hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydın kızlar..................
biraz öğlen oldu ama günaydınn
günaydınnn ben iyiyim sen nasılsın?? Bebişin cinsiyeti belli oldu muuu?
napıyon nasıl gidyor hamilelik mide bulantlarn falan var mı
günaydın kızlar
dün gece reql oldum canım çok sıkkın boqazıma bişeyle düqümleniyor gözyaşlarımı tutamıyorum...
her bitiş yeni bir başlangıctır unutma biraz üzül ağla sonra topla kendini bşla calışmalara
canım rabbim yar ve yardımcın olsun.
iyiym bende tatlım.sınıftayım.zümre gelmedi.iki sınıfı birleştirdim.resim yapıyorlar.evde olmak istiyorum.sıkıldım.

cinsiyeti belli oldu.prenses geliyor :)))))
gözün aydın hayırlı olsun

kızzzllaaaarrrrrrr ben geldııııımmmm
şükür kavuşturanaaaaaaa

tam cikiyordum seni gordummm opuyorum seni simdi cikiyorum gorusuruz tatlimmm
bizler iyyiz canım asıl sen naslısın.baban nasıl iyimi

ALLAH razı olsun. cumlemızın yar ve yardımcısı olsun ınsaallah. sen de yenı hamılesın sanırım. maasallah ALLAH tamamına erdırsın kucagına almak buyutmek nasıp olsun ınsaallah selametle kal.

ayyyy çok yoruldum.iki sınıf çok yordu.zümremin sınıfı hem çok yaramaz hemde zümrem fazla disiplinli değil.çok zorlandım bugün.öksürüğüm de geçmedi.fazla sinir stres bebeği de etliliyor ama dayanamıyorum.bugün bitsin artık...

neden boyle bır surec onu merak ettım ? amelıyatı da anlamadım ? ınsaallah bır sorun yoktur sızın ya bebegın.

canim benim babam icin konusmustuk biz babamin kalp damarinda genisleme vardi ondan ameliyat olmasi gerekiyormus ama 6 ay takip olacak simdi nasil genislemeye devam ediyormu diye...

oooo yaşamımla rumeysam da hamişmiş tebrik ederim ikinizi de kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah bize de nasip eder inşallah çok sevindim adınıza

başka var mı hamişşşş

canim benim cok cok tesekkur ederim tatlim...rabbim en kisa surede sizlerede nasip etsin insalllh...aminnn

kiz ne yapiyon sen tekrar doktora falan gitin mi?hani doktor ikiz olabilir demis ya cok merak ettim

canım öncelikle geçmiş olsun. inşallah sıkıntısız bi 6 ay olur.

sen nasılsın peki baban dışında, he şey yolundadır inşallah

canım öncelikle geçmiş olsun. inşallah sıkıntısız bi 6 ay olur.

sen nasılsın peki baban dışında, he şey yolundadır inşallah

cok sagol canim....
ben iyiyim cok sukur yaaa nasil olayim 16 marti bekliyorum buyuk bir hevesle doktora gidecem yaaa daha cok var ama:)))
sen de iyisindir insalllh.tup bebek yaptiracakmissin canim hadi hayirlisi olsun insalllhhh....

cok sagol canim....
ben iyiyim cok sukur yaaa nasil olayim 16 marti bekliyorum buyuk bir hevesle doktora gidecem yaaa daha cok var ama:)))
sen de iyisindir insalllh.tup bebek yaptiracakmissin canim hadi hayirlisi olsun insalllhhh....

Çok şükür canım ben de iyiyim. inşallah Allah nasip ederse nisan ayında yaptıracağız. yine Allah nasip ederse inşallah yavrularıma kavuşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…