- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Bugün Pazartesi :26::26:ne oldu sonuç acaba:26:NERDESİNNN:18::18:
Olmadı kikim negatif kısmet değilmiş belki benim de bir gün olur
Ayy canım yaane diyeceğimi bilemedim (üzme kendini çok olurmu ( hemen gelecek ay tekrar oluyormu peki?
Ben biraz ara vericem çok yoruldum psikolojim bozuldu bu süreçte bir yenisini daha kaldıramam
hayırlısı buymuş demekten başka bir şey bulamıyorum:26:Olmadı kikim negatif kısmet değilmiş belki benim de bir gün olur
Geçmiş olsun canım grip için,gelecek ay müjdeli haberi verirsin inşallah
bende cep ten giriyorum ve göremiyordum kim var,en altta fullsite yazıyor oraya basınca normale dönüyor sayfa ozaman görünüyormuş canım.
bende iyiyim fena değil bugün 14cü günüm her ay 12,13 ağrıyla yumoşlayan ben geçen ay la beraber 14ci güne kaydı :26:yanlız hala ağrım yok şimdide ağrı olmayınca acaba olmadımı diyorum kendi kendime ağrılarla arkadaş olmuştum:26:alışmıştım olmayışı garip geliyor artık
12 çi günü çalıştık dün boş geçtim bugün bide yarın peşpeşe düşünüyorum sence yetermi kız?
İyiyiz dedikkk
kızlar 1335
cemreeee, sweetselam kızlaar. nasılsınız?
cemreeee, sweetselam kızlaar. nasılsınız?
canım üzülme nolur daha vakti diil demekki...biraz ara wermek iyi gelir sana dinlen bol bol bebişi düşünmemeye calıs tatile falan cık enerji topla..emin ol vakti geldiginde seninle olacak bebişinOlmadı kikim negatif kısmet değilmiş belki benim de bir gün olur
kızlar 1335
sağol bebişim. ben de ikiz olsun istiyorum. hem de çoooookcanımmmm merhaba geçmiş olsun, geçmiş olsun kendine iyi tatlım gelecek ay sen bize çok lazımsıngelecek ayyy kız ikizolsun yaaaa
bartekcim seni pek teselli edecek bi soz yok biliyorum ama Rabbim hayirlisini boyle uygun gormus demekki. Ins 2.de olur cnm Allah yardimcinz olsun
iyidir cnm elh ne olsun. agrilarla ugrasiorum ne zmn baslicak dogum die beklemedeyiz:18: sen nasilsin
Nereye gittinneoldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?