kız haftaya perşembe çok geç olmaz mı ben benim herifi zabdedemiyom...normalde pazartesi ayın 11inde gidecektik cumartesiye aldık..cumartesiyi cumaya aldık bu gidişle perşembeye alma ihtimalim de var...
maşallah birimiz rahatlıyo diğeri streste
maşallah birimiz rahatlıyo diğeri streste
hanginiz hamilesiniz ben cözemeidimki herif senden tezcanlı
kız gülme gerçek diyom....kaynım diyo ki yenge görmen lazım...ne biçim mide varmış benim abimde....beni kısaknıyo herhal dedim...
kız inanmadğım icin gülmyrum ki eee biraz komik geldi seni kıskanıp aşermesi
napalım hep sen mi stres etcen...
İnanın rahatım benim diğeri beta yüzünden düştüğü için yükselişi çok stres ettim ama çok şükür şuan 10 gün var bekliycem kanda vermeycem artık düşün iştesen hep böyle rahat mı gitcen irem ben pek zannetmyrumda
gözün aydın canım. seni heyecanlı, panik gördüyse eğer, dolanmayasın, diye demiştir belki.
İnanın rahatım benim diğeri beta yüzünden düştüğü için yükselişi çok stres ettim ama çok şükür şuan 10 gün var bekliycem kanda vermeycem artık düşün işte
,
ay çok korkuyorum balım ya duyamayacam diye bunun sesini de...
İnanın rahatım benim diğeri beta yüzünden düştüğü için yükselişi çok stres ettim ama çok şükür şuan 10 gün var bekliycem kanda vermeycem artık düşün işte
ewt kuzum biraz şekillenmiş oluyo ctesi gördük biz minigi..önceden nokta gibiydi ama şimdi hamilelik takvimindeki gibi aynısagolasın canımmmmm.haftaya kontrolumuz var usg de gorursek bebek bıraz daha bebek formunda olur mu.
Kız orki başka yememem gereken ne var uyy ya narda pek gzeldi
ewt kuzum biraz şekillenmiş oluyo ctesi gördük biz minigi..önceden nokta gibiydi ama şimdi hamilelik takvimindeki gibi aynıpıtpıtlarıda duyduk sende duyarsın bence...cok cok güzel bi duyguymuş rabbim herkese göstersin...
amin inşallah haftaya kntrolümüz varewt kuzum biraz şekillenmiş oluyo ctesi gördük biz minigi..önceden nokta gibiydi ama şimdi hamilelik takvimindeki gibi aynıpıtpıtlarıda duyduk sende duyarsın bence...cok cok güzel bi duyguymuş rabbim herkese göstersin...
Hani bebişi yaparken o yediğin şey var ya işte ondan bidaha kati surette yeme bidahakiki demedi deme hemşo tavsiyesi
allah iyiliğini versin emi hiç gülecegim yoktu..Hani bebişi yaparken o yediğin şey var ya işte ondan bidaha kati surette yeme bidahakiki demedi deme hemşo tavsiyesi
saol tatlım...oyy oyy hadi inşallah gülüm...bekle öyle kıynaşma sakınGözün Aydın canım ,darısı gece gece kendi kendini silkeletmiş sonra ayakları duvara dikmiş aha şu kardeşine olsun hemi
araya sıkıştırmadın dimi gebelik testini erkenden test yapmaya kalkıverme gene
ekşindn sonra kendini silkelet kocişine
kız zaten kör olma dedim sen nerenle okuyonkikii o günlere az kalmış olmalı bence git kocanı besle, yararlan sonra da gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?