dün olmadı bugün hafiften oldu azalmaya başlaycaktır belki özelkle sıvı aldğımda yada yemek yediğimde oluyor
ben çay sevmem balım. kocam için yapıyorum çayı. gel sana da açık bi bardak çay içireyim
ooooy canım arkadaşım tez günde düzelir inşallah
Kız orki başka yememem gereken ne var uyy ya narda pek gzeldi
evet ben bi bilgi verdim mi ince veririminceden inceden veriyon bilgiyi evet lütfen açık olsun çayım
kız irmoKız orki başka yememem gereken ne var uyy ya narda pek gzeldi
sagolasın canımmmmm.haftaya kontrolumuz var usg de gorursek bebek bıraz daha bebek formunda olur mu.
bıde sen ne yaptın gerçek kırmızılar geldıımı
evetttttt bizde heyecanlıyız.peki bu tüpbebek yapılıyor ya sperm yumurtayı döllüyor onu rahme mi yerleştiriyorlar yoksa aşılama gibi iceri mi gönderiyor alttan negatif niye oluyor onu ben bianlayamadımevet ben bi bilgi verdim mi ince veririmben saksı değilim
kız irmoadaçayı ve maydanoz var aklıma gelen. aklıma geldikçe derim daha
yok yavrum hala çok minik ve tuhaf olur. kırmızılar hiç bitmedi ki 10 gündür. yani hep kahve leke şeklinde devam etti ama tahminimce yarın kırmızıya döner. kırmızılar gelsin de şu doğum kontrol hapına başlasam, tüp tedavisine başlayacağım gün gelseçok heyecanlıyım
Ben geldümmmm
hoş geldüüünBen geldümmmm
evetttttt bizde heyecanlıyız.peki bu tüpbebek yapılıyor ya sperm yumurtayı döllüyor onu rahme mi yerleştiriyorlar yoksa aşılama gibi iceri mi gönderiyor alttan negatif niye oluyor onu ben bianlayamadım
anladmhoş geldüüün
evet yumurtalar anestezi altında toplanıyor. dış ortamda sperm ve yumurtalar bir araya bırakılıyor. sperm yumurtayı döllüyor, oluşan embriyoyu rahme bırakıyorlar alttan. tutunmaması genetik sebepli olabilir. bir kısmının nedeni bilinmiyor.
canlar nörürsünüz:)))bugün kontrolüm vardı.gittim akşama kadar hastanedeydim.doktor sezeryana girmiş saatlerce gelmedi.neyse gelince beni ayrıntılı ultrasona aldı.herşey yolunda bebeğin sağlıklı dedi.
benim doktor kafayı yedi herhalde:bana dedi ki; bebeğin sağlıklı sağda solda dolanıp durma dedi.(ben 1 aydır gitmiyorum).ben dolanmıyorum ki dedim.çok dolananlar var dedi.galiba beni birisiyle karıştırdı.:))
canlar nörürsünüz:)))bugün kontrolüm vardı.gittim akşama kadar hastanedeydim.doktor sezeryana girmiş saatlerce gelmedi.neyse gelince beni ayrıntılı ultrasona aldı.herşey yolunda bebeğin sağlıklı dedi.
benim doktor kafayı yedi herhalde:bana dedi ki; bebeğin sağlıklı sağda solda dolanıp durma dedi.(ben 1 aydır gitmiyorum).ben dolanmıyorum ki dedim.çok dolananlar var dedi.galiba beni birisiyle karıştırdı.:))
bugün daha iyiyim en azından yemek yieyebildimhoşgeldinnn miden düzeldimi
geçmiş olsun balım dikkat et kendine...hoşbulduk bu arada...orkiidemm cuma günü daktıra gitsem kalp atımını duyma şşansım varmı..ayın 20sinde gittiğimde 10 ml.di kesemiz yoksa az daha bekleyem mi yavrum...hoş geldüüün
.
bugün daha iyiyim en azından yemek yieyebildim
geçmiş olsun balım dikkat et kendine...hoşbulduk bu arada...orkiidemm cuma günü daktıra gitsem kalp atımını duyma şşansım varmı..ayın 20sinde gittiğimde 10 ml.di kesemiz yoksa az daha bekleyem mi yavrum...
kolay gelsin iyi calışmalarkızlar benim biraz istatistik yapmam lazım bir çalışma için. öptüm sizleri. gene geleceğim
bugün daha iyiyim en azından yemek yieyebildim
geçmiş olsun balım dikkat et kendine...hoşbulduk bu arada...orkiidemm cuma günü daktıra gitsem kalp atımını duyma şşansım varmı..ayın 20sinde gittiğimde 10 ml.di kesemiz yoksa az daha bekleyem mi yavrum...
,sağol bebiş. bence böyle bir ihtimal var duyabilirsin
seroşş gel haftaya perşembe beraber gidek doktra
,
ay çok korkuyorum balım ya duyamayacam diye bunun sesini de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?