Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

daha agrılar tam olarak baslamadı cicegim zaten haftalardır aynı agrı sızıyı cekiyordum olmamanın verdigi sıkıntıda cabası öldüm walla bende bu ay tekrar alacagım ovulasyon testini onunla daha iyi oluyor kendimi o kadar yıpratmicam walla testte pozitifi yakalayınca fikfik yapacam onun dıısında yapmicam zemuszemus adetten sonra 2 gunde bir calısıyorum eziyet oluyor ayrıca yumrutlama gecti diye bırakıyorum sonra bir bakıyorum aradan kacmıs :roflol:

evet kız kaynattık acuk zaten ben eve 12 gibim geldim kayınvalidemdeydik iftarda
kız varya neler var eşimin amcasının oğlu ve eşide vardıı bunların ikinci evliliği ilk evliliği amcasının oğlunun anas kaynana yüzünden yani bitmiş ama öyle böyle değil iki çocukla 10 yıldan sonra ayrılmışlar bir evde oturuyorlarmış ayrılmalarına musade etmemeişler
kızında yazık ilk evliliği bi yıl sürmüş eşini bi kavgadamı ne vurmuşlar bi oğlu varmış 9 yıl sonra işte bunlar evlenmiş ikinci kez kızda çok tatlı bi kız
aynı sorunları bunada yaşatıyorlarmışiş ağzım açık kaldıı yaa ne dalevereler yapıyorlarmış varya kız işten eve dönerken bugün nasıl bi aksşyon beni bekliyor diye gidiyormuş dua ediyormuş ki trafik olsun falan diye şimdi bunlar evli ya 3 çocuk olmuşlar tabi kız yanlışlıkla hamile kalmış kayınana gerzeği zorla aldırtmış biliyormusunn ağzım açık kaldıııııııııı oof çok üzüldüm kızaa

al şekerim al kendi basına buyruk oldu bunlar iyice :roflol::roflol:

ay canımm iyi ama ağrılarının olmaması canım sevindimm

kız alemsinnn fikfike eziyet oluyor diyonn bakkk töbe töbee sonra bebek gelcekk fikfik rafamı kalkıcakkkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yazık kızzz beyeeee
ama inan bende öyleyimmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

allah kötülerle karsılastırmasın cicegim (amin :Saruboceq:) halimize sukur etmek lazım opuyorumnanaktan

kız midem acayip bulanıyorrr kusucammm nerdeyseeeeeeeeeee

uykumu tam alamayınca banada olur öyle cicegim git bir kac saat daha uyumaya calıs bnece uyandıgında gecer Şenizopuyorumnanaktan

bıktım kızım ya aylardır devlet memuru gibi calıısyoruz yeter bu kadar :roflol::roflol::roflol:

allah kötülerle karsılastırmasın cicegim (amin :Saruboceq:) halimize sukur etmek lazım opuyorumnanaktan

AMİNNNNNNN
valla benim kayınvalidemm çok iyi maşallah arada kızdığım şeyleri oluyor ama kendi annemede oluyor yani huysal mevzular valla beni başının üstünde taşıyor yaa üstelik benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği bir tane oğulları var bakk ben bi kere bilee hissetmedim önceden evlenip ayrılmamla ilgli bi durum ve evlenirken o kadar ilgiliydilerki sanki ilk evleniyormuşum gibiydi ilkinde zaten yaşamamıştım öyle şeylerde neysee
yani maşallahhhh diyorumm

evet yaa başımın ağrısından dolayıdaaaa migren geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben çıkım tatlım gelebilirsem sonra gelirim öpüyorum seniiii kocaman dikkat et kendine yorma sakınnn opuyorumnanaktan

inşalah herzmanda öyle devameder cicegim :Saruboceq::Saruboceq: benimkide arada bazı seylerine kızsamda iyidir genelde iyi anlasırız ne kötü kaynanalar var biizmkiler yanında hic kalır walla :roflol:

evet yaa başımın ağrısından dolayıdaaaa migren geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben çıkım tatlım gelebilirsem sonra gelirim öpüyorum seniiii kocaman dikkat et kendine yorma sakınnn opuyorumnanaktan

tamam cicegim hadi tatlı ruyalar sana Şenizopuyorumnanaktan

millettttttttttt helpppppppppppppp meeeeeeeeeeeeeeee
temizlik tribine girdim çıkamıyorum, biri beni çeksin çıkarsın bu mod dan yawwww
daha 1 oda temzledm 3 tane daha var
allahımmmmmmmm sana geliyorummmmm

Kızım insan sevdiğiyle uğraşırmış zemuszemus
Sitem sevgiden doğar kaydirigubbakcemile3
ayı yavrusunu seve seve öldürürmüş kaydirigubbakcemile3
yetermi bukadar vecizeee :mymeka:
ii akşmlr kıslar kımse yok ama gene yazyım arkdadan konusuyor oluyorum ama sanrım ıstenmıyrum bu topicte istenmedgm yerdede drmm

hoşgeldinnnnnnnnnnnn sefalar getrdinnnnnn nagişimmmmmm hihoyyyt
kilo vermene sevndimmmm

Hadi hayırlısı Tuğbişimmmmm hihoyyyt

Sen yokken kendmi boşlukta hissediyorum üzüntümden ne yaptığımı bilmiyorum :smiley-cool:
Yoksa art niyetim yoktu yerimseniben
Ama bide şu var; Kız çıtır anacım habire yeşil ışık yakıyo bana kurtulamıyorum :sm_cool:
selam millet nabersiniz geldim ama yoksunuz yani yine...

cosmo len bu arada tuba20 ye asılmışsın bunun hesabını sorucam sana aklımda ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…