tatlım her akşam ya varis çek 707 kere , inşallah güzel haberlerini vereceksin
şımartmaktan öte durmadan ağır kaldırma iş yapma yataktan kalkıyorum gözleriyle dövüyo yavaş hareket etyatmadan önce ballı sütüm hazır, akşamları tanelenmiş narlarım var ve durmadan gözlerimin içine bakıp safça gülen gözler inşallah değer artar hamilelik çok güzelmişşş ..............
hayırlısı buymuş demekten başka bir şey bulamıyorum:26:
yeter balııım.
taş attın da kolun mu yoruldu hıııı
çok yoruldum kiki
gözün aydın maşşallahhhhcanım ben doğuma kadar inşallah böyle sorunsuz geçer darısı keseyeee
gülüm biliyor musun gelecek ayı düşündükçe inanılmaz heyecanlanıyorum, benimki bu ay ameliyat oldu ama gelecek aydan çok umutluyum o kaddaaarrrr yani, sıra senin ve bercestenin sonra ben, bartek, kiki...bu ne yaaa demirbaşlar gibi kalmışız biz böyleeneyse sonra doğumlar var sırada başta sweet sonra derya yabgu(?) rumi serap lovely neva... ayyy aklıma şimdi bunlar geldi aa pelin ve deniz oooooooooooo bu ay süperiz valla bu gün keyfim yerinde nereye baksam pembe görüyorum
hebüleeeeeeeeeeee hoş geldinhebüleeeeee ortaya bir giriş yapmak istedim
16cı güne gerek yoktur dimi doktorumkız sana dedim ya ilk defa ağrım sızım yok diye işte bu ay ovu testi kullanmak istememiştim aslında ama içim rahat etmediğinden alışverişe çıkınca aldım kopkoyu çıktı iki çizgide hee olmuş deyip bir ohh çektim valla
taş attın da kolun mu yoruldu hıııı
çok yoruldum kiki
kızlar 1335
hebüleeeeeeeeeeee hoş geldin
kikikiiiiiiiiiiiiiiiii hadi kolay gelsin. gözün kör olmasın gebelik testi almadın di mi
gecmiş olsun doktorum grip olmuşun cok gezdin tabi kaptın şifayı
çay koyup geliyorum kaçmayın sakın ola:2:
kikikiiiiii çok gezdim vallaşimdi de her yanım dökülüyo
kızlar 1335
kız hakketten sen böyle sayınca demirbaş gibi kaldığımızı hissettim. olsun her ay heyecan adrenalin yapıyoz dermişim
hebüleeeeeeeeeeee hoş geldin
Kikiki demirbaşkiki hemde önde gidenlerden ayyy kendimi tuaf hissettim kikik
kikikiiiiiiiiiiiiiiiii hadi kolay gelsin. gözün kör olmasın gebelik testi almadın di mi
Ne gebeliği kız ovu testini diyom niye kör olayım,nerde o günler ah ahh
kociş gelene kadar brdaym
Kızlar benimde kociş geldi ben kaçıyorum onu bi güzel besliyim akşama lazım
Rümüşüm senle konuşamadık ben önce şu ekşini bitireyim ayaklar havadayken sana yazarımkiki
Kızlar benimde kociş geldi ben kaçıyorum onu bi güzel besliyim akşama lazım
Rümüşüm senle konuşamadık ben önce şu ekşini bitireyim ayaklar havadayken sana yazarımkiki
Ne gebeliği kız ovu testini diyom niye kör olayım,nerde o günler ah ahh
kız zaten kör olma dedim sen nerenle okuyonkikii o günlere az kalmış olmalı bence git kocanı besle, yararlan sonra da gel
cayı tek mi iççen
rümüşüm baş dönmelerin geçti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?