hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

orki için ben de okurum bendeeee bence de ayrı zamanlarda okuyalım takip etmek de kolay olur.

canım da hiç tatlı şey istemiyor böyle ekşili birşeyler yesin ağzım...

aman da aman naz da yaparmış

orkideninkine ne zaman başlarız ne zaman bitiririz...bir hafta sürerse 1000 tane ben alayım...

orkide yarın doktora gidip tüpbebek yoluna girdim derse inşallah o haberden sonra başlarız 1 haftaya da bitiririz.ben ayrıyeten bi topik acıp öylede salatı tefriciye okumalarnı istiycem kk ya gelen kadınlardan ümidim o ki daha cabuk bitiririz sonrada tekrar başlarız

rumiş hem dua edelim hem sohbet ederiz.... topikler çoğaldıkça buralar ıssızlaşıyor

bence birini bitirip diğerine öyle başlayalım yoksa birbirine girer herşey...
neyse kızlar gelsin de ona göre karar veririz...yüklensek orkidenin kini 4-5 güne bitiririz onca kişiyiz ya...

rumiş hem dua edelim hem sohbet ederiz.... topikler çoğaldıkça buralar ıssızlaşıyor

yok kuzum yanlış anlattım.genel bi topik acıp kk daki bayanlarda salatı tefriciye okumalarını istiycem bu topigi bırakmak gibi bi düşüncem yok oray ıtakip etcem duamız bitince kapanmış olcak topik ben sizden ayrılabilirmyim kız

anladım şimdi topik topik gezmekten ben böyleeeee olduğum için panik yaptım
seronun topiğindeyken bir bakıyorum seroo burda, buraya geliyorum bi bakıyorum bizim çadır seronun topiginde

Canlar orkide arkadaşımız tüp bebek yoluna girmeye karar verdi.bizim elimizden de ona bol bol dua etmekten başka bir şey gelmez düşüncesi ile salatı tefriciye duasına niyet edip başlıcam.okumak isteyen arkdaşlar olursa bana özelden yada burdan yazarlarsa olur.

hayırlı olsun canım çifter çifter gelsin inşallah

canımcıımm orkideemmm çok sevindim senin adına Rabbim tüm tedavi boyunca yardımcın olsun ve ilk denemede sağlıcakla bebeğini sana nasip eeylesin inşallah dualarım seninle

olur canım pelinle konuştuk başlayalım dedi tekrardan..morale ihtiyacı var kırmızıları gelmiş onunda...

e hadi desenize çifter çifter gelecek bebişleriniz...

yarın bi olsun orkide doktoruna gidip başlarsa iğnelrine falan 1 hafta icinde orkideninkini bitirriz sonrada senin topikle ortak bi şekilde başlarız tefriciyiye zaten siz sanırsam perşembe başlıcaksınz

orki için ben de okurum bendeeee bence de ayrı zamanlarda okuyalım takip etmek de kolay olur.

aman da aman naz da yaparmış

kızlar ne diyeyim ki Allah hepinizden razı olsun, gönlünüze göre versin. çoook duygulandım, ağlıyorum valla. ben böyle bir şey kendi yakın arkadaşlarımdan görmedimAllah hepinizin muradını versin. biz de eşimle bugün tefriciye başlayalım mı diye konuşmuştuk. ardından sizin ince düşüncenizi görünce çook duygulandım

kalp kalbe karşıymış kuzum hepbirlikte okuruz işte.hemencecik biter.

kuzum iyiki geçen ne yapsam diye yazdığımda cevap yazmışsın. cesaret edip kendi başıma randevu alıp bu aya tüpe başlayasım yoktu yani. İnşallah Allah hepimizin muradını verir

bartek sen belkim bilirsin salatı tefriciyeyi okumaya yardım etcekler niyet ederken orkidenin gercek ismini bilmiyorlar nasıl olur sence yani umarım anlatabildim

rümüşüm bu ay bartek ve bercestem de tüp yaptırıyor ya acaba üçümüze niyet edip yapsak:26:

canım ikisi yasin dağıttı ve bitmek üzüre diye biliyorum.senin duan bittikten sonra tekrar başlıcaz tefriciyye hatta serap kendi topiğinde liste oluşturmaya başladı bile onlar perşembe günü başlıycaklar

kuzum iyiki geçen ne yapsam diye yazdığımda cevap yazmışsın. cesaret edip kendi başıma randevu alıp bu aya tüpe başlayasım yoktu yani. İnşallah Allah hepimizin muradını verir

İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır da bebeğine sag salim kavuşursun Rabbim hiç birimizin elini kucağını boş koymasın gelsin ikizlerimiz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…