hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım kırmızı pembe karışımı geldi..damladı yani adet olacağımı hissettim...şimdi gittiğimde peçeteye sürüldü sadece...benim gittiğim dr yoktu başkasına göründk...çok şükür kese göründüü..ama çok korktum yaa..dün apartmanda kavga çıktı çok stres yaptım ondannmı oldu acaba birde göğüslerim bugün az ağrıyo..normallmi..

canım ben dr birkere gttm kese görünmedi çok küçük dedi folik asit yazdı...pazartesi gel dedi gidicektm ama bgn gittiğimde yoktu..başka dr kese güzel görüldü dedi .bgn başladım progestana..dr günde 3 tane iç dedi.eczacı iki yzmış ne yapmalıyım..

Son düzenleme:

canım bende günde iki kere içiyordum ama rümüş günde 3 kere içiyor ve iğnesinide vuruluyordu yanlış hatırlamıyorsam...sende 3 kez iç canım senin durumunu doktor daha iyi bilir..hemde lekelenmen varmış...üzme canını tamam mı?kesen görünmüş bak güzelmiş..bunu düşün bebeğin seninle...

canım doktorun kac yazdıysa onu kullan.ağrın var mı karnında kasıklarında falan.bebek yerleşirkende yapabiliyormuş sene şimdi bolbol dinlen sadece vc ye kalk.gögüslerimde benim şişkinlik oluyordu ağrım olmadıydı stres yapman cok normal ama ne olur cok üzülme ağlama herşey bebeğini etkilyor cünkü

evet canım 3 kez iciyordum.sen nasılsın mide bulantıların ne durumda

saol canım inanın çok moral verdiniz..Allah binkere razı olsun sizden..banada dr 3 tane al dedi...Rabbim hepimizin sağ sali kucagımıza almayı nasip eylesin..kaç gündür buarayada bakamıyorum .misafir falan geliyo...artık yatıp sizle yazşıcam...sende görmüşsün keseyi çok şükür...geçen yazdım ama görmedin herhalde.

doktor ilişkiyi flan yasaklamıştır büyük ihtimal sana dinlen falan demedi mi.kayınvalidenin haberi var mı lekelenmeden

doktorunu dinle o zaman canım...hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz birbirimizi en iyi anlayan yine bizleriz...evet bizde kesemizi gördük çarşamba günü çok şükür..20 gün nasıl geçecek bilmiyorum...yazdığını görmedim canım..kusura bakma...

ha bu arada kendini tamamen stresten uzak dur olur mu?kavga gürültü duydun kaçacaksın...

Ben de kaçtım kızlarrrr...
azcık mutfağı toparlayayım ...
yemek yapabilirsem yemek yapayım herifime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…