hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

gözün aydın canım. seni heyecanlı, panik gördüyse eğer, dolanmayasın, diye demiştir belki.

olabilir belki.biraz telaşlıydım.ayrıntılı ultrasona başka doktorun odasında bakılıyor.yetişmeyecek diye ister istemez telaşlandım.okuldan zor bela izin alıyorum...

sağda solda dolanma derken anlayamadım yani cok mu geziyormuş[/QUOTE]

ben hastaneyi anladım.hastaneye zırt pırt gelen hastaları kastettiğini düşündüm.benide öyle sandı herhalde.valla okul-ev.

İnanın rahatım benim diğeri beta yüzünden düştüğü için yükselişi çok stres ettim ama çok şükür şuan 10 gün var bekliycem kanda vermeycem artık düşün işte

Kız zilli hemşo insan hemşosuna acık tarif verir yumoş dönemini nasıl değerlendirdin kaç defa ?? Hangi pozisyon da tuttu felan

sagolasın canımmmmm.haftaya kontrolumuz var usg de gorursek bebek bıraz daha bebek formunda olur mu.
ewt kuzum biraz şekillenmiş oluyo ctesi gördük biz minigi..önceden nokta gibiydi ama şimdi hamilelik takvimindeki gibi aynıpıtpıtlarıda duyduk sende duyarsın bence...cok cok güzel bi duyguymuş rabbim herkese göstersin...

Gözün Aydın canım ,darısı gece gece kendi kendini silkeletmiş sonra ayakları duvara dikmiş aha şu kardeşine olsun hemi

amin inşallah haftaya kntrolümüz var
Hani bebişi yaparken o yediğin şey var ya işte ondan bidaha kati surette yeme bidaha kiki demedi deme hemşo tavsiyesi

bebiş yaparken ne yiyordu ki

Hani bebişi yaparken o yediğin şey var ya işte ondan bidaha kati surette yeme bidaha kiki demedi deme hemşo tavsiyesi
allah iyiliğini versin emi hiç gülecegim yoktu..
Gözün Aydın canım ,darısı gece gece kendi kendini silkeletmiş sonra ayakları duvara dikmiş aha şu kardeşine olsun hemi
saol tatlım...oyy oyy hadi inşallah gülüm...bekle öyle kıynaşma sakın

araya sıkıştırmadın dimi gebelik testini erkenden test yapmaya kalkıverme gene

yok rümüşüm ya yemem bidaha o haltı ben söz, bu ay unutmaya çalışıcam

ekşindn sonra kendini silkelet kocişine

kız benim herif silkelemiyo saçma diyo bende kendi kendimi silkeledim delisin sen diyip güldü bana

kız zaten kör olma dedim sen nerenle okuyon kikii o günlere az kalmış olmalı bencegit kocanı besle, yararlan sonra da gel

Ayy ne bilim kız iyice şaşırdım ben türkçeyi :111::111::111: kikikiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…