cnm bnm çok geçmiş olsun..bazı gebeliklerde olabiliyo kanama sıkma canını sen..bak bebiş iyiymiş keseyide görmüşsünüz..yat bolbol dinlen ayaklarını yukarıda tut..kızlar bugün kanamam olu...Acil doktara gittik...baktı karnımdan kese çok güzel dedi..bu sayade keseyide görmüş oldk..ama herşey bitmiş değil düşük tehlikesi olabilir dedi yada yuvalanma kanaması olabilir dedi ..ilaç yazdı..Progestan ...moralim çok bozuk 5 haftalık daha normalmi..dua edin hayırlısıyla bebeğim benimle kalsın..kızlar normalde ultrason bebeğe zararlı diyorlar sk gtmemek lazımmış ama düşük tehlikesi olduğu içi içim rahat etmiyor..sizce ne zaman gdeyim birdaha doktara...
haydi hayırlısı cnm çifter çifter gelsin inşallah bebiş sana...kızlaaar bu akşam doktora gidiyorum. sabah aradım randevu aldım
noldu kız niye yamuldun gene
kızlaaar bu akşam doktora gidiyorum. sabah aradım randevu aldım
günaydın:13:
için niye kıpır kıpır hele de bakim...ayyyyyyyyy bu ne güzel bir günaydındır. akşam oldu ama içim kıpır kıpır oldu. bahar gelse deööyyleeee cooşsak.... yazı özledim
için niye kıpır kıpır hele de bakim...
selam kizlar nasilsiniz.ne var ne yok.rumus,serap,lovely,helin,yasemn,orkide,berceste,yasamim,papatyadali,bartek,cemrem ve ismini hatirlayamadigi diger kizlar.
senin doktorun nerede ki hem akşam mı çalışıyor senin doktorun
orkide hayırlısı olsun herşey gönlünce olsun inş.. serap :) canımm nasılsın? maaşallah kuzucuğu görmüşsün çok şükür :) haydi bakalım kuzucuklar mı olacak inş. :)) ben de ikinci gidişimde görmüştüm kuzucuklarıı :))
cnm bnm çok geçmiş olsun..bazı gebeliklerde olabiliyo kanama sıkma canını sen..bak bebiş iyiymiş keseyide görmüşsünüz..yat bolbol dinlen ayaklarını yukarıda tut..
haydi hayırlısı cnm çifter çifter gelsin inşallah bebiş sana...
noldu kız niye yamuldun gene
Allah razı olsun kızlaaar.ohhhhh ortalık şenlenecek.... yaa biz de anne olalım çook sevindim, inşallah güzel haberler veririz.
iyidir nazlım. tüp yaptırmaya karar verdik. karar veremediğimiz bu ay mı önümüzdeki ay mı ona karar veremedik. sen nasılsın?selam kizlar nasilsiniz.ne var ne yok.rumus,serap,lovely,helin,yasemn,orkide,berceste,yasamim,papatyadali,bartek,cemrem ve ismini hatirlayamadigi diger kizlar.
ben kendi adıma iyiyim.....azcık mide bulantım olsa da buna şükür....
sen nasılsın iyi misin?
mashallah iyi ol bebisinle beraber.bende cok sukur idare ediyorum canim.bulantilarim kesilmedi dahao yoruyor haliyle
mashallah iyi ol bebisinle beraber.bende cok sukur idare ediyorum canim.bulantilarim kesilmedi dahao yoruyor haliyle
anam senin mi halen daha devam ediyor bulantıların..mashallah iyi ol bebisinle beraber.bende cok sukur idare ediyorum canim.bulantilarim kesilmedi dahao yoruyor haliyle
sevgili kızlar doktorum da onayladı tüp kararını. ne zaman isterseniz başlarız dedi. bu ay olur dersek pazartesi başlıyoruz. bugün adet oldum. pzartesi 3. gün
naptın canımmmmmm gittin mi doktora...
canım sorunu farketmemişim. gittim. şaşkın şaşkın ne soracağımı bilemedim, mala bağladım. doktorun karşısında ağlayacaktım neredeyse. istersen pazartesi başlarız dedi.
eeee karar verdiniz mi ne zaman pekiiii...ay heyecanlandım bak şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?