hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım bnm inş güzel gecer esinin ameliyatı...dualarımız sennle..

güünnayydııınnn güünnayydııınnnn güünayyyddıınnnnnnn :119::119::119::119::119::119::119::119::119:
çoook özledim sizlerii yaaa

hadi canim hayirli olsun benim arkadasinmin da esi olmustu ameliyat arkasindan hemencecik hamile kaldi hadi cok sevindim senin adina hayirli haberler alacaz insallh senden de yakinda....

bırara bu topiğe çok sık gırıyordum sonra ümitsizliğe kapıldım sanırım uzaklaştım.ilk gebelığım dusukle sonlandı eylul ayında.dun kan testı yaptırdım adetıme 2 gun vardı bhch:79,5 çıktı.1 haftadır aşırı bel agrısı kasık ağrısı ve bacak ağrısı vardı.dunden berı öylece sessızız evde.korkuyoruz içten içe. bana bıraz umut versenıze herşey guzel olacak dımı?

yüce rabbimin izniyle inşallah bu sefer bebeğin sana sıkı sıkı tutuncak.sen bol bol dinlen. ayaklarınnı altına azcık yükseklik koy.ağrılar canını cok yakıyorsa şimdiden doktoruunu ara söyle.bol bol dua et canım

senı görmeme sevındım:) sende hamılesın buna daha cok sevındım:) ınsallah busefer guzel olacak herşey ınsallah.

cnm agrıların normal...bebişin sana tutunuyodur...bol bol dinlen bu dönemde....kanaman falan olmadıkca korkmana gerek yok ama tabi dayanılmayacak hale gelirse doktoruna danış...

senı görmeme sevındım:) sende hamılesın buna daha cok sevındım:) ınsallah busefer guzel olacak herşey ınsallah.
şükürler olsun bizde iyiyiz.başdönmelerim zorluyor biraz ama olsun onlarda gülün dikeni artıkın..ayaklarını sıcak tut corapsız gezme.doktoruna haber verdin mi beta deeğerini
cnm agrıların normal...bebişin sana tutunuyodur...bol bol dinlen bu dönemde....kanaman falan olmadıkca korkmana gerek yok ama tabi dayanılmayacak hale gelirse doktoruna danış...

kız napıyonn nasıl gidiyor hamilelik

kız napıyonn nasıl gidiyor hamilelik
çok şükür iyi geçiyo tatlım bugün bebişimi gördüm rüyamd ave daha güzel başladım güne..etkiledi beni....cumartesi kontrolümüz var işte inş güzel gecer...sn nasılsın kuzum....gectimi baş dönmen? orkidenin ayetelkürsileri bittimi merak ettim..

:119: :119: işte bu süper bi haberrr inşallah seninde başların döner fıldır fıldır hamile oldğun icin.karnım aç olmaasada dönüyr yemeği yedim ardından kendimden geçiyorum olsun bunada şükürler olsun daha kötü de olabiliriz,ameliyat olduktan sonraki adımınız ne yani yapılcak başka bi işlemkalıyor mu eşin icin

inşallah güzel gecer kontrolünüz güze haberlerini bekilyruz.ben hale yataktayım.dün oldukca zorladı ne yatabiliyrum ne kalkabiliyorum.öğüre öğüre yemek yapıyoum.bitmek üzere cok az kaldı yemeğim iyediktensonra tam hesap cıkırcam bitmediyse topiklere dalcam gene sende böşdenmesi falan yokmu yada mide bulantısı

hmm ilaçtanmı desem ilacında bitmiş...tam bi hamilelik belirtisi baş dönmesi mide bulantısı inş cabucak gecer tatlım uzan dinlen artk bol bol..bnm sabah uyandığımda bulanıyo midem bide yemek yaparken falan kokulara karşı hassalastım ama öğürtü kusma vs yok çok şükür....

inşallah böyle devam eder senin hamişliğin.be yemek yemeye kaçar bebişine kendine iy ibak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…