bartek sen belkim bilirsin salatı tefriciyeyi okumaya yardım etcekler niyet ederken orkidenin gercek ismini bilmiyorlar nasıl olur sence yani umarım anlatabildim
Canım benim orkidenin icine siniyorsa problem olmaz sonuçta Rabbim neye niyet ettigimizi biliyor ama tatbiki isme yapılan dua daha makbul müdür bilemiyorum vermek isterse ismini versin dün bir arkadasta okutuyordu o isim vermemişti
rümüşüm bu ay bartek ve bercestem de tüp yaptırıyor ya acaba üçümüze niyet edip yapsak:26:
Kızlar bugün yaptıgım testin fotosunu çektim.
Ben mi uyduruyorumSizde bakın ne olur . Kafayı yicem
Eki Görüntüle 640992
ben üzmek istemem ama göremedim 2.cizgi
cok streslidir beklemek bi kanda baktır istersen en azndan bekleme stresinden kurtulursun
ben üzmek istemem ama göremedim 2.cizgi
cok streslidir beklemek bi kanda baktır istersen en azndan bekleme stresinden kurtulursun
Yarın için randevu almıştım iptal ettim sonra. Belki sağlık ocagında yaptırırım.
Keşke kırmızılar gelseydi daha iyiydi.
Kızlar bugün yaptıgım testin fotosunu çektim.
Ben mi uyduruyorumSizde bakın ne olur . Kafayı yicem
Eki Görüntüle 640992
35.günün doldurduktan sonra gideilirsin doktoruna mevsimsel deeğşiim stres gibi faktörler gecikmeye neden olabiliyr bi yaptr en azındn dediğim gib ibekleme stresinden kurtulursun
36.cı günüm doluyo bugün. Halbuki bu ay hiç bebek için stress yapmamıştım.
Neyse canım sağolun.
canım ben farkedemedim ama çok silikse böyle fotoda belli olmayabilir. yarın sabah yine yapsan ilk idrarla
aferina sanaben yatıyorum kızlar saat gec oldu sonra doktor ablam kızar gec uyudğum icin
az önce progestanı aldıydım sonra kustum tekrar ilacı alsam mı
aferina sana
ilacı aldıktan ne kadar sonra kustun? ilaç da çıktı mı?
5 dk olmadı ilacı alalı sonra cıkardım ilacı pek seçemedim olanların arasından cay bardağınan biraz fazla kusmuşumdur yani ne bilim ölcemedimne iğrencim ya
kaç mg içiyorsun bir de günde kaç tane içiyorsun?
100 mg lıktan 3 tane alıyordum ama ben bugün bitane aldım unuttuydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?