biraz öğlen oldu ama günaydınngünaydın kızlar..................
napıyon nasıl gidyor hamilelik mide bulantlarn falan var mıgünaydınnn ben iyiyim sen nasılsın?? Bebişin cinsiyeti belli oldu muuu?
her bitiş yeni bir başlangıctır unutma biraz üzül ağla sonra topla kendini bşla calışmalaragünaydın kızlar
dün gece reql oldum canım çok sıkkın boqazıma bişeyle düqümleniyor gözyaşlarımı tutamıyorum...
canım rabbim yar ve yardımcın olsun.eskıden hap ıle olsa da 28-29 gunde regl olurdum sımdı 40 gunlere cıktı sona yaklasıyorum sanırım. bebege daır umutlar da azalıyor, yas ılerlıyor, kıloları ıstedıgım gıbı veremıyorum ınsulın dırencım cıktı. ben de katılayım sana canım, aglayalım. ben buaralar hıc tutmuyorum kendımı. aglıyorum. ıcıme akıttım yıllarca, uzun zamandır akıtmıyorum.
gözün aydın hayırlı olsuniyiym bende tatlım.sınıftayım.zümre gelmedi.iki sınıfı birleştirdim.resim yapıyorlar.evde olmak istiyorum.sıkıldım.
cinsiyeti belli oldu.prenses geliyor :)))))
şükür kavuşturanaaaaaaakızzzllaaaarrrrrrr ben geldııııımmmm
kac gundur giremedim ailemin yanindaydimmm...nasilsiniz?
DENIZIMMM prensesin geliyormus ne guzelll hayirli olsun bakalim benimde martin 16 belki belli olurrr...
ORKIDEMMM soyle bir baktim gecmisee tupe kara vermissin sonra kalinlasma var demissin canim benim hic canini sikma sen.bu kadar beklemenin sonu selamet olacak insalllhhh...ilk denemende insalllh dolacak gobisin...ben dogurmada sen de hamile kalacaksin buna cani yurekten inaniyorum kuzumopuyorum seni
BERCESTEMM 2 yumosun olmus canimm insallh yolundadir hersey suan opuyorum senide
bizler iyyiz canım asıl sen naslısın.baban nasıl iyimitam cikiyordum seni gordummm opuyorum seni simdi cikiyorum gorusuruz tatlimmm
şükür kavuşturanaaaaaaa
bizler iyyiz canım asıl sen naslısın.baban nasıl iyimi
biraz öğlen oldu ama günaydınn
napıyon nasıl gidyor hamilelik mide bulantlarn falan var mı
her bitiş yeni bir başlangıctır unutma biraz üzül ağla sonra topla kendini bşla calışmalara
canım rabbim yar ve yardımcın olsun.
gözün aydın hayırlı olsun
şükür kavuşturanaaaaaaa
bizler iyyiz canım asıl sen naslısın.baban nasıl iyimi
6 aylik bir gozlem suresi verildi ne olcak o zaman belli olacak canim...ama sonuc ne olursa olsun ameliyat olacak gibi geliyor bizee...
neden boyle bır surec onu merak ettım ? amelıyatı da anlamadım ? ınsaallah bır sorun yoktur sızın ya bebegın.
oooo yaşamımla rumeysam da hamişmiştebrik ederim ikinizi de kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah bize de nasip eder inşallah çok sevindim adınıza
başka var mı hamişşşş
canım öncelikle geçmiş olsun. inşallah sıkıntısız bi 6 ay olur.
sen nasılsın peki baban dışında, he şey yolundadır inşallah
cok sagol canim....
ben iyiyim cok sukur yaaa nasil olayim 16 marti bekliyorum buyuk bir hevesle doktora gidecem yaaa daha cok var ama:)))
sen de iyisindir insalllh.tup bebek yaptiracakmissin canim hadi hayirlisi olsun insalllhhh....
Benimmmmm cok başım dönüyorrrrrrrr
canım hem hamilelikten hem de kullandığın ilaçlardan olur
oooo yaşamımla rumeysam da hamişmişTebrik ederim ikinizi de kızlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah bize de nasip eder inşallah çok sevindim adınıza
Başka var mı hamişşşş
Benimmmmm cok başım dönüyorrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?