kız hoşgeldin taze hamiş....doğumlarımız birbbirine karışacak kız...
hoşbulduk canım
hiç sorma beraber doğuracaz ne güzel daha
nasılsın nasıl gidio senin hamişlik bende çok gaz var gece sabaha kadar patlayacak gibi şişiyo karnım ama çıkaramıyorum öğlene doğru biraz rahatlıyorum 10 gündür böyleyim bulamadım bi çaresini:44:
canım ayaklarını sıcak tut ..bende öyle oldum ayağıma patik giydiğimde şişlikte azaldı ...geçer merak etme sen... kesemizigördük mü bakalım...
benm kadar ayaklarını sıcak tutan olmasın canım bende işe yaramıyor valla :44:
sen gördün mü keseyi ben daha göremedim canım değerim daha düşük :44:
perşembe günü değerim 202 çıkmıştı tekrar kontrole perşembe günü gidicem bakalım görürüm inşallah kesemi
sen benden önce doğum yapacaksın görünüyor canım ben çarşamba günü gördüm kesemizi 10 milimdi..değerimde 12 bin civarında dedi doktorum sonucumu daha almadım doktorum öyle deyince...göbüşten gördük çok şükür...darısı en kısa zamanda sana inşalllah...senin bat ne zamandı...benimki 15ydi...
hadi gözünaydın canım benim benm bat 18 şubattı 34 günde bi adet oluyorum ben. amin canım perşembe gittiğimde görürüm keseyi inşallah
bende aynı 34 günde bir regl olurum canım benim 15ydi..ama benim ikiz olma ihtimali var...değerim o yüzden yüksek çıkıyor olabilirmiş..
bir dahaki gidişimizde netlik kazanacak canım tek kese göründü ama diğeri sonradan çıkabiliyormuş...dün orkide de dedi bir daha ki gidişinde bir kese daha görünebilir diye..hadi bizde beklemedeyiz...anaaaammm ne güzeelll ikiz olursaaabirlikte büyüyecekler birlikte giyinecekler çok hoş ya
doktor ilişkiyi flan yasaklamıştır büyük ihtimal sana dinlen falan demedi mi.kayınvalidenin haberi var mı lekelenmeden
ilişki hakkında bişey söylemedi..bizden zaten bu sıralar ilişki falan uzakta...ama dinlen iş yapma dedi...kv dedim oda normal bendede oldu dedi canım...
kızlar bugün kanamam olu...Acil doktara gittik...baktı karnımdan kese çok güzel dedi..bu sayade keseyide görmüş oldk..ama herşey bitmiş değil düşük tehlikesi olabilir dedi yada yuvalanma kanaması olabilir dedi ..ilaç yazdı..Progestan ...moralim çok bozuk 5 haftalık daha normalmi..dua edin hayırlısıyla bebeğim benimle kalsın..kızlar normalde ultrason bebeğe zararlı diyorlar sk gtmemek lazımmış ama düşük tehlikesi olduğu içi içim rahat etmiyor..sizce ne zaman gdeyim birdaha doktara...
hoşgeldin canımmmmm....selam kızlaaar
inşallah serapcığım. bismillah deyip çıkıyorum yola. hadi bakalım:18:
hayırlı ugurlu olsun ınsallah cnmmmkızlaaar bu akşam doktora gidiyorum. sabah aradım randevu aldım
senin doktorun nerede ki hem akşam mı çalışıyor senin doktorunkızlaaar bu akşam doktora gidiyorum. sabah aradım randevu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?