canım bnm inş güzel gecer esinin ameliyatı...dualarımız sennle..dönsün dönsün
seraptan haberi olan var mı
oyyyy ben de kendimi özet geçeyim, benim inatçı keçim nihayet köprünün öte yanından geçti.... yarın varikosel ameliyatı olacak hepinizin duasına ihtiyacım var
canım hem hamilelikten hem de kullandığın ilaçlardan olur
dönsün dönsün
oyyyy ben de kendimi özet geçeyim, benim inatçı keçim nihayet köprünün öte yanından geçti.... yarın varikosel ameliyatı olacak hepinizin duasına ihtiyacım var
bırara bu topiğe çok sık gırıyordum sonra ümitsizliğe kapıldım sanırım uzaklaştım.ilk gebelığım dusukle sonlandı eylul ayında.dun kan testı yaptırdım adetıme 2 gun vardı bhch:79,5 çıktı.1 haftadır aşırı bel agrısı kasık ağrısı ve bacak ağrısı vardı.dunden berı öylece sessızız evde.korkuyoruz içten içe. bana bıraz umut versenıze herşey guzel olacak dımı?
yüce rabbimin izniyle inşallah bu sefer bebeğin sana sıkı sıkı tutuncak.sen bol bol dinlen. ayaklarınnı altına azcık yükseklik koy.ağrılar canını cok yakıyorsa şimdiden doktoruunu ara söyle.bol bol dua et canım
cnm agrıların normal...bebişin sana tutunuyodur...bol bol dinlen bu dönemde....kanaman falan olmadıkca korkmana gerek yok ama tabi dayanılmayacak hale gelirse doktoruna danış...bırara bu topiğe çok sık gırıyordum sonra ümitsizliğe kapıldım sanırım uzaklaştım.ilk gebelığım dusukle sonlandı eylul ayında.dun kan testı yaptırdım adetıme 2 gun vardı bhch:79,5 çıktı.1 haftadır aşırı bel agrısı kasık ağrısı ve bacak ağrısı vardı.dunden berı öylece sessızız evde.korkuyoruz içten içe. bana bıraz umut versenıze herşey guzel olacak dımı?
şükürler olsun bizde iyiyiz.başdönmelerim zorluyor biraz ama olsun onlarda gülün dikeni artıkın..ayaklarını sıcak tut corapsız gezme.doktoruna haber verdin mi beta deeğerinisenı görmeme sevındım:) sende hamılesın buna daha cok sevındım:) ınsallah busefer guzel olacak herşey ınsallah.
cnm agrıların normal...bebişin sana tutunuyodur...bol bol dinlen bu dönemde....kanaman falan olmadıkca korkmana gerek yok ama tabi dayanılmayacak hale gelirse doktoruna danış...
çok şükür iyi geçiyo tatlım bugün bebişimi gördüm rüyamd ave daha güzel başladım güne..etkiledi beni....cumartesi kontrolümüz var işte inş güzel gecer...sn nasılsın kuzum....gectimi baş dönmen? orkidenin ayetelkürsileri bittimi merak ettim..kız napıyonn nasıl gidiyor hamilelik
dönsün dönsün
çok şükür iyi geçiyo tatlım bugün bebişimi gördüm rüyamd ave daha güzel başladım güne..etkiledi beni....cumartesi kontrolümüz var işte inş güzel gecer...sn nasılsın kuzum....gectimi baş dönmen? orkidenin ayetelkürsileri bittimi merak ettim..
hmm ilaçtanmı desem ilacında bitmiş...tam bi hamilelik belirtisi baş dönmesi mide bulantısıinşallah güzel gecer kontrolünüz güze haberlerini bekilyruz.ben hale yataktayım.dün oldukca zorladı ne yatabiliyrum ne kalkabiliyorum.öğüre öğüre yemek yapıyoum.bitmek üzere cok az kaldı yemeğim iyediktensonra tam hesap cıkırcam bitmediyse topiklere dalcam genesende böşdenmesi falan yokmu yada mide bulantısı
hmm ilaçtanmı desem ilacında bitmiş...tam bi hamilelik belirtisi baş dönmesi mide bulantısıinş cabucak gecer tatlım uzan dinlen artk bol bol..bnm sabah uyandığımda bulanıyo midem bide yemek yaparken falan kokulara karşı hassalastım ama öğürtü kusma vs yok çok şükür....
​inş tatlım..afiyet olsun yarasın bebişine..bnde kalkıp ortalığı toplayaym..inşallah böyle devam eder senin hamişliğin.be yemek yemeye kaçar bebişine kendine iy ibak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?