hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

inceden inceden veriyon bilgiyi evet lütfen açık olsun çayım
evet ben bi bilgi verdim mi ince veririmben saksı değilim
Kız orki başka yememem gereken ne var uyy ya narda pek gzeldi
kız irmoadaçayı ve maydanoz var aklıma gelen. aklıma geldikçe derim daha
sagolasın canımmmmm.haftaya kontrolumuz var usg de gorursek bebek bıraz daha bebek formunda olur mu.
bıde sen ne yaptın gerçek kırmızılar geldıımı

yok yavrum hala çok minik ve tuhaf olur. kırmızılar hiç bitmedi ki 10 gündür. yani hep kahve leke şeklinde devam etti ama tahminimce yarın kırmızıya döner. kırmızılar gelsin de şu doğum kontrol hapına başlasam, tüp tedavisine başlayacağım gün gelseçok heyecanlıyım

evetttttt bizde heyecanlıyız.peki bu tüpbebek yapılıyor ya sperm yumurtayı döllüyor onu rahme mi yerleştiriyorlar yoksa aşılama gibi iceri mi gönderiyor alttan negatif niye oluyor onu ben bianlayamadım

hoş geldüüün
evetttttt bizde heyecanlıyız.peki bu tüpbebek yapılıyor ya sperm yumurtayı döllüyor onu rahme mi yerleştiriyorlar yoksa aşılama gibi iceri mi gönderiyor alttan negatif niye oluyor onu ben bianlayamadım

evet yumurtalar anestezi altında toplanıyor. dış ortamda sperm ve yumurtalar bir araya bırakılıyor. sperm yumurtayı döllüyor, oluşan embriyoyu rahme bırakıyorlar alttan. tutunmaması genetik sebepli olabilir. bir kısmının nedeni bilinmiyor.

canlar nörürsünüz:)))bugün kontrolüm vardı.gittim akşama kadar hastanedeydim.doktor sezeryana girmiş saatlerce gelmedi.neyse gelince beni ayrıntılı ultrasona aldı.herşey yolunda bebeğin sağlıklı dedi.

benim doktor kafayı yedi herhalde:bana dedi ki; bebeğin sağlıklı sağda solda dolanıp durma dedi.(ben 1 aydır gitmiyorum).ben dolanmıyorum ki dedim.çok dolananlar var dedi.galiba beni birisiyle karıştırdı.:))

anladm

sağda solda dolanma derken anlayamadım yani cok mu geziyormuş

gözün aydın canım. seni heyecanlı, panik gördüyse eğer, dolanmayasın, diye demiştir belki.

kızlar benim biraz istatistik yapmam lazım bir çalışma için. öptüm sizleri. gene geleceğim

sağol bebiş. bence böyle bir ihtimal var duyabilirsin

kızlar benim biraz istatistik yapmam lazım bir çalışma için. öptüm sizleri. gene geleceğim
kolay gelsin iyi calışmalar

seroşş gel haftaya perşembe beraber gidek doktra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…