hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bartek sen belkim bilirsin salatı tefriciyeyi okumaya yardım etcekler niyet ederken orkidenin gercek ismini bilmiyorlar nasıl olur sence yani umarım anlatabildim

Canım benim orkidenin icine siniyorsa problem olmaz sonuçta Rabbim neye niyet ettigimizi biliyor ama tatbiki isme yapılan dua daha makbul müdür bilemiyorum vermek isterse ismini versin dün bir arkadasta okutuyordu o isim vermemişti

sağolasın canım.hayırlısı inşallah yüce rabbim dualarımızı kabul eder

rümüşüm bu ay bartek ve bercestem de tüp yaptırıyor ya acaba üçümüze niyet edip yapsak:26:

Allahım gonlundekini versin orkidem müminin mümine duası kabul olur Rabbim bu meşakkatli yolda yar ve yardımcın olsun günlük 707 tane "Ya Varis" cek canım ins bide 500 Yasin okuttur dagitabilirsen

Yarın için randevu almıştım iptal ettim sonra. Belki sağlık ocagında yaptırırım.

Keşke kırmızılar gelseydi daha iyiydi.

35.günün doldurduktan sonra gideilirsin doktoruna mevsimsel deeğşiim stres gibi faktörler gecikmeye neden olabiliyr bi yaptr en azındn dediğim gib ibekleme stresinden kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…