napayım şekerim evi temizledim oturuyorum...sen napıyon heyecan var mı heyecan...
bende yatıyoruummkociş evi süpürdü görümcem de kahvaltıyı hazırlayıp mutfağı topladı
heyecan olmaz mı ya tavan yapmış durumda canım ya şu keseyi görsem bi rahatlayacam valla
canım inşallah hamile oldgun icin gelmemiştir kırmızıların hemen idrara geçmeyebilir.yada çok stres yaptıysan ondanda geçikmiş olabilirKizlar 19 veya 20 subatta regl olmam gerekirdi. Bugun 2 de test yaptim tek cizgi. Silik bile degil. 5-6 gun gecti. Normalde hic sekmezdi. 3 gun adet olacakmisim gibi kasiklarim agridi. Dun ve bugun bisi yok. Goguslerimin ucu acio dokununca. Akintimda var. Kistim filan yoktu. Doktor hersey iyi demisti. Offf neden boyle oldu((((
Kızlar yeniden tefriciyeye başlayalım diyoruz...ne diyorsunuz?
selam kizlar nasilsiniz.ne var ne yok.rumus,serap,lovely,helin,yasemn,orkide,berceste,yasamim,papatyadali,bartek,cemrem ve ismini hatirlayamadigi diger kizlar.
Allah razı olsun kızlaaar.
iyidir nazlım. tüp yaptırmaya karar verdik. karar veremediğimiz bu ay mı önümüzdeki ay mı ona karar veremedik. sen nasılsın?
sevgili kızlar doktorum da onayladı tüp kararını. ne zaman isterseniz başlarız dedi. bu ay olur dersek pazartesi başlıyoruz. bugün adet oldum. pzartesi 3. gün
ne düşünüyonuz peki...kız tuhaf oldum heyecan bastı...
napıyonz gacılarrrrrr
rumiş senle konuşuyorduk ya yürüyüş yapsak iyidir diye, ben başladım ama gırtlağı kesemiyorum, bir kilo verdim ama arkadaşım boğazına hakim oluyo diye o iki vermişbenim iştah hep açık, doktora mı gitsem
merhaba iyi sayılır... bebiş hayali kurup duruyoz...
ben yapıyomuşum gibi sevindim. bi heyecan bi panik herrrrşeeyyyyyyyy gönlünce olsun
sorma kız ben de aynıııı, orki yapsın sonra da beennnnnbugün eşimle yürüyüş yaptık ve eşim yolda diyoki, bu yıl çok güzel şeyler yaşayacaz içime doldu diyo moralimi düzeltti
senin için hepimiz canı gönülden dua edeceğiz,inşallah hemencecik gelir bebişin de daha fazla yorulmazsınız....neyse kızlar tamam son kararımı açıklıyorum
eveeeeeeeet pazartesi başlıyorum tüp bebe tedavisine Allah'ın izni ile. dualarınızı bekliyorum. Allah utandırmasın
aslında şekerim biraz yüksekti diyabete gitmem lazım.doktor geri kovalamasın sonra senidiyetiysene gidebilirsin seni tebrik ederim başlamışsın yürüyüşlere.spor aletleri varsa belediyenin yaptırdıklarından onlardan da bolbol faydalan.
siz ne aşamaya geldiniz doktora nezman gdiynz
olur canım pelinle konuştuk başlayalım dedi tekrardan..morale ihtiyacı var kırmızıları gelmiş onunda...ben orkide için başlayalım diycektim. tüpbebek yolunda dualarımıza ihtiyacı olduğunu düşünüyrum orkidenin ki bittiktn sonra tekrar başlaayabiliriz
sorma kız ben de aynıııı, orki yapsın sonra da beennnnnbugün eşimle yürüyüş yaptık ve eşim yolda diyoki, bu yıl çok güzel şeyler yaşayacaz içime doldu diyo moralimi düzeltti
senin için hepimiz canı gönülden dua edeceğiz,inşallah hemencecik gelir bebişin de daha fazla yorulmazsınız....
aslında şekerim biraz yüksekti diyabete gitmem lazım.
eşimin ameliyat olması lazım tarih belli değil ama en kısa zamanda olacak, tahlilleri tamam şimdi sıra randevu almakta.bu hafta o da belli olacak. sonra ben de doktora gidecem. bu yıl devletin imkanlarından yararlanacam.inşallah bu yıl ben de anne olurum
olur canım pelinle konuştuk başlayalım dedi tekrardan..morale ihtiyacı var kırmızıları gelmiş onunda...
e hadi desenize çifter çifter gelecek bebişleriniz...
olur canım pelinle konuştuk başlayalım dedi tekrardan..morale ihtiyacı var kırmızıları gelmiş onunda...
e hadi desenize çifter çifter gelecek bebişleriniz...
tamam ozman şöyle yapalım sen de başlat salatı tefriciye bende başlatayım.ikisi aynı anda yürütülür senin yürüttügün topikte var cabuk gine biter
karışmasın canım birbirine birini bitirelim diğerine öyle başlayalım bence...orkideninkini biz kendi aramızda paylaşalım.bitsin.diğerine öyle başlayalım...yine de bir kızlara soralım ne derlerse öyle olsun...
inşallahağzın bal yesin
orkideninkine ne zaman başlarız ne zaman bitiririz...bir hafta sürerse 1000 tane ben alayım...yarın bi olsun orkide doktoruna gidip başlarsa iğnelrine falan 1 hafta icinde orkideninkini bitirriz sonrada senin topikle ortak bi şekilde başlarız tefriciyiye zaten siz sanırsam perşembe başlıcaksınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?