- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Saksi_Degilim_Ben
-
bizde anca kırda bayırda hayal edelim kendimiziPara beni bozuyor mu çok merak ediyorum bu yüzden bir sayısal çıksın istiyorum sığ insan olma keyfirealist hayaller
Ayy çok geçmiş olsun ya :-(keşke hayal olsaydı ( ki öyle bişey asla hayal etmezdim sanırım) gerçekten akrep soktu ayağımdan
işte bende bunu diyorum
hayal kurmak bedava
dur dur onunda çaresi var
önce bir temiz eş hayal edip kaldığın yerden devam ediyorsun
Derin,Soluksuz,Tatlı bir uykunun ardından sabah ezanı okunuyorMüezzin yanık yanık okuyor..gözlerimi açıyorum yavaş yavaş...Bi minik esneme...ardından ve soluma dönüyorum....Tüm masumluğun ve duruluğunla sen..Sen...Sen...Sen...Allahım ben bunu hak edecek ne yaptım ! Diyorum..
Sonra senin yüzünden uykusuz kaldığım geceler,ağlayıp sızladığım günler,acıdan kıvrandığım saatler aklıma geliyor....Öyle çok sevdim ki...Bilemezsin...
Şuan şurda senin omzuna dayamışken başımı gelse azrail alsa canımı gam yemem artık..Ölümsüzlüğü tattım bana ne yapsın ölüm..
Selametle....
Saol canım geçti şükür :)Ayy çok geçmiş olsun ya :-(
En kapsamlı hayalBütün hayallerimin gerçekleştiğini hayal ediyorum
Vay beeee
Hadi inşallah
Ooo hannaz gelmiş holgelmiş :)Sabahın köründe " karpuzcuuuuu , tatlı tatlı karpuzlaaaaar " diye bağıra bağıra sokaktan geçen karpuzcununbütün karpuzları satmış olduğunu hayal ediyorum ki yarın öğlene kadar doya doya uyuyabileyim
Aynısından hayal ediyorum...sadece ağustos böceklerinin sesinin olduğu bir dağ evinde ormanın içinde sevgilimle uyumayı hayal ediyorum.
bıktım bu hasretten sıcaktan araba seslerinden
Ayyy dionemmm çok özledim seni :)hayal ediyorummm enleri
ıstedıgım basamakları tek tek cıkıpppp heyytttt gorun bak demeyi
Ooo hannaz gelmiş holgelmiş :)
Uyuybildin mi bari :)
Aynısından hayal ediyorum...
Ayyy dionemmm çok özledim seni :)
FalanFilan2025 veee @Margarikotin i de tabiki :)
Bu da deģil ama
Mesaj tekrari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?