen vc ye kalk sadece.moralinin bozuk olmasını cok iyi anlıyorum ama stresten uzak durman lazım.bu haftalarda olabiliyormuş. zaten keseyide görmüşsünüz onu düşün bizi haberdar etmeyi untma ne olur
canım üzülme inan çoğu kişi yaşıyor senin yaşadıklarını...lekelenme olabiliyor sen sakin ol...yat sürekli dinlen bol bol..progestanı sen kullanmıyor muydun ben ilk gider gitmez yazmıştı doktorum...çok istiyorsun biz tedbirimizi alalım diye..moralini sakın bozma..bebeğin senden şu an etkileniyor unutma...ultrasyona keyfi olarak girmiyorsun ki canım mecbursun girmeye..keşke kendi doktoruna bir görünseydin canım ya...zaten 5 haftalık değil miyiz biz..onu kafana takma sen...arada da gir bizi haberdar et..
canım ben dr birkere gttm kese görünmedi çok küçük dedi folik asit yazdı...pazartesi gel dedi gidicektm ama bgn gittiğimde yoktu..başka dr kese güzel görüldü dedi .bgn başladım progestana..dr günde 3 tane iç dedi.eczacı iki yzmış ne yapmalıyım..
canım kırmızı pembe karışımı geldi..damladı yani adet olacağımı hissettim...şimdi gittiğimde peçeteye sürüldü sadece...benim gittiğim dr yoktu başkasına göründk...çok şükür kese göründüü..ama çok korktum yaa..dün apartmanda kavga çıktı çok stres yaptım ondannmı oldu acaba birde göğüslerim bugün az ağrıyo..normallmi..
canım bende günde iki kere içiyordum ama rümüş günde 3 kere içiyor ve iğnesinide vuruluyordu yanlış hatırlamıyorsam...sende 3 kez iç canım senin durumunu doktor daha iyi bilir..hemde lekelenmen varmış...üzme canını tamam mı?kesen görünmüş bak güzelmiş..bunu düşün bebeğin seninle...
canım bende günde iki kere içiyordum ama rümüş günde 3 kere içiyor ve iğnesinide vuruluyordu yanlış hatırlamıyorsam...sende 3 kez iç canım senin durumunu doktor daha iyi bilir..hemde lekelenmen varmış...üzme canını tamam mı?kesen görünmüş bak güzelmiş..bunu düşün bebeğin seninle...
evet canım 3 kez iciyordum.sen nasılsın mide bulantıların ne durumda
saol canım inanın çok moral verdiniz..Allah binkere razı olsun sizden..banada dr 3 tane al dedi...Rabbim hepimizin sağ sali kucagımıza almayı nasip eylesin..kaç gündür buarayada bakamıyorum .misafir falan geliyo...artık yatıp sizle yazşıcam...sende görmüşsün keseyi çok şükür...geçen yazdım ama görmedin herhalde.
doktorunu dinle o zaman canım...hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz birbirimizi en iyi anlayan yine bizleriz...evet bizde kesemizi gördük çarşamba günü çok şükür..20 gün nasıl geçecek bilmiyorum...yazdığını görmedim canım..kusura bakma...saol canım inanın çok moral verdiniz..Allah binkere razı olsun sizden..banada dr 3 tane al dedi...Rabbim hepimizin sağ sali kucagımıza almayı nasip eylesin..kaç gündür buarayada bakamıyorum .misafir falan geliyo...artık yatıp sizle yazşıcam...sende görmüşsün keseyi çok şükür...geçen yazdım ama görmedin herhalde.
ben yöntemimi buldum canım sabah kalkar kalkmaz ayva yedim şimdicik yok mide bulantım...
oh ne güzel bugünde hafta sonu dinlen güzel keyfini cıkar
ev almış başını gidiyor canım...yavaş yavaş yapcam ama...
ya öyle derinden temizlik yapamam ama en azından mutfağı toparlamam lazım...desene bugün temizlik günümüzdikkatli dikkatli yap şeker
kızlar kv geldi sonra yazarım..
tamam ozman gidek toparlayakya öyle derinden temizlik yapamam ama en azından mutfağı toparlamam lazım...
kızlar kv geldi sonra yazarım..
ben geldiiiiimmmmmmmmmmmmm
nasılsınız kızlaarrr napıyosunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?