Allah razı olsun kızlaaar.
iyidir nazlım. tüp yaptırmaya karar verdik. karar veremediğimiz bu ay mı önümüzdeki ay mı ona karar veremedik. sen nasılsın?
kız ne bulantıymış be seninki. bi doğursan da rahatlasan
daha yeni başladı bulantılar canım...nerdennnn...
anam senin mi halen daha devam ediyor bulantıların..
valla doktordan çıktığımda tamam pazartesi başlarım diye düşündüm. eve gelince eşim çok mu acele ediyoruz, zorluyoruz, Allah'ın gücüne gitmesin falan filan deyip sonra da sen ne zaman istersen başlarız dedi. benim kafamın içine etti. zaten bunca kayıptan sonra zorlanıyorum. o da karar vermede yardımcı olmuyo sağolsun
tamam canım bende meyve getirem kocişe...kızlar eşim çağırıyor. bi ona bakıp geleyim
valla doktordan çıktığımda tamam pazartesi başlarım diye düşündüm. eve gelince eşim çok mu acele ediyoruz, zorluyoruz, Allah'ın gücüne gitmesin falan filan deyip sonra da sen ne zaman istersen başlarız dedi. benim kafamın içine etti. zaten bunca kayıptan sonra zorlanıyorum. o da karar vermede yardımcı olmuyo sağolsun
canım yerleşme zamanlarında böyle kanamalar olur. korkman normal tabiii sen artık annesinama bak inşallah her şey yoluna gidecek. sen 3 sefer iç progestanı. hiç yorma kendini. yukarılara uzanma. otururken pat diye kendini bırakma. bol sıvı tüket. kabızlık varsa çözümünü bul ıkınma. ultrasondan da bebeğine zarar gelmez korkma. benim kadın doğumcu bir arkadaşım doğurana kadar her gün ultrason ile bebeğine baktı.
neyse kızlar tamam son kararımı açıklıyorum
eveeeeeeeet pazartesi başlıyorum tüp bebe tedavisine Allah'ın izni ile. dualarınızı bekliyorum. Allah utandırmasın
inşallah gelir bebeğin ..tüm kalbimle dua ediyorum canımmm..
canım ya Allah razı olsuniyi ki hepiniz varsınız
eveeeeeeeet pazartesi başlıyorum tüp bebe tedavisine Allah'ın izni ile. dualarınızı bekliyorum. Allah utandırmasın
Günayddıııınnnnnnnnnnnn
hayırrlııııııı pazaarrllaaarrrrrrrrrrr gacılaarrrrrrr
sanada günaydın taze hamiş..keyfin gıcır...
he ye gıcır gıcırım
napıyosuuunn şekerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?