hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

gözün aydın maşşallahhhh canım ben doğuma kadar inşallah böyle sorunsuz geçer darısı keseyeee

gülüm biliyor musun gelecek ayı düşündükçe inanılmaz heyecanlanıyorum, benimki bu ay ameliyat oldu ama gelecek aydan çok umutluyum o kaddaaarrrr yani, sıra senin ve bercestenin sonra ben, bartek, kiki...bu ne yaaa demirbaşlar gibi kalmışız biz böylee neyse sonra doğumlar var sırada başta sweet sonra derya yabgu(?) rumi serap lovely neva... ayyy aklıma şimdi bunlar geldi aa pelin ve deniz oooooooooooo bu ay süperiz valla bu gün keyfim yerinde nereye baksam pembe görüyorum

Son düzenleme:
canım benim en kısa zamanda sizlerinde göbüşü bebiş olack inşallah...sonrada o nazlı bebişlerden yakınacagz beraber uyumuyo ddurmuyo diye

canım şu aralar eşinin ameliyatı falan stres yaptıysan ondanda cıkmış olabilir..bnde öle oluyo az bi sıkılayım bişeylere hemen patlar cıkar körolasıca...

canım benim en kısa zamanda sizlerinde göbüşü bebiş olack inşallah...sonrada o nazlı bebişlerden yakınacagz beraber uyumuyo ddurmuyo diye

ayyy o günleri iple çekiyorum doğumlar başladıktan sonra belki öyle bir topik açıp oraya terfi ederiz

canım şu aralar eşinin ameliyatı falan stres yaptıysan ondanda cıkmış olabilir..bnde öle oluyo az bi sıkılayım bişeylere hemen patlar cıkar körolasıca...

sorma canım yaaa stres olmaz mı eşim de aynı şeyi söyledi,gerçi bende kuru egzama var ve ben yüz yıkama jelimi değiştirdim onun da etkisi olabilir. şimdilik bıraktım bi de krem aldım akşam sürerim düzelmezse doktora gidecem yaaa resmen depresyona sokuyo, zaten depresyona girmek için bahane arıyorum

cok kurcalama yayılır iyice ....hem depresyon mepresyon yok herşey güzel olacak

Kız sen ne ara hamiş kaldın ne ara 8ay doldurdun maşallah
Nasılsın iyimisin?kaynanan nasıl iyimi

yakında doğurcam inşallah hayırlısıyla teyzesiiiiiiiiiiii kıs bende anlamadım ne ara bu kadar oldu stres olmaya başladım doğumum yaklaştı resmen şiştim yuvarlanıyorum yaaaaaaaaa kaynanam iyi iyi maşallahı var senden benden iyi

kıs hayalimmmm 12si güsel gün haaaaaaa:) laf aramızda bende 8 ay önce bi ara 12sinde çökmüştüm adamın tepesine kihhkkiiihhhkikhhhhhhhhhhsonra 14 16 17 19 20 bilemiom Allah ne verdiyse bikaç kez kötü emellerime alet ettim adamı hala dioki bayram günü bile bana tecavüz edişini unutamıcam

Ayın 13 ü radevum canım sağolun kızlar , bartrk tatlım hakkında hayırlısı olsun tez ama hayırlı bir vakitte gelir inşallah , mesajını görmedim kusura bakma

[sıze=3]silkelet topiğindeki duaya katılanlar; kızlar serap'la görüştük dua bu hafta diil haftaya perşembe toplanacak haberiniz olsun...[/sıze]

Bilemicem artık 12ci fites işe yararmı bide 14cüsüne takalım ne olacak.ama ve lakin sen 12den vurmuşsun darısı bızlere olsun artıkın 15ci günde son olsun dedik malum biz tepinmekten bıktık kikikikiki

Son düzenleme:
kıs sweetttt ne ara 6 gün kaldı kısssssss:) heyecan yaptım şini bende
sorma yaaa cok cabuk gecti simdiye kadar bundan sonrasi gecmio bi turlu zaten doktorda normal yapamayabilirsin dedi:18: seninde 30u gecmis bundan sonra daha hizli gelio emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…