slm tatlım nasılsın ....................
senı gördummmmmmmmm ya çok mutlu oldum............
yani cok açtın arayı arada sohbete gl hic olmassaArkadaşlar selaaaamm
Ne zamandır giremedim, herkesin keyfi yerindedir inşallah..
Benim bugün reglim başladı, yarın iğnelere başlıyoruz hayırlısıyla..
Fsh 24 çıktı geçen reglimde ölçüldüğünde, epey üzüldüm ettim ama toparlandım. Hele de burada cesaret verici hikayeleri okudukça insan umut doluyor. Ben inanıyorum bebeğim/bebeklerim gelecek bana.
Her gün 75 mg DHEA, bir kapsül balık yağı, folik asit. Hepsi doktor tavsiyesiyle.
Önceki reglim başladığından beri hayıt çayı içiyorum her akşam bir fincan. Sabah-akşam ikişer kuru incir yiyorum. Yumurtlama olunca bırakmıştım, çörekotuna başlıyorum bugün yine.
Heyecanlıyım yarın için..
şükürler olsunn doktorların dediklerini kesinlikle aksatma progestan yapıyor başdönmesi falan bende de öyle olduydu akşam ilacını enazından uyumadan önce alırsan az rahatlarsın dikkat et kendinekızlar çok şükür lekelenmem durdu 1 gün sürdü..bugün dr gttk 15 gün sonra tekrar gel dedi..progestan ı 2 tane iç dedi başım çok dönüyo çünkü içince..ilişki yasak dedi..yapmamam gereken herşeyi söyledi..hamdolsun herşey yolunda..inş böyle devam eder ..canlarım haber vereyim dedim...hepinizi çok seviyorum....
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/600041-41-hamile-bayandan-41-ayetel-kursi.html
orkide için salatı tefriciye okumaya niyetlenmiştim ama salatı tefriciye cok sık okunmaması gerekirmiş bizde yeni bitirmiştik tefriciyemizi,serap bunu araştırmış onlar duasını değiştirdiler bende bundan dolayı bu duayı okumaya karar verdim hamile arkdşlar bi göz atabilrse sevinirim
orkim bu sene bütün topik birlikte doğuralımkızlar ne diyeyim ki Allah hepinizden razı olsun, gönlünüze göre versin. çoook duygulandım, ağlıyorum valla. ben böyle bir şey kendi yakın arkadaşlarımdan görmedimAllah hepinizin muradını versin. biz de eşimle bugün tefriciye başlayalım mı diye konuşmuştuk. ardından sizin ince düşüncenizi görünce çook duygulandım
canımın içi güzel haberlerini bekliyoruz....kızlaar yarın akşama randevu aldım. yarın iğneler başlayacak inşallah
14. Gün toplandı canım 16. Günde transfer yapıldı
orkim bu sene bütün topik birlikte doğuralım
canımın içi güzel haberlerini bekliyoruz....
canım yaaa cumartesi sonuç bekleyen bir arkadaş vardı sendin dimi emin olamadım ama fingir fingir bu arkidişin kim olduğunu arıyorum... sen ne yaptın transferin yapılmiş şimdi hangi aşamadasın merak ettim?
Aslında pazar günü benim test ama pazar günü burası kapalı olduğu için 1 gün öncesi veya sonrası yapılacak test beklemedeyim şuan
orkim bu sene bütün topik birlikte doğuralım
canımın içi güzel haberlerini bekliyoruz....
canım yaaa cumartesi sonuç bekleyen bir arkadaş vardı sendin dimi emin olamadım ama fingir fingir bu arkidişin kim olduğunu arıyorum... sen ne yaptın transferin yapılmiş şimdi hangi aşamadasın merak ettim?
önümüzdeki pazardan mı bahssediyorsun?
kızlaar. akşam doktora gittim. malesef bu ay iğnelere başlanamıyor. endometrium denen rahim iç tabakası kalın çıktı. çatlamamış bir yumurta kist yapmış. ayrıca şu an gördüğüm kanama da meğer gerçek bir adet kanaması değilmiş. velhasılı kelam şimdi 5 günlük bir ilaç kullanacağım ardından tekrar adet göreceğim. sonra doğum kontrol hapına başlayacağım. 1 ay kullanacağım. tekrar adet olunca tüp tedavisi başlayacak
kızlaar. akşam doktora gittim. malesef bu ay iğnelere başlanamıyor. endometrium denen rahim iç tabakası kalın çıktı. çatlamamış bir yumurta kist yapmış. ayrıca şu an gördüğüm kanama da meğer gerçek bir adet kanaması değilmiş. velhasılı kelam şimdi 5 günlük bir ilaç kullanacağım ardından tekrar adet göreceğim. sonra doğum kontrol hapına başlayacağım. 1 ay kullanacağım. tekrar adet olunca tüp tedavisi başlayacak
Evet canım günler geçmiyor
herhangi birşey hissediyor musun
Maalesef canım kafayı yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?