sen naıslsın canım ağrın sızın varmı
birde bu ay ovulasyondan çok kullannnn
bende regli olayım gg den sipariş vercem ovulasyonda yapacam bu ayy :)))) daha teknik çalışam diyorum hoş bütün ay fikfik yapıyoruzz yani kaçma durumu çok yok amaa :)))))))))))))))
napim şekerimmm onları askeri düzene sokmanın zamanı geldiiiiiiiiiiiiiiiiii :mymeka: artık disiplini elime alıcammmmmm öyle istediğimde yumurtluycam bilmemnee yokkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
daha agrılar tam olarak baslamadı cicegim zaten haftalardır aynı agrı sızıyı cekiyordum olmamanın verdigi sıkıntıda cabası öldüm walla bende bu ay tekrar alacagım ovulasyon testini onunla daha iyi oluyor kendimi o kadar yıpratmicam walla testte pozitifi yakalayınca fikfik yapacam onun dıısında yapmicam zemuszemus adetten sonra 2 gunde bir calısıyorum eziyet oluyor ayrıca yumrutlama gecti diye bırakıyorum sonra bir bakıyorum aradan kacmıs :roflol:
evet kız kaynattık acuk zaten ben eve 12 gibim geldim kayınvalidemdeydik iftarda
kız varya neler var eşimin amcasının oğlu ve eşide vardıı bunların ikinci evliliği ilk evliliği amcasının oğlunun anas kaynana yüzünden yani bitmiş ama öyle böyle değil iki çocukla 10 yıldan sonra ayrılmışlar bir evde oturuyorlarmış ayrılmalarına musade etmemeişler
kızında yazık ilk evliliği bi yıl sürmüş eşini bi kavgadamı ne vurmuşlar bi oğlu varmış 9 yıl sonra işte bunlar evlenmiş ikinci kez kızda çok tatlı bi kız
aynı sorunları bunada yaşatıyorlarmışiş ağzım açık kaldıı yaa ne dalevereler yapıyorlarmış varya kız işten eve dönerken bugün nasıl bi aksşyon beni bekliyor diye gidiyormuş dua ediyormuş ki trafik olsun falan diye şimdi bunlar evli ya 3 çocuk olmuşlar tabi kız yanlışlıkla hamile kalmış kayınana gerzeği zorla aldırtmış biliyormusunn ağzım açık kaldıııııııııı oof çok üzüldüm kızaa
kız midem acayip bulanıyorrr kusucammm nerdeyseeeeeeeeeee
ay canımm iyi ama ağrılarının olmaması canım sevindimm
kız alemsinnn fikfike eziyet oluyor diyonn bakkk töbe töbee sonra bebek gelcekk fikfik rafamı kalkıcakkkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yazık kızzz beyeeee
ama inan bende öyleyimmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah kötülerle karsılastırmasın cicegim (amin :Saruboceq:) halimize sukur etmek lazım opuyorumnanaktan
uykumu tam alamayınca banada olur öyle cicegim git bir kac saat daha uyumaya calıs bnece uyandıgında gecer Şenizopuyorumnanaktan
bıktım kızım ya aylardır devlet memuru gibi calıısyoruz yeter bu kadar :roflol::roflol::roflol:
AMİNNNNNNN
valla benim kayınvalidemm çok iyi maşallah arada kızdığım şeyleri oluyor ama kendi annemede oluyor yani huysal mevzular valla beni başının üstünde taşıyor yaa üstelik benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği bir tane oğulları var bakk ben bi kere bilee hissetmedim önceden evlenip ayrılmamla ilgli bi durum ve evlenirken o kadar ilgiliydilerki sanki ilk evleniyormuşum gibiydi ilkinde zaten yaşamamıştım öyle şeylerde neysee
yani maşallahhhh diyorumm
evet yaa başımın ağrısından dolayıdaaaa migren geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben çıkım tatlım gelebilirsem sonra gelirim öpüyorum seniiii kocaman dikkat et kendine yorma sakınnn opuyorumnanaktan
ben arkdana konusmm kıs vurmam grdım ordayken cıkmşssnz bnde yazdm cıktım mesaım btttı gttım kaçmyrm da
ii akşmlr kıslar kımse yok ama gene yazyım arkdadan konusuyor oluyorum ama sanrım ıstenmıyrum bu topicte istenmedgm yerdede drmm
kızlar geldim sonun da başardım açmayı ay nasıl özledim sizleri nasılsınız ay nasıl seviniyom ya açtım sonun da sorunu giderdim çok şükür kızlar gündüz giremem ama akşamları girmeye çalışırım malum artık çalışıyorum ha kızlar kiko veriyorum
kızlar biz antep düğününü iptal ettik...
gitmeeyoss alkisalkisalkis
yaniiiiiiii demek oluyokiiiiiiiii delikafadulden bu aaşam ecük inşaat çalışması yapabülürük hihoyyyt
rabbim hayırlısını versin ya...
artıkın bu ay kırmızı kart görmek istemiiim :jeyyar:
bakem, günüm ayın 25 inde. bugün ise ayın 12 si. bu bikaç günde tuttu tuttu tutmadı kırmızı kart soonası denemeye devam
selam millet nabersiniz geldim ama yoksunuz yani yine...
cosmo len bu arada tuba20 ye asılmışsın bunun hesabını sorucam sana aklımda ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?