orki için ben de okurum bendeeee
karışmasın canım birbirine birini bitirelim diğerine öyle başlayalım bence...orkideninkini biz kendi aramızda paylaşalım.bitsin.diğerine öyle başlayalım...yine de bir kızlara soralım ne derlerse öyle olsun...
canım da hiç tatlı şey istemiyor böyle ekşili birşeyler yesin ağzım...
orkideninkine ne zaman başlarız ne zaman bitiririz...bir hafta sürerse 1000 tane ben alayım...
orkide yarın doktora gidip tüpbebek yoluna girdim derse inşallah o haberden sonra başlarız 1 haftaya da bitiririz.ben ayrıyeten bi topik acıp öylede salatı tefriciye okumalarnı istiycem kk ya gelen kadınlardan ümidim o ki daha cabuk bitiririz sonrada tekrar başlarız
orki için ben de okurum bendeeeebence de ayrı zamanlarda okuyalım takip etmek de kolay olur.
aman da aman naz da yaparmış
rumiş hem dua edelim hem sohbet ederiz.... topikler çoğaldıkça buralar ıssızlaşıyor
bence birini bitirip diğerine öyle başlayalım yoksa birbirine girer herşey...
neyse kızlar gelsin de ona göre karar veririz...yüklensek orkidenin kini 4-5 güne bitiririz onca kişiyiz ya...
yok kuzum yanlış anlattım.genel bi topik acıp kk daki bayanlarda salatı tefriciye okumalarını istiycem bu topigi bırakmak gibi bi düşüncem yok oray ıtakip etcem duamız bitince kapanmış olcak topik ben sizden ayrılabilirmyim kız
anladım şimdi topik topik gezmekten ben böyleeeeeolduğum için panik yaptım
seronun topiğindeyken bir bakıyorum seroo burda, buraya geliyorum bi bakıyorum bizim çadır seronun topiginde
hayırlı olsun canım çifter çifter gelsin inşallah
canımcıımm orkideemmm çok sevindim senin adına Rabbim tüm tedavi boyunca yardımcın olsun ve ilk denemede sağlıcakla bebeğini sana nasip eeylesin inşallah dualarım seninle
canım inşallah hamile oldgun icin gelmemiştir kırmızıların hemen idrara geçmeyebilir.yada çok stres yaptıysan ondanda geçikmiş olabilir
ben orkide için başlayalım diycektim. tüpbebek yolunda dualarımıza ihtiyacı olduğunu düşünüyrum orkidenin ki bittiktn sonra tekrar başlaayabiliriz
merhaba iyi sayılır... bebiş hayali kurup duruyoz...
ben yapıyomuşum gibi sevindim. bi heyecan bi panik herrrrşeeyyyyyyyy gönlünce olsun
sorma kız ben de aynıııı, orki yapsın sonra da beennnnnbugün eşimle yürüyüş yaptık ve eşim yolda diyoki, bu yıl çok güzel şeyler yaşayacaz içime doldu diyo moralimi düzeltti
senin için hepimiz canı gönülden dua edeceğiz,inşallah hemencecik gelir bebişin de daha fazla yorulmazsınız....
aslında şekerim biraz yüksekti diyabete gitmem lazım.
eşimin ameliyat olması lazım tarih belli değil ama en kısa zamanda olacak, tahlilleri tamam şimdi sıra randevu almakta.bu hafta o da belli olacak. sonra ben de doktora gidecem. bu yıl devletin imkanlarından yararlanacam.inşallah bu yıl ben de anne olurum
olur canım pelinle konuştuk başlayalım dedi tekrardan..morale ihtiyacı var kırmızıları gelmiş onunda...
e hadi desenize çifter çifter gelecek bebişleriniz...
karışmasın canım birbirine birini bitirelim diğerine öyle başlayalım bence...orkideninkini biz kendi aramızda paylaşalım.bitsin.diğerine öyle başlayalım...yine de bir kızlara soralım ne derlerse öyle olsun...
yarın bi olsun orkide doktoruna gidip başlarsa iğnelrine falan 1 hafta icinde orkideninkini bitirriz sonrada senin topikle ortak bi şekilde başlarız tefriciyiye zaten siz sanırsam perşembe başlıcaksınz
orki için ben de okurum bendeeeebence de ayrı zamanlarda okuyalım takip etmek de kolay olur.
aman da aman naz da yaparmış
orkide yarın doktora gidip tüpbebek yoluna girdim derse inşallah o haberden sonra başlarız 1 haftaya da bitiririz.ben ayrıyeten bi topik acıp öylede salatı tefriciye okumalarnı istiycem kk ya gelen kadınlardan ümidim o ki daha cabuk bitiririz sonrada tekrar başlarız
kızlar ne diyeyim ki Allah hepinizden razı olsun, gönlünüze göre versin. çoook duygulandım, ağlıyorum valla. ben böyle bir şey kendi yakın arkadaşlarımdan görmedimAllah hepinizin muradını versin. biz de eşimle bugün tefriciye başlayalım mı diye konuşmuştuk. ardından sizin ince düşüncenizi görünce çook duygulandım
kalp kalbe karşıymış kuzum hepbirlikte okuruz işte.hemencecik biter.
canım rümüşüm seni çook seviyorum
bartek sen belkim bilirsin salatı tefriciyeyi okumaya yardım etcekler niyet ederken orkidenin gercek ismini bilmiyorlar nasıl olur sence yani umarım anlatabildim
rümüşüm bu ay bartek ve bercestem de tüp yaptırıyor ya acaba üçümüze niyet edip yapsak:26:
kuzum iyiki geçen ne yapsam diye yazdığımda cevap yazmışsın. cesaret edip kendi başıma randevu alıp bu aya tüpe başlayasım yoktu yani. İnşallah Allah hepimizin muradını verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?