hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

selam kızlar hala ankaradayım
yarın kontrolüm var en son ki kontrolüm de iki yumurtam olmuş
inşallah kalitelidir yarın eğer boyutuna geldiyse çatlatma iğnesi yapılacak
sizden naber orkidem tüpe başlıyormuşsun çok sevindim

benim içim rahat bercem inşallah Allah'ın izni ile olacakyarın güzel haberler bekliyoruz

çok sağol canım baktım sen bartek yaptırıyorsunuz gaza geldim

benim içim rahat bercem inşallah Allah'ın izni ile olacakyarın güzel haberler bekliyoruz

çok sağol canım baktım sen bartek yaptırıyorsunuz gaza geldim

seni görmüşken yatmadan merhaba demek istedim

nedense bende hep olumluyum stresim yok şimdilik canım
yapalım bi tüpcan topiğimiz şenlensin dedim

bende yatacam size haber vermeden yatmayım dedim
iyi geceler canım Allah sana rahatlık versin
iyi geceler öpücüğümde

Berceste canım kaçıncı gunundesin yumoslarin kaç ml olmuş benimde ilk sıralar 2 yumostu son kontrolde 3 olmuştu opu yapılırken 6 yumos topladık dediler sok olmuştum çok şükür 3 tanesi kendini bırakmamış benimle yola 2 tanesi çıktı 1ide buzdolabına onu alacağım günü beklemek üzere donduruldu

ay keyfin neden gıcır belli oldu şimdi...keseni görürsün canım gördükten sonra da pıtpıt teleşı sarar merak etme...tecrübe ile sabittir...

ay inşallah canım ya görmek için sabırsızlanıyorum. Bu arada çok felaket bi gaz sancım var dayanılmayacak hale geliyo ara ara sende de oluyormu ben bi çözümünü bulamadım 15 gündür böyleyim

günaydın kızlar................

orkidem hayırlı olsun tatlım en kısa zamanda müjdeni verirsin inşallah................

Balim senin yumurtalar kaçıncı gün toplandi. Anladığım kadari ile bana kisa protokol yapılacak

hadi bakalım heyecanıyla gelsin bebişinde ben doktora gitmekten vazgeçtim bıraktım ne yaparsam yapıyım aksilikler bitmiyo nede olsaa

Kuzum insan dibe vurunca daha kolay sicriyor. Vazgecmen dinlenmene rahatlamana vesile olur ve hemen ardından bebeğin gelir inşallah

Arkadaşlar selaaaamm
Ne zamandır giremedim, herkesin keyfi yerindedir inşallah..

Benim bugün reglim başladı, yarın iğnelere başlıyoruz hayırlısıyla..
Fsh 24 çıktı geçen reglimde ölçüldüğünde, epey üzüldüm ettim ama toparlandım. Hele de burada cesaret verici hikayeleri okudukça insan umut doluyor. Ben inanıyorum bebeğim/bebeklerim gelecek bana.

Her gün 75 mg DHEA, bir kapsül balık yağı, folik asit. Hepsi doktor tavsiyesiyle.
Önceki reglim başladığından beri hayıt çayı içiyorum her akşam bir fincan. Sabah-akşam ikişer kuru incir yiyorum. Yumurtlama olunca bırakmıştım, çörekotuna başlıyorum bugün yine.

Heyecanlıyım yarın için..

kızlar çok şükür lekelenmem durdu 1 gün sürdü..bugün dr gttk 15 gün sonra tekrar gel dedi..progestan ı 2 tane iç dedi başım çok dönüyo çünkü içince..ilişki yasak dedi..yapmamam gereken herşeyi söyledi..hamdolsun herşey yolunda..inş böyle devam eder ..canlarım haber vereyim dedim...hepinizi çok seviyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…