gözün aydın maşşallahhhhkızlar 1335
sağol bebişim. ben de ikiz olsun istiyorum. hem de çoooook
kız bi bakmışın bu gece doğurmuşsun. maşşaallah zaman ne kadar da çabuk geçti. vay beee. Allah seni de bebeğini de sağlıcakla kurtarsın canım. ben de gribim. onun dışında işlerin yoğunluğu var.ama iyiyim çok şükür
canım benim en kısa zamanda sizlerinde göbüşü bebiş olack inşallah...sonrada o nazlı bebişlerden yakınacagz beraber uyumuyo ddurmuyo diyegözün aydın maşşallahhhhcanım ben doğuma kadar inşallah böyle sorunsuz geçer darısı keseyeee
gülüm biliyor musun gelecek ayı düşündükçe inanılmaz heyecanlanıyorum, benimki bu ay ameliyat oldu ama gelecek aydan çok umutluyum o kaddaaarrrr yani, sıra senin ve bercestenin sonra ben, bartek, kiki...bu ne yaaa demirbaşlar gibi kalmışız biz böyleeneyse sonra doğumlar var sırada başta sweet sonra rumi serap lovely neva... ayyy aklıma şimdi bunlar geldi aa pelin ve deniz oooooooooooo bu ay süperiz valla bu gün keyfim yerinde nereye baksam pembe görüyorum
neeeeeeemikrop mu yaaaa zaten bütün cinslikler beni bulsun napcam ben şimdi:26::26: gerçi gidip bi akne kremi aldım aslında pek böyle şeyler yapmam ama sinirlerim çok bozuldu yüzüme baktıkça tüüüü diyesim geliyo
canım şu aralar eşinin ameliyatı falan stres yaptıysan ondanda cıkmış olabilir..bnde öle oluyo az bi sıkılayım bişeylere hemen patlar cıkar körolasıca...neeeeeeemikrop mu yaaaa zaten bütün cinslikler beni bulsun napcam ben şimdi:26::26: gerçi gidip bi akne kremi aldım aslında pek böyle şeyler yapmam ama sinirlerim çok bozuldu yüzüme baktıkça tüüüü diyesim geliyo
canım benim en kısa zamanda sizlerinde göbüşü bebiş olack inşallah...sonrada o nazlı bebişlerden yakınacagz beraber uyumuyo ddurmuyo diye
canım şu aralar eşinin ameliyatı falan stres yaptıysan ondanda cıkmış olabilir..bnde öle oluyo az bi sıkılayım bişeylere hemen patlar cıkar körolasıca...
ıyıyız sukurler olsun.bzımde bı sıkıntımız yok.ne becerıklı gacısın heryere yetışıyon.sen staj gıbı bışey goruyodun ne oldu bıttımı o
ınşallah değerlerın kat kat artar güzel haberlerini bekliyoruz.yeşimin değeri 405 e yükselmiş yanlış hatırlamıyorsam bugün tekrar doktora gidicekti
anamm sen hangi ara 31 haftalık hamile oldun kız.
sende 9 haftalık olmuşsun bakıyorumda:)))))))) maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh Allah tamamına erdirsin inşallah rümüş
cok kurcalama yayılır iyice ....hem depresyon mepresyon yok herşey güzel olacakayyy o günleri iple çekiyorum doğumlar başladıktan sonra belki öyle bir topik açıp oraya terfi ederiz
sorma canım yaaa stres olmaz mı eşim de aynı şeyi söyledi,gerçi bende kuru egzama var ve ben yüz yıkama jelimi değiştirdim onun da etkisi olabilir. şimdilik bıraktım bi de krem aldım akşam sürerim düzelmezse doktora gidecem yaaa resmen depresyona sokuyo, zaten depresyona girmek için bahane arıyorum
bercestecim hayirli olur ins burdan haber vereceksin bize bebisim benle diye
tamam canım iyi terapilerrrkızlar arkadaşım aradı sevgilizede, morali çok bozuktu gelir şimdi. ben çıkmak zorundayım öptümmmm
Kız sen ne ara hamiş kaldın ne ara 8ay doldurdun maşallah
Nasılsın iyimisin?kaynanan nasıl iyimi
Geçmiş olsun canım grip için,gelecek ay müjdeli haberi verirsin inşallah
bende cep ten giriyorum ve göremiyordum kim var,en altta fullsite yazıyor oraya basınca normale dönüyor sayfa ozaman görünüyormuş canım.
bende iyiyim fena değil bugün 14cü günüm her ay 12,13 ağrıyla yumoşlayan ben geçen ay la beraber 14ci güne kaydı :26:yanlız hala ağrım yok şimdide ağrı olmayınca acaba olmadımı diyorum kendi kendime ağrılarla arkadaş olmuştum:26:alışmıştım olmayışı garip geliyor artık
12 çi günü çalıştık dün boş geçtim bugün bide yarın peşpeşe düşünüyorum sence yetermi kız?
Olmadı kikim negatif kısmet değilmiş belki benim de bir gün olur
Ayın 13 ü radevum canım sağolun kızlar , bartrk tatlım hakkında hayırlısı olsun tez ama hayırlı bir vakitte gelir inşallah , mesajını görmedim kusura bakmacanım üzülme nolur daha vakti diil demekki...biraz ara wermek iyi gelir sana dinlen bol bol bebişi düşünmemeye calıs tatile falan cık enerji topla..emin ol vakti geldiginde seninle olacak bebişin
maşallah tatlım..sıra kesede kontorolün ne zamandı senin?
azgın karı bırak herif biraz nefes alsın, telef olcak
kıs hayalimmmm 12si güsel gün haaaaaaa:) laf aramızda bende 8 ay önce bi ara 12sinde çökmüştüm adamın tepesine kihhkkiiihhhkikhhhhhhhhhhsonra 14 16 17 19 20 bilemiom Allah ne verdiyse bikaç kez kötü emellerime alet ettim adamı hala dioki bayram günü bile bana tecavüz edişini unutamıcam
sorma yaaa cok cabuk gecti simdiye kadar bundan sonrasi gecmio bi turlukıs sweetttt ne ara 6 gün kaldı kısssssss:) heyecan yaptım şini bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?