hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Allah razı olsun kızlaaar.

iyidir nazlım. tüp yaptırmaya karar verdik. karar veremediğimiz bu ay mı önümüzdeki ay mı ona karar veremedik. sen nasılsın?

ay canim cooooook sevindim hakkinda hayirlisi.cok yorulmusdun iyi oldu buinsallah RABBIM CIFT CIFT VERSIN BEBISLER.
canim bende iyiyim sukur .

ay ben olsaydım pazartesi giderdim..eşin neden öyle dedi ki canım...neyse siz karar verirsiniz..

kızlar eşim çağırıyor. bi ona bakıp geleyim
tamam canım bende meyve getirem kocişe...

emin ol oda senin gibi korkuyordur.dua et canim icinde ne zaman geliyorsa o zamn yap..ama insan erken olmasini istiyor tabii.

neyse kızlar tamam son kararımı açıklıyorum

eveeeeeeeet pazartesi başlıyorum tüp bebe tedavisine Allah'ın izni ile. dualarınızı bekliyorum. Allah utandırmasın

Son düzenleme:

canım çok saol...doktorun söylediklerini söylemişsin hep...cansınız ya.. inş benimle kalır bebeğim hayırlısıyla tabiki..inşallah sende tez zamanda hamiş kalırsın hayırlısıyla..

neyse kızlar tamam son kararımı açıklıyorum

eveeeeeeeet pazartesi başlıyorum tüp bebe tedavisine Allah'ın izni ile. dualarınızı bekliyorum. Allah utandırmasın

canımcıımm orkideemmm çok sevindim senin adına Rabbim tüm tedavi boyunca yardımcın olsun ve ilk denemede sağlıcakla bebeğini sana nasip eeylesin inşallah dualarım seninle

Kitapta söyle yaziyor:

Bu ismi celili evladi olmayanlarin okumasi cok faydalidir. Ancak okunurken adet tayin etmemeli ve su ayeti kerimeyi de birlikte okumalidir:
"Rabbi la tezerní ferden ve ente hayrul várisiyn." Esma ise "Ya Varisü"

Günayddıııınnnnnnnnnnnn
hayırrlııııııı pazaarrllaaarrrrrrrrrrr gacılaarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…