• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sevdiğimize Bir Mesaj Atalim Mi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heee mi diyooo ?? gerçekmi?:Roflol::Roflol::Roflol:

gerçek diyorum..en kibar dönemindeyse o zamanda haaaa söyle der...yada kızmışsa bana nevar der :Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

Peki Arkadaşlar Günde Kaç Tane Mesaj Atarsiniz Mesela..

çogu zaman atmam..çok önemli birşey varsa yazarım...yaa beni aramayanı neden arıyımki:))

çogu zaman atmam..çok önemli birşey varsa yazarım...yaa beni aramayanı neden arıyımki:))

HIM BEN NEDEN ATIYORUM O ZAMAN :Roflol:

O BANA ATSIN:Roflol: BEN ÇOK ŞIMARRTIM ONU YA:Roflol::Roflol:

SABAH AT ÖĞLEN AT ARADA YİNE AT İLKİNDİ AT AKŞAMAT YATSI AT SÜREKLİ MESAJ ATIYORUZ YOK YOK:Roflol:ÖNÜNE GEÇMELİYİM BEN..

bencede azıcık naz yap bacım...ne öyle mesaj dı falan...aaa özlesin seni:))

bizde her fırsatta birbirimizi ararız...mesajlarını küçük not kağıtlara yazar buzzzdolabına asar kocam...

msj degılde gun ıcınde arar benım herıfım napıyon canım aksam yapmak ıstedıgın bısey varmı dıye? dusuncelı adamdır benım kocam canım kocam askım kocam

bencede azıcık naz yap bacım...ne öyle mesaj dı falan...aaa özlesin seni:))

bizde her fırsatta birbirimizi ararız...mesajlarını küçük not kağıtlara yazar buzzzdolabına asar kocam...

GERÇEKTEN HARİKAYMIŞ BU BİZDE DENİYELİM KIZLAR

enesi bugün sen alacaktın okuldan unutma gelirkende dondurmacıya uğrayacaktın onuda unutma genelde herşeyi unuturda :Roflol:

Ama benim sevdiğim yok ki :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

atmam yaa ne atıcam cevap gelmeyeceğini bile bile burnunu kaf dağına çıkartcam

birde şöyle bir şey anlatayim nişanlıydık daha bizim herifle akşamları msj faslı neyse veda zamanı gelince dedimki artık yatıyorum ve yanaklarına su damlası gibi iki buse konduruyorm ya ce vap ne sizce - çok şükür yaaa kaç saattir bir güzel hoş söz duydum senden kafamçokkarıştı hödük işte ne olacak:mymeka: bende bile demiyo benimki onada razıydım yani:çok üzgünüm::Roflol:

gerçek diyorum..en kibar dönemindeyse o zamanda haaaa söyle der...yada kızmışsa bana nevar der :Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

ay inanmıyorum yaaaaa bu kadarmı benzer bir insanın bir birine huyu :Roflol::Roflol:

Gözlerimde yaş,gözyaşlarımda sen varsın.İnad etme gökyüzü benim kadar ağlayamazsın.:Roflol:

Ama benim sevdiğim yok ki :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

atmam yaa ne atıcam cevap gelmeyeceğini bile bile burnunu kaf dağına çıkartcam

birde şöyle bir şey anlatayim nişanlıydık daha bizim herifle akşamları msj faslı neyse veda zamanı gelince dedimki artık yatıyorum ve yanaklarına su damlası gibi iki buse konduruyorm ya ce vap ne sizce - çok şükür yaaa kaç saattir bir güzel hoş söz duydum senden kafamçokkarıştı hödük işte ne olacak:mymeka: bende bile demiyo benimki onada razıydım yani:çok üzgünüm::Roflol:

ay kızlar müthiş olmuş ya süper süper çok hoş :Roflol

ya gözyaşı boşver canım ya sevdiğin olupta ne olucak.....a.s.

şekil a benim atsa bile anlamıyorki

Back
X