hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yani cok açtın arayı arada sohbete gl hic olmassa maşallah ne güzel besliyon kendini bu azminle inşallah gelcek bebişlerin.fsh yüksek cıkınca ne oluryormuş yumurta tembelliği mi eğer öyleyse yediklerin gayet iyi gelcek sana cünkü bende yediydim

şükürler olsunn doktorların dediklerini kesinlikle aksatma progestan yapıyor başdönmesi falan bende de öyle olduydu akşam ilacını enazından uyumadan önce alırsan az rahatlarsın dikkat et kendine

canım ya Allah senden razı olsun. yavrunu sana bağışlasın. hayırlı evlat olsun.

orkim bu sene bütün topik birlikte doğuralım

kızlaar yarın akşama randevu aldım. yarın iğneler başlayacak inşallah
canımın içi güzel haberlerini bekliyoruz....

14. Gün toplandı canım 16. Günde transfer yapıldı

canım yaaa cumartesi sonuç bekleyen bir arkadaş vardı sendin dimi emin olamadım ama fingir fingir bu arkidişin kim olduğunu arıyorum... sen ne yaptın transferin yapılmiş şimdi hangi aşamadasın merak ettim?

Aslında pazar günü benim test ama pazar günü burası kapalı olduğu için 1 gün öncesi veya sonrası yapılacak test beklemedeyim şuan

canım inşallah bu sene hepimiz doğururuz

kızlaar. akşam doktora gittim. malesef bu ay iğnelere başlanamıyor. endometrium denen rahim iç tabakası kalın çıktı. çatlamamış bir yumurta kist yapmış. ayrıca şu an gördüğüm kanama da meğer gerçek bir adet kanaması değilmiş. velhasılı kelam şimdi 5 günlük bir ilaç kullanacağım ardından tekrar adet göreceğim. sonra doğum kontrol hapına başlayacağım. 1 ay kullanacağım. tekrar adet olunca tüp tedavisi başlayacak

Canım ya üzülme hayırlısı olsun geç olsun seninle olsun bende Ocak'ta yapacaktım benimde Şubat'a kalmıştı

sorunların belli olması, bilinmesi çözümün nasıl olacağını gösterir. ben hakkında daha hayırlı olacağına inanıyorum, geç oldu desinler ama geçmiş olsun demesinler diye birşey var. ben senin adına daha çok heyecanlandım çünkü aşağı yukarı aynı zamanlada telaşımız başlayacak. eşimin iyileşmesi vb üç ayı bulur, o süre içinde ben de kendimi toparlayacağım ve sonra gelsin bebişlerimiz
sen de azcık kafayı dinle sonraaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…