canım kankama gittim bugün oda 1 aya doğum yapıcak anca görebildim kızı...ondan giremedim iftara da abimlere gittim..şimdi açtım işte...
kırmızı kart ile çiçekçik son anda oyun dışı kaldı teknik direktörler ayağa kalktı hakem maçı durdurduu veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uzaklaştırma kararı ile bütün takımı cezalandırdııııııııı penaltı itirazlarına rağmen sonuç çiçekçikin aleyhinde sonuçlandı
çiçekçikle yapılan ropörtajda sordular bundan sonra nasıl bir yol izliyceksiniz?
çiçekçik : Adaçayı ağırlıklı bir beslenmeyle yeni sezona zımba gibi başlıycam rakiplerim dikkat etsinn
Allah büyükkkkk suçlular cezalarını çekecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk savaşı kazanma uğrunda yapılacak herşey mübahtırrrrrrrrr
:hooray: :hooray: :hooray:
bu maçı alıcaz başka yolu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Pas mı hangi pas kaldı sana vermedğm kızım Yeşil ışık yakıyom her sefernde be
Şişşş ne diycem kız
Rüyamda herif beni aldatıyodu valiz topluyodum anamın evine gtmek için
kırmızı kart ile çiçekçik son anda oyun dışı kaldı teknik direktörler ayağa kalktı hakem maçı durdurduu veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uzaklaştırma kararı ile bütün takımı cezalandırdııııııııı penaltı itirazlarına rağmen sonuç çiçekçikin aleyhinde sonuçlandı
çiçekçikle yapılan ropörtajda sordular bundan sonra nasıl bir yol izliyceksiniz?
çiçekçik : Adaçayı ağırlıklı bir beslenmeyle yeni sezona zımba gibi başlıycam rakiplerim dikkat etsinn
Allah büyükkkkk suçlular cezalarını çekecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk savaşı kazanma uğrunda yapılacak herşey mübahtırrrrrrrrr
:hooray: :hooray: :hooray:
bu maçı alıcaz başka yolu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ANAM Bİ KERE NORMAL BİR RÜYA GÖRSEN ŞAŞARIM ZATEN YA..
COSMO LEN AMA RÜYALAR BAZEN DOĞRUDA ÇIKABİLİR SÖYLEYİM YANİ :1no2:
kİTYY GÜNAYDIN
KIRMIZI KARTI YEDİN DMEK
ADET OLMANI İSTEMEM TABİ AMA GÖZÜN AYDIN KURTULDUN ONUN SIKINTISINDAN BEBİŞİM YAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?