hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Hem bartekim tabiki olucak nedemek belki,eltimin kiz kardesi 3cü de tutmuştu tüp 2ci sefer olur Allah'ın izniylen bak ne güzel etrafınız doktor teknolojıkaynıyor ben 2senedir neyim var onu bile bilmiyorum,zamanı değilmiş demekki bartekim,bide sen çokk stres yaptın gibime geliyor canım ya

Bartek canım ,ben seni merak etiğim için girdim,alışverişe çıkmalıyım sonra yine gelirim,hayırlısı canım kısmet değilmiş bu ay,
biz senle beraber hamiş kalıcaz bak gör :) öpüyorum kocamann canım arkadaşım

Olmadı kikim negatif kısmet değilmiş belki benim de bir gün olur
hayırlısı buymuş demekten başka bir şey bulamıyorum:26:

yeter balııım.

gülüm benimmmmm sakın umutsuzluğa kapılma, bu bir sınav ve sabreden inanan kazanacak diye düşün. ben de seni merak ettiğim için geldim ve biliyorum birgün yine kulübe gelirken müjdeli haberini alacağız. ben inanıyorum uç noktalrda aman aman hayati bir sorun olmadığı sürece ben birgün hepimizin müjdeyi vereceğimize inanıyorum...

bartekcim seni pek teselli edecek bi soz yok biliyorum ama Rabbim hayirlisini boyle uygun gormus demekki. Ins 2.de olur cnm Allah yardimcinz olsun

cemreeee, sweetselam kızlaar. nasılsınız?

iyidir cnm elh ne olsun. agrilarla ugrasiorum ne zmn baslicak dogum die beklemedeyiz:18: sen nasilsin

canım üzülme nolur daha vakti diil demekki...biraz ara wermek iyi gelir sana dinlen bol bol bebişi düşünmemeye calıs tatile falan cık enerji topla..emin ol vakti geldiginde seninle olacak bebişin
maşallah tatlım..sıra kesede kontorolün ne zamandı senin?

canımmmm merhaba geçmiş olsun, geçmiş olsun kendine iyi tatlım gelecek ay sen bize çok lazımsın gelecek ayyy kız ikizolsun yaaaa
sağol bebişim. ben de ikiz olsun istiyorum. hem de çoooook

kız bi bakmışın bu gece doğurmuşsun. maşşaallah zaman ne kadar da çabuk geçti. vay beee. Allah seni de bebeğini de sağlıcakla kurtarsın canım. ben de gribim. onun dışında işlerin yoğunluğu var.ama iyiyim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…