• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sevdiğimize Bir Mesaj Atalim Mi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seninle yasamam lazim ,nefes alabilmem icin :asigim:Şeniz

f045.gif
f045.gif
f045.gif

Alkişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kocama gönderdiğim en son mesajım...

yatağın aşkım,yorganın sevgim,yastığın yüreğim olsun seni seviyorum canım kocişim...:asigim:

cevap....:mymeka:

akşam bi yeremi gitmek istiyorsunkafamçokkarıştı

yaa biz kadınlarmı acaba bişey isteyeceğimiz zaman eşlerimize güzel sözler sölüyoruz nedir anlamadım:uhm: yada bu erkekler sevgi sözlerimizi bişey isteyecek manasındamı anlıyor henüz çözmüş değilim:uhm:

günaydın kızlar kimse yok hayırdır msj atamaktan yoruldunuzmu yoksa :))))))))

kocama gönderdiğim en son mesajım...

yatağın aşkım,yorganın sevgim,yastığın yüreğim olsun seni seviyorum canım kocişim...:asigim:

cevap....:mymeka:

akşam bi yeremi gitmek istiyorsunkafamçokkarıştı

yaa biz kadınlarmı acaba bişey isteyeceğimiz zaman eşlerimize güzel sözler sölüyoruz nedir anlamadım:uhm: yada bu erkekler sevgi sözlerimizi bişey isteyecek manasındamı anlıyor henüz çözmüş değilim:uhm:

kendileri alışık olmadıkları için güzel sözlere bizler yapınca garib geliyo altında neden arıyolar o zamanda istek mistek kalmıyo işte

HERKEZE GÜNAYDINLAR NASILSINIZ ARKADAŞLAR NE OLDU ŞİMDİ GÜZEL MESAJ ATIPTA GÜZEL CEVAP ALAN VARMI

RÜYAMA GİRDİ YA

Sevmek çay,sevilmek şeker Bizim Gibi Garibanlar çayi şekersiz Içer.

herkesin bir masalı vardır anlatacak...
benimkide sen...
sonu kötü bitmiş...
nefarkeder...
masal değilimiydin nihayetinde

not :bana aittir bu söz, çalanı mahkemeye veririm ona göre:Roflol::Roflol:

bugün ona msj yok küstüm :(( hıhhhhhhhhhhhh

kalbim kopsa yerinden,avucuna atacağım,mümkün olsa ömrüne ömrümü katacağım,yıllarım nefes nefes aşkınla tükenecek,toprakta bile meleklere seni anlatacağım...:asigim::asigim:

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için,insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için.Mutlu bayramlar diliyorum.

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için,insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için.Mutlu bayramlar diliyorum.

kalbim kopsa yerinden,avucuna atacağım,mümkün olsa ömrüne ömrümü katacağım,yıllarım nefes nefes aşkınla tükenecek,toprakta bile meleklere seni anlatacağım...:asigim::asigim:

bugün ona msj yok küstüm :(( hıhhhhhhhhhhhh

herkesin bir masalı vardır anlatacak...
benimkide sen...
sonu kötü bitmiş...
nefarkeder...
masal değilimiydin nihayetinde

not :bana aittir bu söz, çalanı mahkemeye veririm ona göre:Roflol::Roflol:

mesajlar için çok teşşekürler

Bu sabah yazmıştım
Günaydın hayatımın en güzel şeyi muuccka.s.

GİT GİDECEKSEN DİĞERLERİNDEN FARKLI DEĞİLSİN SEN DE

bugünkü ruh halimde aklıma gelen buydu....

Back
X