hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

orkide hayırlısı olsun herşey gönlünce olsun inş.. serap :) canımm nasılsın? maaşallah kuzucuğu görmüşsün çok şükür :) haydi bakalım kuzucuklar mı olacak inş. :)) ben de ikinci gidişimde görmüştüm kuzucuklarıı :))

cnm bnm çok geçmiş olsun..bazı gebeliklerde olabiliyo kanama sıkma canını sen..bak bebiş iyiymiş keseyide görmüşsünüz..yat bolbol dinlen ayaklarını yukarıda tut..
kızlaaar bu akşam doktora gidiyorum. sabah aradım randevu aldım
haydi hayırlısı cnm çifter çifter gelsin inşallah bebiş sana...
noldu kız niye yamuldun gene

selam kizlar nasilsiniz.ne var ne yok.rumus,serap,lovely,helin,yasemn,orkide,berceste,yasamim,papatyadali,bartek,cemrem ve ismini hatirlayamadigi diger kizlar.

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz.ne var ne yok.rumus,serap,lovely,helin,yasemn,orkide,berceste,yasamim,papatyadali,bartek,cemrem ve ismini hatirlayamadigi diger kizlar.

ben kendi adıma iyiyim.....azcık mide bulantım olsa da buna şükür....
sen nasılsın iyi misin?

ohhhhh ortalık şenlenecek.... yaa biz de anne olalım çook sevindim, inşallah güzel haberler veririz.
Allah razı olsun kızlaaar.
iyidir nazlım. tüp yaptırmaya karar verdik. karar veremediğimiz bu ay mı önümüzdeki ay mı ona karar veremedik. sen nasılsın?

sevgili kızlar doktorum da onayladı tüp kararını. ne zaman isterseniz başlarız dedi. bu ay olur dersek pazartesi başlıyoruz. bugün adet oldum. pzartesi 3. gün

eeee karar verdiniz mi ne zaman pekiiii...ay heyecanlandım bak şimdi...

valla doktordan çıktığımda tamam pazartesi başlarım diye düşündüm. eve gelince eşim çok mu acele ediyoruz, zorluyoruz, Allah'ın gücüne gitmesin falan filan deyip sonra da sen ne zaman istersen başlarız dedi. benim kafamın içine etti. zaten bunca kayıptan sonra zorlanıyorum. o da karar vermede yardımcı olmuyo sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…