- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
herkeslere günaydın....nasılsınız bakalım....
hoşbuldun canım inşallahhkızz beddua olmasın o..çokmu çektirdin kadıncagıza:130::130:
ii geceler cnm..bu arada hoşgeldn aramıza inş çok bekletmeden gelir melegin..
ergınsena mrb nasılsın,
bebıs mı var canım ?????????
hoşbuldun canım inşallahh
merhaba bitanem sendemi burdasın bebişmi istiyorsun
yok canım yaa daha bebiş yok inşallah çabucak hamiş kalırım dua edin olurmu
günaydın kızlar
dün gece reql oldum canım çok sıkkın boqazıma bişeyle düqümleniyor gözyaşlarımı tutamıyorum...
26 yasından berı erken menopozdayım ıkı tup bebek gecırdım ama yumurtalar cok az ve kalıtesız oyuzden catlamıyorlar 5 yıllık evlıyım 30 yasındayım canım. evet benım de bebısım olmuyor.
hem kendım hem hepımız ıcın dua edıyorum herzaman. ALLAH sabır versın bıze umut versın ınsaallah.
sen nekadarlık evlısın ? yasın kac ?
eskıden hap ıle olsa da 28-29 gunde regl olurdum sımdı 40 gunlere cıktı sona yaklasıyorum sanırım. bebege daır umutlar da azalıyor, yas ılerlıyor, kıloları ıstedıgım gıbı veremıyorum ınsulın dırencım cıktı. ben de katılayım sana canım, aglayalım. ben buaralar hıc tutmuyorum kendımı. aglıyorum. ıcıme akıttım yıllarca, uzun zamandır akıtmıyorum.
diqer bebiş topiqinde bir arkadaş vardı 42 yaşında..oda 40 küsür günde reql oluyordu ve şimdi cuma günü doqum yapıcak canım...herşeyin bir zamanı var ama işte bizler sabırsız oluyoruz...
Rabbim biran önce bebişine kavuştursun canım..
yaşım 37..18 yıllık evliyim canım....bnm 2 çocuqum var büyüdüler bir tane daha istiyoruz Allahın izniyle..
amın canım cumlemızı ınsaallah.
hımmm maasallah senın ıkı tane varmıs 3. de gelır ınsaallah. ALLAH bagıslasın evlatlarını canım.
günaydın kızlar
dün gece reql oldum canım çok sıkkın boqazıma bişeyle düqümleniyor gözyaşlarımı tutamıyorum...
günaydınnn ben iyiyim sen nasılsın?? Bebişin cinsiyeti belli oldu muuu?
iyiym bende tatlım.sınıftayım.zümre gelmedi.iki sınıfı birleştirdim.resim yapıyorlar.evde olmak istiyorum.sıkıldım.
cinsiyeti belli oldu.prenses geliyor :)))))
canım benim Rabbim büyük senin için böylesi daha hayırlıdır,inş. tez zamanda hayırlısıyla olur...
iyiym bende tatlım.sınıftayım.zümre gelmedi.iki sınıfı birleştirdim.resim yapıyorlar.evde olmak istiyorum.sıkıldım.
cinsiyeti belli oldu.prenses geliyor :)))))
Çocukları oyalamışsın toplam kaç kişiler bilmiyorum ama kalabalık olduğu kesin :)
Hadi hayırlısı canım minik prensesin doğduğunu da görürüz inşallah :) kaçıncı haftada öğrendin? Ben de çok merak ediyorum cinsiyeti bir an önce öğreneyim istiyorum. bi de derler ya tatlı yersen erkek ekşi yersen kız diye sende de oldu mu öyle bir şey?
Canım gözün aydın bizde bir kızımız olsun istiyoruz Rabbim uygun görürse..
kac gundur giremedim ailemin yanindaydimmm...nasilsiniz?
DENIZIMMM prensesin geliyormus ne guzelll hayirli olsun bakalim benimde martin 16 belki belli olurrr...
ORKIDEMMM soyle bir baktim gecmisee tupe kara vermissin sonra kalinlasma var demissin canim benim hic canini sikma sen.bu kadar beklemenin sonu selamet olacak insalllhhh...ilk denemende insalllh dolacak gobisin...ben dogurmada sen de hamile kalacaksin buna cani yurekten inaniyorum kuzumopuyorum seni
BERCESTEMM 2 yumosun olmus canimm insallh yolundadir hersey suan opuyorum senide
Çocukları oyalamışsın toplam kaç kişiler bilmiyorum ama kalabalık olduğu kesin :)
Hadi hayırlısı canım minik prensesin doğduğunu da görürüz inşallah :) kaçıncı haftada öğrendin? Ben de çok merak ediyorum cinsiyeti bir an önce öğreneyim istiyorum. bi de derler ya tatlı yersen erkek ekşi yersen kız diye sende de oldu mu öyle bir şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?