Kına Gecesi hadi kınalığıma yorum

sahil2185

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
977
13
643
40
İzmir
benim sade bir abiye arayışım ama annemin ve nişanlımın beğenmeyişi sonucu bunu giydim nişanlım çok beğendi o mutlu olunca bende mutlu oldum ve bunu aldım

çok fırfırlı değilmi her tarafı. bence kendi zevkine göre kendi istediğini al. bu senin mutlu günün bunu sadece sen bir kez yaşayacaksın ve senin kadar hiç kimse için önemli değil.

evet benimde tarzım değil hem annem hemde nişanlımı mutlu görmek beni mutlu etti kendimi kötü hissetmedim elbisenin içinde abiyeyi herzaman istediği tarzda giyebileceğim düğün vs tarzıma göre giyineceğim artık:16:

çok fırfırlı değilmi her tarafı. bence kendi zevkine göre kendi istediğini al. bu senin mutlu günün bunu sadece sen bir kez yaşayacaksın ve senin kadar hiç kimse için önemli değil.

evet tarzım dışında birşey bu benim günüm ama annemi mutlu görmek benim fikrimi değiştirdi bir anda neyse bu benim olduğu kadar onlarında mürveti onlarıda mutlu etmek fena olmaz

maaslah valla evlenenlere ımrenıyorum Allah her daım mutlu etsın bende artık evlenmek ıstıyorum yaaa84:

....................................

Son düzenleyen: Moderatör:
renginide modelinide çok beğendim canım :31: sana da çok yakışmış mutluluklar dilerim

Back
X